Av Srijita Poddar

Hei mine skjønnheter,

Hvordan går det med deg? Vi er uheldig å ha en lang sommer i de fleste deler av landet da monsoons er ganske sent i år. Den gode nyheten er imidlertid at det gir oss muligheten til å fortsette å flappe vår sommer garderobe. En slik sommertendens som kommer opp i denne sesongen er den kalde skuldertendensen - i topper, tees og kjoler. Kjendiser i både Hollywood og Bollywood er forelsket i denne trenden. Så la oss finne ut hvordan du kan rocke denne trenden som en diva.

Bare det som en topp med denims

Vil du ha en løsning på hva du skal bære i dette varmeproblemet? Nå, nå har du en løsning som staver kult, behagelig, uformelt og elegant, og det går for kalde skulderplagg. Det gir deg den riktige mengden airiness med riktig mengde dekning og staver som ikke noe annet. Med distressed jeans eller enkle kjedelige jeans, vil du sikkert slå hodene i denne trenden. Ikke glem å legge til løse bølger, et par store soler og glatte lepper for å fullføre utseendet.

En må-ha-sommerkjole

Trenger du en perfekt hvit strandkjole til sommerferien? Velg en slik i den kalde skuldertendensen. Hvis hvitt ikke er fargen din, kan du plukke ut en god sommerfarge. Bruk av kald skulder vil ikke bare utsette de sexy skulderbladene, men gir også et deksel for de som frykter skumle armer. Sett en blomst i håret ditt, hold sminklyset ditt og strøm i stil i kule skulderkjole.

Vær en diva i en maxi kjole

Ser ikke Katrina Kaif nydelig ut i en kald skulder maxi kjole? Vel, du kan kanalisere din indre gudinne i disse flytende off skulder maxi kjoler også ved å omfavne den kalde skulder trenden. Velg kule farger, flytende hemline, løse bølger og enkle, elegante smykker, og du er klar til å stenge denne trenden. For å legge til litt mer variasjon i utseendet ditt, koble din kalde skulder topp med et maxi skjørt.

Si ja til formell kald skulder utseende

Kule skulderplagg er ikke alltid uformelle eller uformelle. Du kan stenge den kalde skuldertendensen til formelle fester og middager ved å velge velutstyrte, smigrende og smarte kutt. Velg en kjole eller par en bluse med et pent skreddersydd blyantskjørt. Sett på et par hæler og ha litt glam øye sminke, og du er klar til å rocke natten.

Husk å holde kuttet rent

En kald skulderstokk betyr i hovedsak en topp som er scalloped på skuldrene. Dette betyr at du allerede har et kutt eller slit i toppen. Du kan se stilig ut og hindre at klærne dine kommer over som over-the-top ved å holde resten av kuttene, som halsen og hemlinjen, ryddig og ren. Prøv å plukke ut topper i nøytrale og edrue farger hvis du sikter mot det stilige utseendet.

Få den lille ekstra trening

Selv om denne trenden er allsidig og kan brukes av kvinner av alle former og størrelser, vil det ikke skade deg for å få det ekstra litt gjort når du sikter på et perfekt utseende mens du prøver å omfavne denne trenden. For de sexy skuldrene bør styrketrening være din go-to form for trening. Se på hva du spiser, les treningsartikler på IMBB (og følg dem), skaff deg en skulder trening ved å gjøre noen skulderpresser og skulderrykk, og du kan flaunt denne trenden med all den ubehagelige og tillit.

Maybelline ColorSensational Velvet Mat Mat 6 Vega Chic Style 1000 Hårføner Makeup Revolution London Amazing Lipstick - Chic Tie din skjerf i disse 6 stilige måtene denne vinteren 7 enkle måter å se mer stilig og sofistikert ut Charlotte Tilbury Eye Cheat Rock 'n' Kohl ikonisk væske øye blyant 10 Celeb-inspirerte måter å bære Off-the-Shoulder Trend 11 De fleste positive vaner med glade par 11 Beauty Trends fra 90s Du vil aldri prøve igjen Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: