Hei alle sammen!

Alverde sjampo er silikonfri og jeg har brukt disse sjampoene i noen tid nå, og her er anmeldelsen av en av dem.

Pris: € 2 for 200 ml Produktbeskrivelse: Sensitiv: Den milde og milde formuleringen er spesielt forsiktig på følsom og irritert hodebunn. Rengjøring og pleie: Plantebaserte overflateaktive midler forsiktig og forsiktig renser håret og hodebunnen. Formelen med utvalgte ingredienser som sertifisert økologisk dyrket echinacea og jojoba ekstrakt, vegetabilsk glyserin og L-arginin har en avslappende og fuktighetsgivende effekt på hodebunnen og håret. Uten silikon. Veganer.

ingredienser: Aqua, Glycerin, Coco-Glucosid, Laurylglukosid, Natriumkososulfat, Betain, Sitronsyre, Arginin, Levulinsyre, Parfum **, Dinatriumkokoylglutamat, Natriumklorid, Glyceryloleat, PCA-glyceryloleat, Xantangummi, Natrium-PCA, Natriumlevulinat, p-anisinsyre, alkohol, natriumkokoylglutamat, Linalool **, limonene **, benzylalkohol **, echinacea purpurea ekstrakt *, kalsiumsulfat, magnesiumsulfat, simmondsia chinensisfrøekstrakt *, tokoferol, hydrogenert palmglyseridsitrat , Lecithin, Ascorbyl Palmitate * Ingredienser fra sertifisert økologisk landbruk ** fra naturlige essensielle oljer

Min erfaring med Alverde Organic Echinacea og Jojoba Sensitive Shampoo:

Konsistensen av produktet er som enhver annen sjampo, og den er ikke for likformig. Den er gjennomsiktig og ser ut som en gel. Denne sjampoen kommer i en meget solid emballasje. Flasken ser rektangulær ut og har et flip-deksel. Flasken er hvit i fargen med et bilde av echinacea blomst på den. Hetten er grønn og det er en fliphette som åpner og lukker lett.

Flasken kan stå opp ned, slik at sjampoen er lett tilgjengelig for bruk. Emballasjen er ganske annerledes, noe som gjør den unik og attraktiv. Hele emballasjen er ganske solid og perfekt for reiser. Sjampoen har en tilhørende balsam. Denne flasken inneholder 200 ml sjampo.

Sjampoen skummer veldig bra ut og skyller av den er også lett. Det trenger ikke mye vann å vaske av heller. Mens du skyller av, føles håret knirkende rent. Sjampoen fungerer veldig bra for å kvitte seg med all smuss og svette. Sjampoen hevder at det vil styrke hårets røtter og reduserer hårfallet.

Jeg trenger litt mer sjampo for håret mitt enn noe annet merke. Dette gjør at produktet blir brukt opp raskere. Håret føles mykt og fint etter bruk. Echinacea er en blomstrende plante funnet i Nord-Amerika. Det er kjent for fordelene som å redusere rødhet og hevelse, fremme cellens helse etc.

Jojoba har følgende fordeler - det holder flass i sjakk, fuktes i hodebunnen, den er rik på vitaminer etc. Det er også kjent for å forhindre at håret faller. Jeg har brukt denne sjampoen en stund, og har sett redusert hår faller sikkert. Samlet sett er det en god organisk sjampo som bidrar til å forhindre at håret faller og er også veldig mildt.

Pros av Alverde Organic Echinacea og Jojoba Sensitive Shampoo:

• Vegan. • Gjør håret sunne. • Glutenfri. • Organisk. • Fritt for alkohol, silikoner og sulfater. • Lammer godt. • Lett å vaske av. • Emballasje er god og veldig solid. • Ingen tilsatt farge eller duft. • Reduserer hårfall.

Ulemper med Alverde Organic Echinacea og Jojoba Sensitive Shampoo:

• Gets oppbrudd fort.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp Alverde Organic Echinacea og Jojoba Sensitive Shampoo? Ja, det hjelper med håret mitt, derfor vil jeg fortsette å bruke det. Vil jeg anbefale Alverde Organic Echinacea og Jojoba Sensitive Shampoo? Hvis du lider av hårtap, gi dette et forsøk. Det bidrar til å redusere hårfallet.

Alverde Organic Brazil Nut og Rosemary Anti-Dandruff Shampoo Alverde koffein shampoo Alverde Wild Rose Face Oil Alverde Naturkosmetiske Shimmer Pudderperler Alverde Nutri-Care Shampoo Alverde Repair Shampoo Bio-Avocado Bio-Sheabutter Trader Joe's Spa 100% Pure Jojoba Oil Jovees Jojoba og Neem Face Scrub Nivea Sensual Body Lotion Cherry Blossom og Jojoba Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: