Hei IMBBians!

Håper alt du gjør bra! I dag har jeg en DIY for dere. Dette DIY trenger enkle ingredienser, alle med store fordeler. Ingrediensene er lett tilgjengelige og resultatene er øyeblikkelige. Så, hvis du er i behov for en rask løsning for huden din i løpet av 20 minutter, så prøv denne DIY for umiddelbar lysing av huden din. Du kan se en umiddelbar glød etter at du har brukt denne pakken, så hvis du har å gjøre med kjedelig og tørr hud, så er dette veien å gå! La oss komme i gang med DIY.

Alle ingrediensene i denne pakken har vanlige egenskaper for tanfjerning, reduksjon av pigmentering, fuktighetskrem i huden osv. Derfor gir alle sammen sammen en god lysende effekt på huden.

Hva trenger du:

1. Multani Mitti / Fuller's Earth - bruker Banjara's Multani Mitti. 2. Aloe Vera Gel - Bruker Khadi Aloe Vera Gel. 3. Almond Oil / Badam Oil - Jeg har Dabur Almond Oil. 4. Papaya Vann - Banjara Papaya Vann. 5. Rose Water - Dabur Gulabari 6. En ren bolle og skje for å blande

Trinn 1 - Multani Mitti:

Ta en skje med multani mitti eller fyldigere jord i en ren bolle. Bruker en liten plastskje til måling, du kan bruke en skje i henhold til mengden du ønsker. Multani mitti er et stoff som er kjent for sin helbredende egenskap mot akne og blemishes. Det er veldig rik på magnesiumklorid som bidrar til å redusere akne, fjerne overflødig olje, glatt huden og gjør den smidig. Den brukes sterkt i mange hudpleieprodukter. Du kan bruke den som en rensemiddel, toner og viktigst som ansiktspakker. Det er veldig lommevennlig og har ingen bivirkninger heller. Gå naturlig denne gangen for å ha en glødende hud. Det er svettebestandig.

Trinn 2 - Aloe Vera Gel:

Det neste trinnet er å legge til samme mengde aloe vera gel, du kan helst bruke frisk aloe vera gel hvis tilgjengelig, ellers de som er tilgjengelige i markedet bør også gjøre. Aloe vera gel har antioksidant og antibakterielle egenskaper. Det hjelper til å hindre hud aldring, fjerner solbrun, behandler solbrenthet, fjerner hudpigmentering, hjelper i aknebehandling, helbreder hudforstyrrelser og hjelper også med å lette huden. Det er også kjent for å hjelpe til med å forebygge rynker og fungerer som en naturlig fuktighetskrem.

Trinn 3 - Almond Oil:

Legg nå en halv teskje søt mandelolje til blandingen. Mandler inneholder store mengder fettsyrer, vitamin E, kalium, proteiner, sink, og en rekke andre fordelaktige vitaminer og mineraler, mandelolje virker underverk for hud, hår og helse. Vær forsiktig med å velge den søte mandeloljen, den er laget av spiselige mandler, og denne oljen brukes mye for hud og hår. Almondolje gjør huden sunnere ved å redusere mørke sirkler, fjerner urenheter og døde hudceller, reduserer brunfarge, reduserer rynker og fine linjer og forsinker tegn på aldring.

Trinn 4 - Rose vann og Papaya Vann:

Nå for å fullføre prepping masken, legg til noen dråper rose vann og papaya vann for å få en pasta som konsistensen av pakken. Begge disse vannet har store fordeler for huden. Mens rosevann har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere rødheten i irritert hud, bli kvitt akne, er en god cleanser og hjelpemidler i å fjerne olje og smuss som er akkumulert i tilstoppede porer, og papaya vann bidrar til å lette den mørke og solbrune huden, reduserer rynkets hud, reduserer uønsket hår, reparerer den skadede huden og fuktgjør den tørre huden.

Trinn 5 - Påfør:

Så nå har du den fantastiske ansiktspakken full av alle fordelene fra hver ingrediens som er nevnt ovenfor. Påfør denne pakken generøst over hele ansiktet og nakken, konsentrere mer over pigmenterte områder og la det på til det er tørt. Når det er tørt, vask av med kaldt vann og klapp tørr. Bruk av denne ansiktspakken minst en gang i uken skal gi deg imponerende resultater, da alle ingrediensene som er pakket i denne pakningen, har fordeler ved å målrette sløv, pigmentert hud, har egenskaper for tanfjerning og arbeid på tegn på aldring også. Så hva venter du på, ta tak i ingrediensene og kom i gang med ansiktspakken!

Bildekilde: 1

Hjemmelaget Rensing og Hud Clearing Face Pack Everyuth Naturals Haldi Chandan Face Pack 10 Magical Face Packs For Beautiful Skin From Your Kitchen Hjemmelaget naturlig anti-tan ansiktspakke med rismel Kama Ayurveda Nimrah Anti-Acne Face Pack DIY - Agurk og havre Beroligende ansiktspakke og bar

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: