Hei Gorgeous Gals,

Jeg vil fortsette å gjennomgå børster for deg. Men hvis du følger meg på Instagram, ville du ha sett noen nye Bobbi Brown leppestifter i min stash. Jeg vil samtidig begynne å vurdere disse for deg. Jeg vurderte et par nyanser fra denne nye linjen tidligere - Hibiscus, Hot Rose og Neutral Rose. Dagens gjennomgang er på skyggen "Flame".

Produktbeskrivelse: Hva det er: En fullstendig dekning, vitamin C og E-infusert leppestift som plumper lepper, støtter naturlig kollagen, og glatter utseendet på linjer og rynker.

Hva det gjør: Luxe leppestift forynger leppene, bidrar til å redusere utseendet på leppe linjer og lindre lip flaking. Infused med vitaminer C og E og MaxiLip, et kraftig peptid, støtter denne leppestiftene lepper, naturlig kollagenproduksjon og minimerer utseendet på fine linjer og rynker. Bare en sveipe gir levende, full dekning farge. Den kommer innkapslet i et slank, gullrør.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Foreslått bruk: -Kontakt direkte på leppene fra røret eller bruk en leppebørste for en mer presis anvendelse.

Pris: USD $ 35 / INR 3300 for 3,8 gms

Min erfaring med Bobbi Brown Luxe Lip Color Flame:

emballasje: Bobbi Brown flyttet fra sin klassiske sorte emballasje til den ene fargen som alltid har indikert luxe gull! Så tilfellet for den luksuriøse leppefargen skjer for å være en gylden med Bobbi Brown skrevet på siden og hennes vakre logo etset på toppen. Kulen selv er fri for noen merkevarebygging. Lippestiften har den vanlige vridningsmekanismen og mangler magnetisk lukking. Imidlertid passer kappen godt inn, så det er svært lite sjanser for at den kommer til å bli fortryllet i en pose. Som med alle ting Bobbi Brown, kommer leppestiftet pakket i en svart boks, som har ingrediensene nevnt på den.

Skygge: Skyggen, "Flame", er en lys, medium, oransje-tonet rød med en varm undertone og en satin-blank overflate. Dette er en vakker ta på rødt og ville være perfekt for noen som foretrekker en oransje notat i deres røde.

Tekstur: Lippestiften føles ekstremt lett, men ikke vektløs. Det glir på med smøraktig glatthet. Du trenger ikke å lagre det opp, men hvis du gjør det, blir det fortsatt ikke kaket eller tungt. Produktets skjønnhet ligger også i det faktum at glattheten det glir med, forblir på. Satinjevnheten blir ikke tørking over tid. Det holder leppene hydrert som lovet av Bobbi Brown. Når det er sagt, det som virker for meg er også at til tross for mykheten den gir, migrerer tekstur ikke eller beveger seg for mye på leppene. Det passer godt til leppene når de er påført. Ja, det overfører til andre overflater det berører på grunn av satinfinishen, men du føler ikke glidet på leppene. Den glatte det gir til leppene får dem til å virke plumped og saftig. De fine linjene på mine lepper virker mindre tydelige med denne. På slutten av dagen føler leppene deg bedre å ha slitt leppestiftet. Hvis du liker skyggen, men overføringen av produktet, spesielt når det er så lyst, hindrer deg fra å prøve det, jeg har et tips. Du kan bruke leppestift, la den stå på i 5 minutter, og bare ta det ut med et vev. Dette vil ta vare på den kremete tekstur på leppens overflate, og etterlate en sterk flekk på leppene dine som vil vare deg godt 4-4,5 timer - uten frykt for overføring. Pigmentet er så sterkt!

pigmentering: Pigmentering er ganske bra. Et enkeltlag gir en full vask av farge. Som jeg sa, som en vane, har vi en tendens til å gå over leppene våre et par ganger, men det er egentlig ikke nødvendig. Fargen er helt ugjennomsiktig og skjuler leppepigmenteringen veldig bra.

Varig kraft: Lippestiften gir deg omtrent 6-6,5 timers slitasje. Denne fargen forlater en levende flekk som gir deg et par timer med slitasje. Og på grunn av den sterke flekken ser ikke leppestift ut som det har på seg. Som leppestift begynner å slites av, gjør det så jevnt, uten å få eller se ujevn.

Parfyme: Det er en veldig svak duft bare når jeg legger nesen til det!

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler med Bobbi Brown Luxe Lip Color Flame:

 • En vakker, fantastisk oransje-rød med en varm undertone.
 • Lettvekt tekstur.
 • God pigmentering.
 • Veldig behagelig å ha på - Ingen følelse av tørrhet eller kløe.
 • Lett å påføre og få rene linjer.
 • Gjelder jevnt og jevnt, glir på som smør.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Hydra.
 • Luxe emballasje.
 • Anstendig slitasje tid.
 • Fri fra parabener, sulfater, ftalater.
 • Leaves en sterk flekk.

Cons av Bobbi Brown Luxe Lip Color Flame:

 • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg Bobbi Brown Luxe Lip Color Flame? Denne er en så fantastisk skygge. Jeg vet at prisen på disse leppestiften er høyere og ville få en til å vurdere om det er verdt det. Og med rette! Teksturens struktur gjør det til å skille seg ut og gir den luksuriøse følelsen av det. Kombiner det med fargen og emballasjen - og du har en vinner.

Bobbi Brown Luxe Lip Farge Uber Rose Bobbi Brown Luxe Lip Color Brocade Bobbi Brown Luxe Lip Farge Neutral Rose Bobbi Brown Luxe Lip Farge Red Velvet Bobbi Brown Luxe Lip Farge Imperial Red Bobbi Brown Luxe Lip Farge Raspberry Pink Bobbi Brown Hot Rose Luksus Lip Farge La Prairie Cellular Luxe Kardinal Lip Color 15 Lakme Absolute Luxe Matte Lip Farge med Argan Oil Photos, Stikkord Wet n Wild Flame of the Game MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick L.A. Colors Eternal Flame Lip Duo Palladio Flame Herbal Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: