Hei alle sammen,

Vi har alle de dagene når plutselig planer kommer opp, og vi må gjøre oss klare på 10-15 minutter. Du kan ikke bare gå ut iført ingen sminke eller enda verre, en dårlig gjort sminke; Ikke sant? I dette innlegget vil jeg dele noen fantastiske tips som du kan bruke når du har det travelt. Disse tipsene vil gjøre din sminke ser feilfri og vil ikke forårsake noen øyeblikkskatastrofer heller.

1. Lag en fuktighetsgivende stiftelse

Du kan ikke gå uten grunnlag, og du kan heller ikke hoppe over en fuktighetskrem. For haster situasjoner som dette, er det alltid tilrådelig å lage konsentrasjon av fuktighetskrem og fundament. Dette har flere fordeler og kommer hendig når du har det travelt. Det gjør ansiktet mykt, legger til litt farge, blurser bort ufullkommenhetene og trenger ikke et verktøy å blande. Du kan bruke dette først og deretter gjemme stædige arr med berøringer av skjulere.

2. Bruk en Compact Foundation

Kompakte stiftelser gir tung dekning og fungerer både som et fundament og en kompakt på samme tid. Påfør litt concealer under øynene og rundt munnen først. Dekk deretter kompakt over hele ansiktet. MAC, Clinique, Estee Lauder har kommet opp med kompakte grunnlag. Du kan sette denne kompakten med en festespray eller primer spray for å få en ikke-pulveraktig, jevn utseende.

3. Bruk leppestift som rødme

Lipsticks fungerer veldig bra for å legge litt farge på kinnene dine. Ta litt på fingrene og dab det på kinnene. Fargen vil dukke opp på kinnene og bli blandet i huden. Det gir en fra glød som ser ganske naturlig ut.

4. Bruk Lip Liner etter leppestift

Når du har det travelt, gjør du ofte feil. Bruk en liner for å gi leppene dine et feilfritt utseende og for å gjøre ting enkle, oss det etter å ha brukt leppestiftet. Påfør leppestiftet over leppene som forlater de ekstreme kanter. Nå, bruk en liner for å rette kanten. Du kan bruke en dypere blyant for å skape en ombre-effekt. Dette gir et definert utseende til leppene selv på svært kort tid.

5. Bruk en glans

Hvis du ikke har tid til leppestift, gå med en glans. Lip glosser blir brukt enkelt og du trenger ikke å bekymre deg for en perfekt linje. Du kan bruke den direkte på leppene dine for å spare tid. Det gjør at leppene ser fullere og myke ut.

6. Bruk øyepennene til å fargelegge dekslene

Å bruke øyenskygger med børster kan ta mye slips og vi kan ikke gjøre det perfekt når vi har det travelt. Bruk myke øye blyanter i stedet for å legge til farger på lokket. Påfør det over lokket og smekk det ut med fingrene. Hold fargene mest konsentrert i midten. Du kan også bruke to farger for å skape litt dimensjon og dybde.

7. Opprett Smokey Eye med Kajal

Hvis du elsker dristig røykfylt øye, er dette et annet triks som du absolutt vil like. Start med å bruke en brun blyant over lokket. Du kan hoppe over dette hvis du har for mye fart. Deretter skal du bruke en kajal blyant eller gelforing nær den øvre linjen. Bland det nå oppover og utover. Som fargen vil falme ut, vil den gi en vakker røykfylt effekt.

8. Bruk Mascara på nettlesere

Fylling i mascara kan være svært tidkrevende til tider. Du kan forsiktig pudse brynene med din mascara spoolie etter å ha brukt mascaraen. Det vil pusse brynene og fylle litt farge i hullene slik at det ser helt naturlig og full ut.

9. Herd neglelaket ditt med kaldt vann

Det kan være veldig rotete å bruke nagelmaling. Ofte blir de flekkete og ser forferdelige ut. Så, hvis du gjør deg klar hjemmefra, er det bedre å ikke bruke noen. Men hvis du er hjemme eller et sted med en fryser, er sømproblemet ditt løst. Påfør neglelakken og dytt deretter hendene i iskaldt vann på 2-3 minutter. Dette vil øyeblikkelig herde neglelakken og det vil ikke komme i det hele tatt.

10. Fest håret ditt med spray

Når du har det travelt, sier håret din beste venn. Spray litt tørr sjampo i håret ditt for å gjøre det hoppende og mykt. Du kan gjøre en hvilken som helst rask styling eller holde den åpen. Nå sett det på plass ved hjelp av en god kvalitet på hårspray. Dette vil holde håret på plass uten å legge mye innsats.

10 fantastiske tips for å gjøre sminke med tørr hud 10 Awesome Beauty Prep Tips for indiske bruder 7 fantastiske tips for å få yngre ser hår 7 fantastiske tips for å redusere armflab Awesome Beauty Hacks for travle jenter 10 Makeup Tips for Round Face og Big Eyes 7 Makeup Tips for Round Face 7 Eye Makeup Tips For Round Face 7 sminke tips for rund ansikt å se slank 11 sminke tips for rund ansikt og små øyne Urgent Remedy å behandle kviser før D-Day: Spør IMBB

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: