Hei damer,

En perfekt anvendt fundament er alt, og jeg betyr bokstavelig talt dette. Vi vet alle hvor hjertelig det er å se den kakefulle, usammenhengende og oksiderte utseendet på ansiktet vårt etter at vi har brukt vår basissmake. Til tross for all anstrengelse, skjer det med oss ​​de fleste ganger. Det er på grunn av de få første feilene vi gjør mens du prepper huden for sminke. Dagens artikkel har noen tips som du vil finne nyttig for å få den feilfri basen hver gang.

1. Den obligatoriske CTM rutinen

Ingen av de dyre fundamentene ville fungere hvis ansiktet ditt ikke er riktig renset, tonet og fuktet. Du må aldri begynne med et urent ansikt fordi den måten din hud ikke ville holde sminken i enda en time. Toning kan være valgfritt for noen, men det er et must hvis hudens pH-balanse ikke er riktig for øyeblikket. Uten fuktighetsgivende ringer du alle problemene i ansiktet ditt. Hvis du ikke vil ha ekstra tørt flakete ansikt eller "oljefabrikken", fuktighet med et fint produkt som er ment for din hudtype.

2. Ingen gni

Hvis du gnider ansiktet ditt hardt mens du renser og fuktighet, vil dette ikke la deg få en perfekt preget hud for fundamentet. Rubbing hardt irriterer huden og gjør det noen ganger ujevn i løpet av sekunder. Også, hvis huden din er tørr, forsterker gnidningen flakhet.

3. Behandle dine seter

Selv om noen er i ferd med å pope, la det skje på egenhånd. Ikke squish det for å ha en flat overflate fordi det vil forlate en permanent akne arr. Bruk heller salicylsyre eller andre foreskrevne flekkbehandling for å tone det ned. Hvis du har akne utsatt hud, bruk fuktighetskrem som beroliger din rødhet og bumpiness. Rose-isbiter hjelper også til dette formålet, og de strammer også opp porene dine.

4. Prime godt

Ved hjelp av en primer hjelper ditt fundament er så mange måter. Det gjør fundamentet lengre, se jevnere og holder også olje i sjakk. Primers kan brukes i kombinasjon som på områder med porer, bruk en porefyllende primer og på tørre områder bruker en fuktig primer.

5. Farge korrekt

Fargekorrigering kan gi stor forskjell på hvordan fundamentet ser på ansiktet ditt. At rødhet, mørke sirkler og kjedelige områder må korrigeres med henholdsvis grønn, peachy / oransje og gul korrektorer. Velg riktig konsistens og mens fargekorrigering husker mindre er mer.

6. Vent etter hvert trinn

Du må vente minst 5 minutter etter hvert trinn; rett fra rensing til fargekorrigering. La huden din suge opp alt og så se hvor godt ditt fundament blander seg i huden din. At "oppbygd utseende" er for det meste et resultat av hastverk mens du piller på produkter etter hverandre.

7. Øye sminke først

Hvis du skal jobbe med mørkere pigmenter, er det bedre å gjøre øynene først og basere senere fordi de kan falle på kinnene dine og ødelegge alt det harde arbeidet. Du kan bruke klistremerker, bånd og plasser mye løspudder under øynene for å holde rotet av ansiktet ditt, men det er bedre å grunnlaget etter øye sminke. De fleste av oss har en tendens til å hvile vår hånd på ansiktet ditt mens du tegner øyeforingsrør, slik at også grunnlaget ditt kan bli ødelagt litt. Gjør basen etter øynene for det perfekte fundamentet ditt.

Mest vanlige spørsmål om base-makeup besvart Mest vanlige øye sminke spørsmål besvart 12 Viktige spørsmål om hårpleie besvart Alle lepper og leppestift spørsmål besvart 6 ting som vil skje hvis du slutter å bruke sminke! 11 Ofte stilte spørsmål om cellulitt besvart Makeup og kosmetikk Fun Facts 14 mest søkte skjønnhetsspørsmål besvart! 9 spørsmål for å spørre frisøren før du har et hårklipp Alle spørsmål om rettferdighet besvart!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: