Hei mine vakre damer,

Hvordan har du gjort det? Jeg har hatt en ekstremt hektisk måned med eksamener, praktikophold og bryllup, og søvnmangel viser tydelig i form av mørke sirkler under mine øyne. Ikke bare fysisk utmattelse og søvnmangel, mørke sirkler kan oppstå av forskjellige andre grunner og ta oppmerksomheten bort fra de vakre funksjonene i ansiktet ditt. Også, noen mennesker står overfor pigmentering på lokkene eller rundt øynene. I dag skal vi takle alle disse problemene og komme opp med 10 måter å hvite område på.

Endre måten du sover på

Vi vet alle at de mørke sirkler, mørke øyeområder og puffiness er alt relatert til søvn så før vi hopper inn i hjemmemedisiner, er det ekstremt viktig å korrigere mengden og kvaliteten på søvn. Sikt alltid på minst 8 timers søvn, for ikke bare vil dine mørke sirkler, men også din generelle skjønnhet og helse takke deg.

Sov på ryggen, løft hodet ditt med en eller flere puter. Gravity lar væskeoppbygging drenere seg bort. Fjern sminken din før du sover, for å unngå opphopning og bruk fuktighetsgivende under øyekrem og legg på søvnmaske om nødvendig. Følg dette religiøst og se de mørke områdene hvite opp på kort tid.

Gå for intern bleking

En vis mann sa, "du er hva du spiser", og derfor å bleke de mørke områdene du trenger for å korrigere ditt interne system først. Akkurat som om du ser etter vitamin C i kremer som blekemiddel. Tilsvarende er vitamin c viktig internt. Ta med mye grønne grønnsaker, frukt og vitaminer i kostholdet ditt. Saltholdig mat og alkohol forårsaker ekstrem oppblåsthet, så når du kutter disse ut, vil huden din kunne hvile lett uten å puffe opp.

Plus, bli kvitt bloat vil lette hele kroppen din, ikke bare øynene dine. Ha en diett rik på jern og vitamin C. Mat rik på jern vil forbedre ditt hemoglobininnhold og redusere dine mørke sirkler. Vitamin C støtter absorpsjon av jern av kroppen. Tørkede bønner, tørkede frukter, egg (spesielt eggeplommer), jernforsterket korn, lever, magert rødt kjøtt, østers, fjærfe, laks, tunfisk og fullkorn er rike på jern. Inkluder sitrusfrukter, tomater, paprika, melon og spinat for vitamin C.

Fuktighet, fuktighet og gjenta

Du kan kanskje tenke på hvilken forbindelse fuktighet har med mørkt øyeområde, men du vil bli overrasket over å finne ut at tørrhet og friksjon ofte er den viktigste årsaken bak mørket rundt øynene. Derfor er det ekstremt viktig å bruke fuktighetsgivende krem ​​i løpet av dagen og før du slår på sekken. En god fuktighetsgivende krem ​​rundt øynene vil forhindre tynn og sagker hud. Fukt deg også internt ved å drikke rikelig med vann og væsker. Unngå stoffer som forårsaker dehydrering som stekt mat, sigaretter og alkohol.

En korrigerende krem ​​under øyet er et must

Forebygging er bedre enn kur, og hvis skaden allerede er ferdig, er korreksjonen veien å gå. Mange tror at under øyekrem er bare for de eldre, men du har feil. Godheten av under øye kremer vil bidra til å reparere og bleke den mørke huden rundt øynene dine. Bruk under øye kremer som inneholder barriere-reparerende oljer som jojoba olje eller solsikkeolje. Disse forhindrer trans-epidermal vanntap og bidrar til å reparere huden. Se etter en krem ​​som inneholder vitamin c og vitamin k hvis du har mørke sirkler.

Klem den tomaten

Whitening kan nesten aldri oppnås uten naturlige blekemidler, derfor er tomater en redning i dette tilfellet. Som naturlige blekemidler komplett med antioksidanter, reduserer det misfarvning og lyser og whitens området rundt øynene. Alt du trenger å gjøre er å pakke ut tomatsaft og bland ½ ts sitronjuice og 2 ts grammel til det. Påfør pastaen under øynene og la den stå i 15-20 minutter. Skyll av med kaldt vann. Gjenta dette to ganger om dagen for forbløffende resultater. Du kan også drikke tomat juice med sitronsaft daglig for å lette øyet ditt.

Melk er superfood

Det var grunnen til at moren din alltid fortalte deg om melkens godhet siden du var barn. Ikke bare internt, lokalt også, melk des underverk på huden din. Melk inneholder vitaminer a og b6, som bidrar til å bygge nye hudceller, også vitamin b12 i melk belyser naturlig mørk hud.

Ikke bare det, selen i melk beskytter huden mot skadelige frie radikaler og solskader. Alt du trenger å gjøre er å bare suge to bomullsputer i kald melk og klemme ut overflødig. Legg bomullsdynene på øynene som dekker de mørke sirklene. La det stå i 20 minutter og skyll med kaldt vann. Gjenta tre ganger i uken for å finne hvitt øyeområde.

Skiv den potet

Den som sa at potet er dårlig for deg, lyver. Du trenger bare å finne den rette måten å bruke den på. For å bli kvitt det mørke øyeområdet, er naturlig bleking det beste middelet, derfor kommer potet juice til en redning her. Potet inneholder naturlig blekingsegenskap som kan bidra til å lette huden din under øynene, samt forhindre puffiness rundt øynene dine. Alt du trenger å gjøre er å ta kjølte poteter og rive dem. Trekk saften i en bolle og sukk bomullsputer i et minutt. Legg dem i øynene dine i 20 minutter og vask av med vanlig vann.

Olje den opp

Oljer har vært det mest under brukte skjønnhetsproduktet som raskt gjenvinne sin betydning. Oljer kan gjøre underverk for huden din, spesielt i mørke, ujevnlige områder. Den enkleste pakken å gjøre er å blande en spiseskje med mandelolje med sitronsaft for å lette øyet ditt.Kokosolje er også ekstremt fuktighetsgivende og inneholder vitamin e og antioksidanter som hjelper til med å reparere skadede hudceller og tørrhet. Det er også rik på melkesyre som strammer huden. Før du legger deg til sengs, legg ekstra jomfruolje på den rene øyehuden.

Masser forsiktig med urviseren og mot urviseren i noen minutter. La det stå over natten. Ikke bare kokosnøttolje, du kan også arganolje for godheten, ikke bare for håret ditt, men også for huden din. Vitamin e og tokoferoler i arganolje fyller fuktighet i hudceller og reduserer rynker ved å reparere hudens hydro-lipidlag. Det reduserer også fine linjer og reduserer skaden forårsaket av solen. Masser forsiktig et par dråper under øynene i noen minutter før du sover. La det stå over natten og skyll om morgenen.

Berolig og avkjøl øyet

Puffiness, tørrhet og patchiness vil bare gjøre mørket under øyeproblemer verre, så den beste måten er å avkjøle den. Den enkleste metoden er å kjøle stålskjeer og legge den på øynene dine om morgenen. Kaldt agurk skiver kan også redde deg som det er lastet med antioksidanter, er en naturlig astringent og kjølevæske som forårsaker hud vev å kontrakt. Legg det på øyelokkene for å få maksimal fordel. Kaldte teposer kan også hjelpe deg i denne forbindelse.

Koffeinen til stede i teposer krymper blodkar og reduserer væskeretensjon i vev. Dette gjør huden rundt øynene dine ser levende og glødende. Kaldteposer forårsaker at hudvevet krympes, slik at øynene ser mindre puffete ut. Ta to allerede bløtte teposer og kjøl i 10 minutter. Fjern og plasser dem på hvert øye i 5 -10 minutter. Skyll med kaldt vann og gjenta 1-3 ganger om dagen for å se effektive resultater.

Lag en minigmaske

Ikke bare gjør det pusten frisk, denne metoden vil sikkert gjøre øynene dine friske også. Mintblader inneholder mentol som forbedrer blodsirkulasjonen og beroliger og forynker huden. Det er en naturlig astringent og kontrakterer blodkarene rundt øynene, reduserer den blå fargen. Vitamin C i mynte gjør huden rundt øynene ser lysere ut. Lag din egen maske hjemme ved å blande mynteblader og bruke dem på det berørte området. La det stå i 10 minutter før skylling.

8 Fakta om kollagen øye pads og øye masker som du må vite Slik behandler du løs løs hud under øynene Lilian Fache Vitamin C Eye Area Serum 10 beste øye kremer for Milia 9 Amazing Besan Face Packs For Hud Whitening 7 Amazing Night Face Packs for hudbleking 10 Best Skin Whitening Creams tilgjengelig i India 9 beste ansiktspakker for glødende hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: