Hei damer!

Vi jenter har en drøm om å ha glatt mykt skinnende hår, men mesteparten av tiden ser håret vårt livløs og kjedelig ut. På grunn av vår travle timeplan er det ganske vanskelig å styre tid til lang hårpleie. Så vi vil alle ha noen enkle måter å kvitte seg med disse problemene. I dag skal jeg dele noen enkle DIY oppskrifter for å få det superglatte glansete glossy håret, og ikke bare de gir glans, de styrer også ulike hårproblemer for å gjøre håret sunt og nydelig. La oss komme inn på detaljene.

1. Yoghurt, Apple og Coconut olje maske:

Yoghurt er kjent som en stor hår reparerende ingrediens, som gir dyp hydrering for å tørke skadet hår og gjør dem glatte, myke og silkeaktig. Kokosolje er også den beste oljen for hår som behandler noen hårproblemer, og epleet er veldig hydratiserende for hår som også styrer hårfall. Denne kombinasjonen er super enkel å lage og svært effektiv på kjedelig skadet hår. Oppskrift: Ta 2 spiseskjeer med yoghurt og 2 spiseskjeer med epleblanding. Legg til 2 spiseskjeer med kokosnøttolje med dem. Bland dem pent og lim på hele håret. Hold det i 20-30 minutter og skyll med normalt vann.

2. Kokosmelk og honningmaske:

Kokosmelk er rik på fuktighet som reduserer tørrhet og gjør håret sunt. Også, gir honning super glatt silkeaktig hår og fungerer som en umiddelbar balsam for hår. Denne håroppskriften er flott som balsam, samt en reparerende hårmaske. Oppskrift: Som balsam tar 1 skje kokosmelk og legg ½ skje honning til den. Påfør det fra midten av håret og hold det i 5 minutter. Skyll normalt med kaldt vann. Som Mask ta 3 spiseskjeer med kokosmelk og legg til 2 spiseskjeer med honning. Legg også til noen dråper essensiell olje til den. Bland dem pent og påfør håret.

3. Bentonitt leire og Apple cider eddik Mask:

Bentonitt Clay er hårrensende leire som danner rent og klarer hår og hodebunn og gjør dem friske. Det bidrar til å gi friskt, glatt og langt hår. I tillegg til Apple cider eddik er også flott hårrens som gir anstendig fuktighet. Det er en hårmask cum rensemiddel, men svært effektiv for hårvekst og langt hår. Oppskrift: Ta ½ kopp eple cider eddik og legg til 2-3 spiseskjeer av bentonitt leire til den. Bland dem pent og påfør håret. Masser forsiktig denne blandingen for få minutter, og la den stå normalt i 15 minutter. Skyll deretter med normalt vann.

4. Egg og Aloe Vera Mask:

Egg er de beste ingrediensene for hår som virker på alle hårproblemer. Det gir øyeblikkelig dyp hydrering for å tørke håret og redusere skadet for å kontrollere ujevnhet. Aloe Vera gjør håret super mykt og glatt og kontrollerer frizz også. Dette er lett maske til lettelse fra tørt, grovt hår umiddelbart med en bruk. Oppskrift: Ta et fullt egg og tilsett 2table skje fersk Aloe Vera Juice eller gel til den. Bland dem pent og påfør håret i 15-20 minutter. Skyll dem med normalt vann.

5. Kanel og mandelolje maske:

Almondolje er flott olje for hår som gir dyp fuktighet og gir stor glans til håret. Kanel bidrar til å opprettholde blodsirkulasjonen og bidrar til å vokse håret raskere. Med mandelolje virker det som en tørr og skadet pleie hårmask som gjør håret mykt og glatt og skinnende. Oppskrift: Legg til 3 spiseskjeer med mandelolje med 1 spiseskje kanelpulver. Bland dem pent og påfør håret. La det stå i 30 minutter og sjampo håret ditt normalt.

6. Tomat og Aloe Vera Mask:

Aloe Vera er en meget kjent ingrediens for tørt, tøft hår som umiddelbart gir hydrering og tomat gir god glans til kjedelig livløs hår. Denne masken bidrar også til å kontrollere hårfall, flass og fremmer hårvekst. Oppskrift: Bland begge saftene i et forhold 1: 1 og bruk dem på hår.

7. Agurk og grønn te maske:

Hvis du vil ha noe forfriskende hårmaske, så er dette det beste alternativet for deg. Agurk gir god beroligende effekt og gjør håret merkbart skinnende. Grønn te er også flott hår behandler eiendom som fungerer på ulike hårproblemer som skadet, hårfall, flass. Denne kombinasjonen gir et jevnt, friskt hår umiddelbart. Oppskrift: Ta agurkjuice og grønn te i forholdet 1: 1 og lag en tynn juice. Sprøyt den blandingen over hele håret ditt og få et friskt hoppende glatt hår.

DIY: Hjemmelaget Overnight Hair Mask 20 beste hjemmelagde hårpakker Grønn te og egg hår maske for mykt hår: DIY DIY: Strawberry Protein Hair Mask Flassbremsing, Hår Hydrerende DIY Hårmask og Balsam Gram Flour Hair Mask DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: