Hei venner,

Velkommen til IMBB-stedet der alle svarene relatert til alle jentespesialiteter ligger. Det er sminkeomtaler, tips og triks, motetrender, utveksling av ideer og synspunkter eller organiseringstips, du finner svar på alt dette her. I tillegg får du se de vakreste Rati og de vakre stedene hun besøker. Jeg føler meg umiddelbart energisk og forynget ved å besøke IMBB hver dag. Kjærlighet, kjærlighet og masse kjærlighet til IMBB og alle de skjønnhetene som er koblet til her.

Siste måned var bursdagen min, fikk jeg masse gaver og gjorde mye shopping under salget. Sluttresultatet - mange ting hjemme og jakt etter aptplasser å handle. Lagring (lese organisering) er en stor prosess for meg, og jeg pleier å gjerne gjøre det når jeg har god tid til hånden og når jeg er helt alene (jeg vil ikke at folk skal dømme meg eller fortsette å plage meg for å fullføre den raskt ). Lagring for meg er definitivt ikke å dumpe ting i tomme rom i kommode eller garderobe. Jeg følger grundig prinsippet "Utenfor Sikt, Uten Sinn". For meg å bruke ting og skape utseende bør de være synlige for meg, men uten å ta mye plass.

I løpet av de siste 4-5 årene har jeg innsett at apparels, smykker og sminke har sett en bratt økning i forhold til beløpet som kommer hjem fra butikkene. Derfor har jeg også lært de beste tipsene og triksene der de er synlige og plassert på en måte som de er, kan håndteres forsiktig. Jeg tenkte på å dele mine tips om håndtering og organisering av smykker på enkle, men effektive måter med deg i dag.

1) Over tid har du kanskje lagt merke til at støv fortsetter å samle seg på smykker når de ikke brukes, og hvis de holdes åpne. Også, rengjøring av dem med jevne mellomrom forbruker tid og senere blir upraktisk. Det er viktig å lagre smykker der de er fri for støv, synlig og nåbar. Også, oftest enn ikke, må vi passe disse inn i de elegante rommene i våre hjem. Lagre alle dine hengende øredobber eller de lange i denne enkle, men praktiske øredobberen. Det lagrer nær 30-40 par lett. Alle øredobber lettvekt øredobber passe lett, er synlige og lagres på en forsiktig måte i disse. Ved å henge dem i nærheten av garderoben blir det lettere å matche det valgte utstyret, og dermed spare tid.

2) Vi har alle små øredobber og jeg er en stor fan av det samme. Ofte enn ikke, la jeg merke til at boksene som er tilgjengelige i butikken kun 20 par eller så. Siden samlingen min økte jevnt, ønsket jeg en engangs synlig lagring for dem som kan velges under rushtiden. Jeg hadde denne skumemballasje som fulgte med en kurér og brukte den til min fordel. Det er også lett tilgjengelig i papirvarer butikkene. Jeg kuttet den til å passe til en av de vakre akrylkassene jeg eide, og alt jeg trengte å gjøre, er bare å stikke i øredobben i skummet. Jeg kan lagre mer enn 50 par lett som du kan se.

3) For de metalliske armlene som skinner vakkert i gull og sølvfarger når de kjøpes og til slutt blir mørke over tid, lagrer de i plastpakker eller glidelåser og dumper dem i en hvilken som helst gjennomsiktig boks. Igjen lettere å velge og velge i løpet av disse rushtiden eller når det er travelt.

4) For alle andre typer armbånd er banglebagen den mest synlige, støvfrie, vakre og feminine.

5) Oppbevar nakkebrikkene i tøyvesker som har gjennomsiktig ark i den ene enden med en glidelås. De blir satt vakkert og er veldig praktiske. Delikate fancy nakkebrikker kan også lagres i glidelåspakker for å forhindre dem i å oksidere. Også under reisen trekker du ut en av disse posene og går.

6) For andre typer nakkebrikker med perler eller perler som ikke blir oksidert når de blir utsatt for luft, få en multi-krokhenger og heng alle brikkene ved siden av garderoben din. Ikke bare forblir de i god form, se vakker de er mer brukbare når de ligger ved siden av garderoben og legges tilbake etter bruk.

7) Ringene kommer i forskjellige størrelser og design og vanligvis å finne en lagringsløsning som passer alt til en enkelt blir vanskelig. Velg et lite stykke skum og roter det til for en rørform. Vri nå ringen på den. Legg disse rullene i en hvilken som helst boks som er gjennomsiktig for å sikre at du kan se gjennom ringene uten å åpne esken og dermed hindre dem fra støv eller smuss. Ringen forblir på plass og boksen vises også vakker.

Håper du likte mine smykker organisering tips. Vennligst del din også.

Bildekilder:1, 

5 Great Makeup Storage Ideas Hvordan lage Makeup Storage Box med ubrukte kartonger: Gjør det selv Smykker Lagringsideer 10 fantastiske måter å lagre sminke på Design Makeup Organizer Skuff Bruk Skobokser - Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: