Jeg fukter huden min etter en dusj med en kombinasjon av kroppsolje og kroppssmør eller fuktighetskrem; spesielt etter at jeg bruker en epilator for å fjerne hår fra beina og benene mine. Som jeg har nevnt før, har dette rituellet gjennom årene gjort huden min smidig. Det er ikke så utrolig som motemodeller flaunt, og det er fortsatt noe rom å forbedre. Denne kroppen smør hevder å minimere hårvekst og derfor måtte jeg prøve det for å se om det gjør hva det hevder.

Produktbeskrivelse: Sakte veksten med et klinisk testet botanisk ekstrakt for å redusere hyppigheten av barbering eller voksing. Redusere hårfjerningsfrekvensen gjør den perfekt for sensitiv hud og bidrar til å begrense skader forårsaket av huden for å holde huden skikkelig perfekt. Glatt det med den rike, fuktighetsgivende formelen som holder huden jevn, og føler deg trygg på å gå bar. Pris: $9.99

ingredienser:

Min erfaring med Tree Hut Bare Hair Minimizing Body Butter:

Dette produktet kommer en karbonemballasje - den typen som er vanlig for body butters. Den har et vri-åpen lokk og lukkes sikkert. Den har en tekstur av vanlig kroppssmør, tykk som en kald krem. Det er hvitt i farge og det er duft ikke unikt, og jeg kan ikke finne frem til sjangeren sin.

Den inneholder Gymnema Sylvestre som er en urt som er naturlig for tropiske skoger og bidrar til å hemme hårveksten. Den inneholder sertifisert økologisk Shea Butter og er rik på vitaminer A, E og F for å hjelpe kollagenproduksjonen og fremme hudens elastisitet. Shea Butter mykner, glatter, og bidrar til å styrke huden. Den inneholder kakaosmør som er rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler og beskytter huden mot miljøbelastninger. Det er parabenfritt, har ingen formaldehydgivere, og er grusom.

Duften av dette produktet er ikke unik og er ikke et salgsargument. Jeg bruker den rett etter at jeg epilerer beina eller etter kraftig skrubbing. Jeg masserer en sjenerøs mengde denne lotionen blandet med massasjeolje. Jeg bruker også det i store mengder etter å ha brukt en kroppskrubbe eller etter en brennende varmtvannsdusj. Dette gjør huden mykere, hindrer hårstubbe og blåmerker. Jeg kan ikke kommentere reduksjonen i hårvekstdelen, men det forhindrer inngått hår og blåmerker som oppstår på grunn av hårfjerning. Folk som bruker barberhøvel for å fjerne hår, nevnte at det forhindrer stubbe som vises om kvelden.

Jeg liker dette produktet mye fordi det inneholder godhet av flere naturlige produkter. Den inneholder shea smør som fukter hud og kakaosmør som bidrar til å øke hudens elastisitet og forbedrer tekstur.

Pros av Tree Hut Bare Hair Minimizing Body Butter:

 • En rimelig kroppssmør, 7 oz produkt for $ 9,99
 • Emballasjen er lett å oppbevare og lekkasjebestandig.
 • Hyggelig duft, tekstur er glatt og lett å massere på huden.
 • Inneholder shea smør som fukter hud og kakaosmør som bidrar til å øke hudens elastisitet og forbedrer tekstur.
 • Forhindrer inngrodd hår og reduserer utseendet på hårstubbe etter barbering.
 • Paraben og grusomhet fri.
 • Lett tilgjengelig i Ulta, Walmart, Amazon.
 • Sømer huden etter hårfjerningsprosessen.

Cons av Tree Hut Bare Hair Minimizing Body Butter:

 • Emballasjen er ikke reisevennlig - størrelsen er for stor til reiseformål.
 • Noen av oss må kanskje teste det først for hudallergier, hvis du er allergisk mot noen frøoljer.
 • Det viser ikke drastisk reduksjon i hårvekst.

Vil jeg anbefale Tree Hut Bare Hair Minimizing Body Butter? Det er en overkommelig kroppssmør som virker godt som en kroppssmør og forårsaker reduksjon av inngrodd hår. Den kommer i en sjenerøs mengde, gir fuktighet til huden, og gjør det jevnere. Jeg liker å bruke denne kroppen smør hver dag etter en varm dusj, og jeg anbefaler det til andre også, spesielt de som har hudproblemer som meg. IMBB Rating: 4/5

Tree Hut Marokkansk Rose Shea Body Butter Tree Hut Marokkansk Rose Shea Sugar Scrub Tree Hut Coconut Lime Shea Fuktighetsgivende Kropp Lotion Tree Hut Shea Fuktighetsgivende Kropp Lotion Veet Silky Radiance Hair Minimizing Body Moisturizer Bath and Body Works Marshmallow Magic Det er balmkroppen Himalaya Rich Cocoa Butter Body Cream Kroppsbutikken British Rose Body Butter Himalaya Beroligende Rose Body Butter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: