Body spa er nødvendig av hver og en av oss for å holde oss ser avslappet og vakker fra topp til tå. I stedet for å shelling tusenvis på et spa, kan du gjøre det selv en eller to ganger i måneden, og en gang imellom kan du gå ut på et spa, etter at alle fagfolk har det bedre. Jeg gjør dette tre ganger i måneden. Jeg prøver å beholde samme rutine som det er (med 75% hjemme ingredienser); Det tar tid for resultatene å vise og dermed holder jeg meg til rutinen i lang tid. Men du kan endre hver måned og prøve kombinasjoner etter hudtype. Dette er bare en grunnleggende, men du kan også legge til essensielle oljer og suge i et badekar hvis du har en.

For å begynne med, oljer jeg håret mitt i forrige dag og la det sitte over natten. Jeg bruker vanligvis en hjemmelaget en med forskjellige urter og olje og takk til mamma, det har gjort noen underverk til håret mitt. Når jeg er ferdig med å olje, legger jeg et varmt håndkle / eller bruker damp på håret mitt for å sikre at oljen blir gjennomvåt og når røttene.

Trinn 1: Hår

• Ting som trengs Ett krus med grønn te, fortrinnsvis kaldt - til sluttskylling Fenugreek hårmaske - for å lage denne hårmasken, suge fenegreekfrø i vann over natten og lage en fin pasta. Tilsett yoghurt og sitronsaft.

Du må alltid starte håret ditt spa være rent. Så fortsett og vask håret med en egnet sjampo, ikke legg håret ditt. Du trenger ikke bruke en såpe for kroppen din nå, du kan bare vaske den med vann og hendene dine. Etter badekaret, hell en krus med kaldt vannte på håret ditt.

Ikke gni håret ditt, ta en t-skjorte eller en bomulls håndkle og sett bare inn håret ditt i den. Til det halvtørkede håret, påfør hårmassen til hodebunnen og håret. Legg det på håret ditt i 1-2 timer.

• Fordeler Fenugreekfrø: hindre hårfall, for tidlig graying, klar flass Sitronsaft: Behandler fet og kløende hodebunn, fjerner splitte ender, lyser håret, naturlig balsam Yoghurt: Behandler flass, forhold hår, reduserer hårfall.

• Resultater Glatt, skinnende hår. Lett å kamme med minimal tangles og mindre frizz.

Trinn 2: Pedikyr og manikyr

• Ting som trengs Aloe vera, kokosnøttolje, antiseptisk lotion (jeg brukte Savlon og Suthol), salt, munnvann, te

I en bolle fyller du litt varmt vann i henhold til toleransen din og legger til alle ovennevnte ingredienser minus oljen. Hold alt i nærheten. Fjern neglelakk fra negler og suge føttene i vann for en stund. Jeg fordyper både mine hender og føtter og ligger i den posisjonen i 3 minutter, så gjør jeg min raske manikyr først: Former neglene, bruk en tannbørste for å rengjøre neglene og en skrubbe for å rense den døde huden. Jeg gjør det samme med mine føtter. Mens jeg gjør ansiktet, liker jeg fortsatt å suge føttene mine i varmt vann, jeg legger olje i vannet og suge føttene mine.

• Resultater Relief fra stress og rense glatte hender og føtter.

Trinn 3: Ansiktsbehandling

• Ting som trengs

Rens: yoghurt, sitron og tomatjuice Skrubb: Brunt sukker, melkepulver, rismel og aloe vera gel Ansiktspakke: Ditt valg; Jeg bruker en blanding av Biotique Bio Milk Protein Face Pack og Patanjali Multani Mitti med litt majones

1: Rens ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel. 2: Dip deretter en bomull i blandingen av rens, bruk på ansiktet og massasje i sirkulær bevegelse. 3: Bruk en varm, våt klut og dekk ansiktet ditt eller bruk damp. Bruk et håndkle / bomull og fjern resten.

4: Bland deretter skrubbe ingrediensene og forsiktig eksfoliere ansiktet og nakken i 2-3 minutter. Mitt område av ekstra betydning var nær nesenes hjørner, under nesen min på leppene, haken og pannen. Du kan også bruke melk i stedet for pulveret. Jeg bruker den fordi den er granulert.

5. Påfør pakken. Bruk potet / agurkskiver til øynene dine, lytt til beroligende musikk og slapp av og glem verden. Du kan også bruke hjemmelagde ansiktspakker også, jeg foretrekker disse som disse gir meg gode resultater.

• Fordeler Yoghurt, sitron og tomatjuice: Forbedre hudfarge, gjør huden strålende, blekemiddel, og fjern arr og akne på lang sikt. Redusere solbrun også. Skrubbe: Exfoliates, renser og re-mineraliserer huden din. Den polerer også din hud sterkt og gir myk, glatt, lys og godt hydrert hud.

Trinn 4: Badetid

• Da hårmassen er tørr, ikke prøv å gni og ta av den, stå under dusjen og la vannet strømme fra håret ditt. I sirkulær bevegelse, ta sakte masken av ansiktet ditt. • Nå begynner å jobbe på håret ditt, siden du allerede har vasket håret ditt og er rent, alt du trenger å gjøre er å fjerne masken fra håret, gni forsiktig i hodebunnen og få restene ut. • Påfør en skrubbe over hele kroppen din. Jeg bruker en blanding av butikk kjøpt skrubbe og teblad fra teposene jeg har brukt. Vask det. • Drei deretter vanntemperaturen så mye du kan bære og stå under den, og la vannet strømme ned. Eller suge deg i lunkent vann. • Bruk te som en endelig skylle, klem ut vannet fra håret ved forsiktig å trykke det og sett det i et håndkle. Pat tørke kroppen din og bruk lotion konsentrere hvert område på kroppen din; Jeg deler mine ben og hender i 4 (øvre og nedre halvdeler) og kjør lotionen fra topp til bunn i sirkulær bevegelse for 10 teller. Så bruker jeg litt mer og masserer de gjenværende delene. • Påfør en toner og fukte ansiktet ditt. • Du kan også gi deg en massasje.

Dette er noen enkle trinn jeg følger; håret mitt har blitt skinnende, helt flassfritt (touch wood) og håret faller har redusert mye. Arret på ansiktet mitt er gradvis lyn og har ikke en eneste kvise fra siste 2 måneder. Med riktig kroppsplagring prøver jeg å redusere jordbærbenene mine. Fingrene krysset.

Prøv å gi meg beskjed hvis du har noen andre interessante DIY ansikts / hår maske. 🙂

Jubel!

Bildekilde

Hvordan lage Foot Spa hjemme Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY Intensiv hånd og spiker spa hjemme: DIY Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn 5 enkle trinn for å få et luksuriøst hår spa hjemme L'Oreal Paris Hair Spa Dyp nærende conditioner Slik behandler du Dark Knuckles at Home

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 29 2020