Hei girlies!

I dag er jeg her for å snakke om et perfekt utseende som vi vandrer rundt for forskjellige anledninger. Bortsett fra festivaler og fester, må vi gå til mange steder hvor mye sminke eller minimalistisk utseende ikke ser ut til å gjøre arbeidet. Så her deler jeg mine synspunkter om et perfekt utseende for ulike daglige anledninger.

1. Jobbintervju

Mange menn tror at kvinner med sminke er mer pålitelige og kompetente i forhold til jenter som er bare ansiktet. Som vi vet hvor mange anstrengelser det tar å få et perfekt sminkeutseende. Så vet du dette, vil du definitivt ikke gå til et jobbintervju som bare står overfor. Men med dette, mener jeg ikke å gå med full sminke på slik at intervjueren synes du er bare god i sminke! Tydeligvis vil vi ikke ha dette. Nøkkelen her er å holde en moderat titt på. Påfør nøytral eller bronse øyenskygge, en enkel tynn svart øyeforing og et enkelt kapp mascara. Du trenger egentlig ikke vinget øyeforing eller falske vipper. Påfør også en tonet fuktighetskrem for frisk ansikt og en naken tinn leppestift som ser enkelt og klassisk på deg. Sørg for at hårene dine er tammet og passe godt på øyenbrynene dine.

2. For forretningsmøter og nettverk

Denne er hovedsakelig for kvinner som ønsker å jakte på sine kunder selv etter at de har en god jobb i hånden. Anta at du må gå til møte og fikse ting. På slike tidspunkter må du være trygg og modig. Og min luke ett tips er å ha en mørkere tonet leppestift som gjør at vi ser fet og sterk ut. En plomme / burgunder eller en klassisk maroon skygge ville gjøre ting for ditt trygge utseende. Et lite høydepunkt ville få deg til å se ut på helt.

3. Første dag på høyskolen din

Ingen tvil om at vi alle vil gi et dårlig inntrykk på våre kolleger når vi går inn på college. Vi har alle en drøm om at alle vender tilbake for å se på oss. Jeg vil foreslå at du går for en nakenrosa blikk etter leppene, og en vinget liner med litt rødme ville gjøre spillet for deg som den første dagen på høgskolen ville få deg til å se enkelt, anstendig, men en som kan trekke av ting veldig bra.

4. Møt noen nye venner eller de gamle etter lang tid

Spesielt i mitt tilfelle, når jeg har planer om å møte mine nye venner eller mine gamle venner etter lang tid, føler jeg alltid at jeg skal se fantastisk ut slik at mine gamle venner kan se min vekst og forbedring i min dressing, standard, sminke triks og så videre. Tydeligvis skjer dette når du planlegger å gå ut med noen nye venner og kolleger også. For en slik begivenhet, foretrekker jeg å gå på kattøya eller røykfylt øye, avhengig av tid og sted. En mauve leppestift i henhold til antrekket kan være et godt valg. Og hvis det er natt, for å spise, boozing eller lounging en dristig rød matte leppe ville gjøre underverk til ditt utseende.

5. møte sine foreldre

Dette er et stort rot for våre indiske jenter når vi møter foreldrene sine da vi er så redd for å møte dem og i tillegg til frykten for å velge en feil kjole eller ikke se bra ut foran dem. Ingen foreldre liker å møte jenter som er mye i sminke. Spesielt vi indianere, har et lite smalt sinn som vi føler jenter som er naturlig gode, en som ikke trenger å bruke mye sminke for å dekke deres problemområder er de beste. Så vis dem den siden av deg med et utrolig fremhevet og opplyst utseende. Gjør en slyng av en pen rosa leppestift med kinnflett av samme nyanse. Det ville være bedre hvis du bruker en kremaktig, hydratiserende leppestift som ikke flager av eller tørker av leppene dine. Vis dem ditt sunn, lyse ansikt og sørg for å bruke flekkfast, vanntett sminke slik at du ikke står overfor noen unnskyldninger for vaskebjørn øyne. Sørg for at du skjuler dine flekker, mørke sirkler med et stort dekningstunnel

Bortsett fra sminke, vet vi hvordan du skal se nydelig ut ved alle anledninger, jeg har ikke nevnt partier og funksjon og festival slags sminke tips her som vi alle vet hva de skal gjøre på de dagene. Men fortsatt som referanse for den ovennevnte artikkelen og også festutseende, er rati di's makeup-utseende perfekt for festivaler, cocktailpartier og hennes minimalistiske utseende for møter.

8 sminke tips du trenger å vite hvis du har forstørret porene 6 Celebrity Makeup Tips du trenger å vite i dag 7 smink tips for nattklubber og parter 12 dumtette sminke tips for monsuner Perfekte Smokey Eye Makeup Tips for øyet ditt Makeup Tips for blek hud 7 Wonderful Makeup Tips av Lisa Eldridge for skjønnhet med briller 8 Eye Makeup Tips for Office eller College som ikke vil se OTT

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019