Hvis du elsker multi-tasking, vil det sikkert være maskeringen din jam! 😉 Med multi-masking vil du kunne løse mer enn ett hudproblem uten å måtte bruke to forskjellige typer masker! Prøv å bruke disse maskekombinasjonene og få bedre hud raskt! Multi-masking blir snart populær blant folk som det hjelper til å behandle ulike hudproblemer på en gang. Ansiktsmasker er lastet med høyt konsentrerte ingredienser som fokuserer på ett problem - lysing, rydding av porer, hudormer, tørr hud osv. Jeg er her for å vise deg noen måter du kan multi-maskere, men igjen, det er ikke Bare bestillingen du må følge - gjerne få nyskapende!

1. Irritasjon + Breakouts: Akne behandlinger er fastkjørt med salisylsyre og benzoylperoksid, som ikke bare tørker ut en kvise, men de andre områdene i ansiktet også. Rolig, tørr hud, forbudt humper og behandle følsom hud på samme tid ved å bruke aktiv kullmaske på kviser mens du bruker en anti-inflammatorisk maske andre steder.

2. Store porer + fet hud: Store porer og fet hud går hånd i hånd, de samles opp for å forårsake problemer med huden din. Mål forstørrede porer (kinn og neseområde er mest utsatt) med leiremaske. En leiremaske hjelper med å rydde ut hele gunk fra porene dine som en magnet, som strekker porene og oksyderer å skape svarte flekker. På de oljeaktige områdene i ansiktet må du bruke en avgiftningsmaske for å fjerne andre urenheter i huden uten å rive av hudens naturlige fuktighetsnivå. Hvis du mister de naturlige fuktighetsnivåene, vil kroppen din produsere mer olje. Ikke ideelt !!

3. Fine linjer + Dullness: Aldring fører til at huden vår produserer frisk utseende celler sjeldnere, og alle bevegelsene som vi gjør med våre lepper og nese begynner å ligge permanent i ansiktet i form av rynker. En algermaske er eksfolierende og tar dermed bort all kjedelig og død hud av ansiktet ditt mens en anti-aging maske hjelper til med å målrette mot alle de områdene på ansiktet som er utsatt for fine linjer. Prøv en maske som inneholder gull og koffein i en maske, som reflekterer lys på ansiktet mens huden blir jevn.

4. Dry Cheek Area + Olje T Zone: Dette er ellers kjent som en kombinert hudtype, men det er en veldig enkel måte å fikse på den. Du kan bruke en mattingsmaske til områder som er oljete mens en hydratiserende kremmaske på de tørre områdene i ansiktet som fyller ansikts naturlige oljer.

Ja, du har det riktig! Multi-masking blir nå en av de hotteste hudpleie trender, ikke bare fordi det er mindre tidkrevende, men det fungerer også på forskjellige områder av ansiktet !! Borte er dagene da du måtte bruke en maske av gangen og vente til du jobber på det andre problemområdet! Multi-masking er veien å gå!  Det er ingen grunn til at du ikke må gi denne trenden et forsøk, fordi det ikke er noe å miste, så hvorfor ikke begynne med kjøkkenrediensene du har og invester deg i andre produkter !? Skreddersy masker etter hva huden din trenger, og du er god til å gå. Å bli kreativ er hva det handler om !!!

Ha det fint!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Rose vann, sitron og honningpakke for kviser - DIY Patanjali Sitron Honey Face Wash Review 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Khadi Herbal Face Pack - Sitron Innisfree Granateple Det er Real Squeeze Mask Innisfree Berry Hydro Gel Mask Innisfree Det er ekte Avocado Mask Innisfree er det er ekte bambusmaske Innisfree Det er Real Manuka Honey Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: