Hei Munchkins,

Hvordan går det med alle? I dag er jeg tilbake med et veldig vanlig sminkeprodukt som er en BB-krem. Jeg kjøpte denne BB krem ​​ganske mange dager tilbake mens jeg var dagligvarebutikk i en nærliggende butikk. Så les videre for å vite om denne BB-krem fra Fair og Lovely er en hit eller en glipp.

Pris og antall: INR 79 for 18 gram

Holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdato

Min erfaring med Fair og Lovely BB-krem:

Da jeg først så denne BB-krem, var jeg litt skeptisk til det. Men gitt sin skitt billig pris jeg hadde ikke mye å tape. Så gikk jeg videre og kjøpte den. Det første jeg gjorde etter å ha kommet hjem den dagen, var å søke etter denne kremens online vurderinger. Gitt sin enkle tilgjengelighet og rimelig pris, forventet jeg å finne ganske mange vurderinger av dette på nettet, som til min forferdelse ikke var tilgjengelig.

emballasje: Denne BB-krem er plassert i et lite rør. Røret har en metallisk overflate og er laget av plast av god kvalitet. Den har en skruehett øverst som passer røret ganske tett og er hvit i farge. Det er ikke noe fancy om emballasje av dette produktet, men til den oppgitte prisen er det ganske fornuftig og veldig reisevennlig. Dette produktet er også tilgjengelig i et mindre rør på 9 gram som vil hjelpe jenter som ønsker å bære en mindre versjon av dette i sine clutcher eller vesker. Det vil også være nyttig for de som ønsker å prøve en mindre versjon av dette produktet før de kjøper et større rør.

Skygge: I motsetning til mange BB kremer fra andre apotek merkevarer, Fair og nydelig lansert denne BB krem ​​i en enkelt nyanse. Dette kan være ganske avslag for jenter med veldig rettferdige eller duskere hudtoner siden; de vil ikke finne denne skyggen ganske smigrende. Også, jeg er ikke i stand til å avgjøre om denne nyansen er på en varmere side eller mer, kult tonet (selv om det definitivt ser varmt tonet ut i fargene). Så, jeg vil si at det er nøytral og kan ikke pakke mange indiske jenter som har en hel del gule undertoner i huden deres.

Tekstur: Nå kommer til den verste delen av denne fryktelige BB-krem. Tekstur av denne BB-krem er gummilignende. Det gjør de tørre delene av ansiktet mitt (kinn og hake) tørrere og blir ujevn på min oljeaktige t-sone. Det er ikke lett å blande inn og etterlater en hvitaktig kaste på ansiktet som varer lenge. Alt i alt fikk ansiktet mitt til å se ut som om jeg bare kom ut av hvetesekk og jeg hatet det helt. Yikes!

Parfyme: Den har en typisk rettferdig og nydelig lukt som er kvalmende og gir meg hodepine. Dessverre lukker lukten på lenge etter søknad.

Bor på strøm: Aldri vært i stand til å bruke den i mer enn en time. Forferdelig å tolerere.

Så oppsummere fordeler og ulemper,

Pros av Fair & Lovely BB Cream:

• Ingen bortsett fra at det er lett tilgjengelig, rimelig og reisevennlig rør.

Cons of Fair & Lovely BB Cream:

• Kommer i bare en nyanse. • Gummi-lignende følelse. • Vanskelig å blande seg inn. • Leaves en hvitaktig støpt på ansiktet. • Gir et unaturlig utseende. • Gets patchy på oljere deler av ansiktet. • Tørker tørrere deler av ansiktet ut. • Super unflattering lukt. • Kan ikke forbli lengre varighet i varmt vær. • Brokk meg ut.

IMBB-vurdering: 1.25/5

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg Fair & Lovely BB Cream? Absolutt ikke. Gi denne dumme skapelsen et stort skip!

Fair og Lovely Avansert Multivitamin Daily Fairness Expert Fair & Lovely Multi Vitamin Cream Fair & Lovely Anti Marks Eraser Penn Riktig og stilig hudkrøt gjennomgang - Emami (for menn) Fair & Lovely Under Eye Serum Revlon Touch og Glow Advanced Fairness Cream Deborah Milano 5 i 1 BB Cream Forskjeller mellom tonet fuktighetskrem og BB Cream Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India 20 beste anti-aldring kremer tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: