Av Drishti Kumar

Hei damer,

Vi vet alle hvor gode tomater er for kroppen vår på grunn av det høye innholdet av vitamin og lycopen. Men i dag vil jeg opplyse dere alle om hvor flott det er for huden din også. Så hold deg innstilt!

Fungerer som en sjarm på akne

Ta en frisk tomat og kutt den i små terninger. Nå, gni disse små kuber direkte på akne i en stund. Vitamin A og C innholdet i tomat vil bidra til å kurere akne og gi deg en ønskelig flekkfri hud. Alternativt kan du også bruke tomatjuice på ansiktet ditt for de samme overlegne resultatene.

Hjelper med å behandle solbrenthet og solbrenthet

For å redusere solbrenthet og trøste huden, brenne, lage en tomatpuré i blenderen og tilsett litt gurkemeie og krem ​​til blandingen. Påfør denne limen i ansiktet ditt i 15 minutter hver dag til huden din strekker seg ned. Også, folk som spiser fem ss tomat daglig, er naturlig beskyttet mot solbrenthet.

Bra for tenner

Tradisjonelt har tomater vært kjent for å ha høyt kalsiuminnhold, på grunn av hvilket de er svært fordelaktige i å holde tennene og beinene generelt i en toppstand. Så, hvis du vil beskytte dine pearly hvite, så begynn å unnslippe i tomater oftere.

Fungerer som en anti-aging potion

Tomater er rik på lycopen og zeaxanthin, som begge er kjent for å være de kraftigste flavonoide antioksidanter. Disse flavonoider arbeider ved å bekjempe frie radikaler i kroppen som forårsaker aldringsprosessen.

Glødende hud

Tomater legger ikke bare en smakfull smak på rettene dine, men gir deg også en glødende hudfarge når det brukes regelmessig. Sprinkling tomatsaft på ansiktet ditt eller gni tomater kuber direkte på huden gjenoppliver gamle hudceller og forynker sansene.

Fungerer som en naturlig solkrem

Tomater har høy innhold av lycopen, og kan gi deg en liten beskyttelse der ute i solen som kan beskytte huden mot sterke UV-stråler. Det kan imidlertid ikke være en erstatning for ekte solkrem.

Virker som en astringent

Tomatens astringentegenskaper gjør det til et populært valg mellom oljeskinnede skjønnheter. For å bruke tomaten som toner, bland den med litt sitronsaft og gni den med bomullsballer på ansiktet i sirkulær bevegelse.

Fungerer som en naturlig blekemiddel

Selv om vi alle vet om blekningsegenskapene til potet, er det ikke mye kjent om tomater i denne avdelingen. For å bruke tomater som blekemiddel, lag en enkel ansiktspakke ved å blande poteter i tomatmassen. Påfør denne blandingen på ansiktet i 30 minutter og vask av. Gjør dette tiltak minst 3 ganger i uken.

Krymper porene dine

Siden tomatjuice virker underverk ved å redusere oljepåvirkningen og mattificere huden, kan du bruke den til å redusere dine åpne porer for å oppnå et feilfritt utseende hver dag. Bortsett fra å krympe porene dine, kan tomatjuice jobbe underverker på blackheads og whiteheads også. For å redusere porene dine med tomater, bruk litt tomatjuice på ansiktet og hold det på natten. Vask det om morgenen og se forskjellen.

Smerter irritert hud

Siden tomatsaften er litt sur, har den evne til å opprettholde hudens pH-nivå i tilfelle det blir irritert ved å bruke mange sminkeprodukter eller etter å ha gått gjennom kjemisk belastede ansikter i salongen.

Det er alt for i dag, munchkins. Håper du jenter likte det! 🙂

10 Makeup Myter Debunked! Makeup Revolution Encore Utrolig leppestift Fantastiske grunner til å inkludere trekull i sminkeprodukter Hvorfor påvirker vakker emballasje vårt valg av produkter? 6 grunner til at alle elsker Kim Kardashian's stil Tomat Facial For Kjedelig og fet hud med bilder Slik lagrer du Maggi i Tomat Sauce Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Tomato Tango En komplett gavehåndbok for din jente bestie 14 gaver Din jente beste venner vil egentlig elske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: