Hei alle sammen!

Hvordan går det med dere !!! Håper alle dere har hatt en morsom Dushera! Vinteren er rett rundt hjørnet, og som i nærheten av sesongen har mange mennesker en tendens til å oppleve en forverret tilstand av flass. Jeg vet, mye frykter denne hodebunnen tilstanden mest, da det er like frustrerende og pinlig samtidig. Ingen liker å se hvite, skumle ting som går over klærne dine. Og skinken kommer ikke alene, en forverret tilstand kan føre til et alvorlig tilfelle av kvise bryte ut også som de fleste av ikke klarer å gjenkjenne.

Så, her er noen få enkle hjem rettsmidler for å behandle flass i løpet av 30 minutter.

1. Hvit eddik / Apple eddik:

Bland like mengder hvit eddik eller eple eddik med vann i en sprøyteflaske og spray det nær røttene dine og gi hodebunnen en mild massasje med fingertuppene. La den stå i 15 minutter og vask av med vanlig sjampo. Apple-eddik er et godt anti-inflammatorisk og anti-bakterielt hjelpemiddel, det er et perfekt verktøy for å behandle overflødig bakterier og gjærlikk sopp som gjør at også flass gjenoppretter. Bruk denne løsningen minst 2 ganger i uken.

2. Aspirin:

Så overraskende som det kan høres, er dette et middel som faktisk fungerer! Knus om 2-3 tabletter av aspirin og bland pulveret i vanlig sjampo, rist godt og bruk denne sjampoen til å vaske hodebunnen og håret. Bruke dette to ganger i uken kan gi deg gode resultater. Aspirin inneholder en aktiv ingrediens (salicylsyre) som mange medisinske flasssjampoer og kan derfor fungere effektivt på problemet.

3. Sitronsaft og kokosnøttolje:

Bland en halv kopp sitronsaft med en kopp kokosnøttolje, bland ingrediensene godt og bruk det på hodebunnen. Gi hodebunnen en mild massasje og la den stå på i 20 minutter. Vask av med vanlig sjampo. Dette middelet kan brukes to ganger i uken for effektive resultater. Sitron inneholder anti-sopp egenskaper, vitamin C og sitronsyre som kjemper mot flass. Kokosolje fuktgjør hodebunnen og kaster bort døde hudceller.

4. Tea Tree Oil:

Bland noen dråper tea tree olje i vanlig sjampo, rist godt og vask hårbunnen og håret med det for å kvitte seg med flass, da te-treolje er kjent for å inneholde anti-soppegenskaper og dermed kan kvitte seg med flass.

5. Munnvann:

Jeg vet; det høres berserk! Men det er sant at munnvask kan fungere for å kvitte seg med flass, da det inneholder anti-bakterielle egenskaper. Bland like store deler av munnen med vann i en sprøyteflaske, rist godt og spray blandingen i hodebunnen, nær røttene dine. Masser hodebunnen med fingertrådene og la den stå på i 20 minutter. Vask av med vanlig sjampo.

6. Aloe Vera Gel:

Aloe vera gel er en gave fra naturen som er multi-purpose og kan tjene flere behov for din hud og hår. Masser en liten mengde aloe vera gel i hodebunnen, og vask av etter 15 minutter. Aloe vera gel har en antiseptisk egenskap som beroliger hodebunnen og reduserer kløe. Det trenger også dypt inn i håret og hodebunnen for å drepe bakteriene og rense den. Den har en anti-inflammatorisk forbindelse som kalles glykoproteiner som reduserer betennelsen og beroliger kløefornemmelse. Den har en naturlig anti-sopp eiendom som fjerner flass forårsaker sopp og gjær i hodebunnen.

7. Olivenolje og ingefær:

Varm litt olivenolje og bland litt knust ingefærrot i den, bruk den over hele hodebunnen og vask av etter 30 minutter. Dette middelet gir fuktighet til hodebunnen og blir også kvitt flass.

Så, disse var noen få enkle hjem rettsmidler for å håndtere flass. Disse behandler ikke bare flass, men kan bidra til å bli kvitt det, hvis de følger konsekvent. Ta vare på jenter

8 hjemmemedisiner for å behandle øyenvippe og øyenbrynbrød 10 hjemmelagde rettsmidler for å bli kvitt flass Schwarzkopf Bonacure Scalptherapy Flasskontroll Sjampo VLCC Hair Defense Flasspleie og sjampo Beste hjemmelagede anti-flass hårpakker Hjemmelaget hårmask for flass, hårfarge og skinnende hår: D.I.Y. Hjemmelaget hårbehandling for flassprone hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: