Hei alle sammen,

Franske skjønnheter er kjent for sin slanke og vakre figur. Godt tonet kropp ser ut som noe de arver genetisk og de forblir alltid uanstrengt slanke. De har utviklet noen vaner og de fleste følger dem strengt. Tipsene er enkle å følge, og du kan også enkelt imøtekomme dem. Gjør disse til en del av din daglige matrutine, og du vil ikke bekymre deg for fettøkning igjen.

1. Fersk, økologisk mat: Franske folk foretrekker fersk, økologisk mat over bevarte, pakket. De kjøper alltid friske grønnsaker og frukt fra lokale markeder. Selv baker og kaker som de velger er friske fordi de er laget i små bakerier som selger lokalt. Så, de trenger ikke å spise matvarer som er bevart med kunstige konserveringsmidler for lenge.

2. Drikk masse vann: Drikker mye vann hjelper ikke bare franske kvinner til å forbli slank, men også denne vanen holder huden perfekt. De følger religiøst "3-4 liter vann per dag" rutine. Dette holder fett bort fra midjen og gjør at huden og håret ser best ut.

3. Spis for lykke: Franske kvinner spiser ikke bare for å tilfredsstille sin sult. De nyter smaken mens de spiser maten. I stedet for å hogge mye mat i løpet av få minutter, tar de sin egen tid å spise. Ofte spiser de sammen med familie og venner. Når de gjør det, tar de mer tid til å tygge og spise sakte. Dette hjelper dem til å fordøye maten riktig og hjelper også med å absorbere alle gode næringsstoffer fra mat.

4. Opprettholde gapet mellom kursene: Franskmenn spiser ikke all mat på samme tid. De foretrekker supper, forretter sammen med hovedretter til lunsj og middag. Mellom hvert kurs elsker de å opprettholde et gap på minst 20 minutter. Magen får signalet om å motta mat og begynne å utskille enzymer som hjelper til med fordøyelsen av hovedretter. Dette hjelper til med å få nok næringsstoffer fra det du spiser og du ikke overser.

5. Spis bare til du er full: Dette tipset kan endre måten du spiser for alltid. Du trenger ikke å spise en bolle full av ris bare fordi du serveres det eller du spiser så mye hver dag. Din sultnivå kan variere hver dag på grunn av de forskjellige matvarer du spiser eller daglig aktivitet. Du vil vite når du føler deg full. Ikke spis etter dette. Dette vil lett stoppe deg fra over å spise og holder deg borte fra å være overvektig.

6. Spis små porsjoner: Fra kaker til paier spiser franske kvinner alt, men for dem er moderering nøkkelen. De foretrekker å spise små porsjoner som for dem er kvaliteten viktig over kvantitet. De bruker også mindre plater i stedet for store middagsplater. Når du bruker små tallerkener, tar du mindre fest på alt og holder deg borte fra å spise mer enn du trenger.

7. Balansert måltid valg: Franske måltider er godt balansert og inneholder like deler av kjøtt og grønnsaker. Salat er en svært viktig del av kostholdet. De spiser også masse frisk frukt i stedet for desserter. Dette holder måltidene balansert og de trenger ikke mellom måltider. Når du spiser måltider som disse, bruker kroppen din opp alle næringsstoffer, og du trenger ikke å spise noe ekstra for å oppfylle kroppens krav.

8. Ikke snakk: Franske kvinner unner ikke mellom måltider eller snacks. De går mye, men blir aldri sett med noen hurtigmat eller snacks i hånden. De spiser friske, næringsrike måltider tre ganger hver dag, og dette holder dem fulle hele dagen. Hvis du vil opprettholde en tynn figur, er dette en veldig viktig ting å følge.

9. Ikke diett: Dette er et overraskende sant faktum. Franske kvinner prøver aldri å følge noen strenge diettregler. De elsker maten deres. De følger reglene for "nei snacking" og små porsjoner. Dette er deler av deres daglige rutiner og svært vanlig for dem. Så, de prøver aldri å begrense seg fra å spise noe. Når du følger en streng diett, stresser du ut både tankene dine og kroppen din. Du har også en tendens til å bryte reglene ofte og nyte unhealthy ting. I stedet følger franske kvinner enkle tips og opprettholder sin figur uten å sulte seg.

10. Dessert for spesielle dager: Franske kvinner holder seg ikke vekk fra desserter helt. De hengi seg til bakverk og sjokolade, men det er ikke en daglig affære for dem. De sparer små godbiter for en dag i en uke og deretter hengi seg til desserter. De nyter også dem mens de går ut med sine partnere ved spesielle anledninger. Dette gjør maten mer meningsfylt for dem og hjelper dem til å holde seg borte fra søthet på daglig basis.

Disse tipsene er enkle å følge, og du trenger ikke å overhale kostholdet mye. Å følge disse tipsene vil hjelpe deg å adoptere med en bedre livsstil og opprettholde en slank figur på den mest enkle måten.

10 kinesiske diett tips for vekttap Diet og Fitness Tips fra Japan Easy Diet Tips for lat kvinner Koreansk Diet Tips for en K-Pop Figur 8 Phenomenal Diet Tips for en sunnere og montør du Vekttap diett under polycystisk ovariesyndrom (PCOS) Kosthold for akne Topp 10 skjønnhetshemmeligheter av de nydelige franske kvinnene 5 Vanlige skjønnhetsregler Franske kvinner følger alltid Hvordan kle på fransk kvinne stil Beauty Bucket List for hver kvinne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: