Hei venner,

I dag snakker vi om forskjellige måter å bruke som du kan se frisk på somrene. På grunn av overdreven varme og høy temperatur begynner sminkeen din å smelte og gir deg et forferdelig utseende. Også, det kan forlate deg med et super klebrig ansikt og oljeaktig T-son område.

Så, her er forskjellige måter å holde sminken din frisk ute på sommeren.

1. Velg Minimum Makeup:

En viktig sminke tips som du bør følge i sommerdager er å velge et minimum sminke utseende. Du bør unngå å bruke tunge eller for mye sminke i sommersesongene, da de begynner å smelte ut på grunn av overdreven varme. Jo mindre sminke, desto bedre er det i sommerdager. For å holde ansiktet ditt ser frisk og glødende, velg en tonet fuktighetskrem slik at den ser frisk og lys ut.

2. Bruk leire masker:

Å bruke en leiremaske er en av de effektive måtene å holde sminkefaren din frisk hele dagen lang. På grunn av det varme været blir oljen samlet på huden, slik at sminken din ikke blir lenger i ansiktet ditt. Du bør bruke leiremasker i sommerdager, da det bidrar til å absorbere den ekstra oljen som er akkumulert på T-sonen, og også redusere ekstra glans i ansiktet. Bruk av sminke etter bruk av leiremasker kan gi deg de ønskede resultatene.

3. Gå til Primers:

Primers er definitivt en av de beste sminkeproduktene som kan bidra til å holde sminkefaren frisk og holde seg over lengre tid. Ved å bruke primere etter bruk av fuktighetskrem eller basekrem kan det bidra til å holde sminke i svært lang tid, og dermed forhindre smelting av sminke. Velg alltid en lys primer slik at den blandes godt uten å veie ned huden.

4. Hopp over bruk av skinnende produkter:

En viktig regel for å unngå i sommer sminke er å hoppe over med skinnende produkter. Bruk av kremer, lotioner eller primere med glimmer kan gjøre huden din skinnende ekstra og fremmer også en følelse av for mye svette i ansiktet. Velg matte sminke om sommerdagen.

5. Unngå Cream Eyeshadows:

For å få øyenskyggen til å gå over lengre tid, unngå å bruke en kremøyeskygge. Bruke krem ​​øyeskygge kan bryte ned sminke og la øyenskyggen smelte. Det er alltid godt å velge et naturlig utseende på sommeren. Dekk noe gjennomsiktig pulver og hold din sminke naturlig. Ved å bruke en vanlig blyantforing kan du forbedre utseendet ditt på varme sommerdager.

6. Vannspray:

Bruk av vannspray kan bidra til å gjøre sminken din friskere hele dagen. Vannspray er utmerket til bruk i sommerdager, da det forhindrer at sminken din blir borte. Så, hvis du føler at sminken smelter raskt i et varmt klima, bære en liten vannsprayflaske i vesken din. Spray etter like tidsintervaller og la den tørke under naturlig luft.

7. Gå til vanntett Mascara:

Vanntett mascara er det siste valget for å gjøre sminken din lenger, uten å gjøre noen ekstra innsats. Bruk av vanntett mascara hindrer i å smelte under sterk varme. Men bruk bare mascara hvis nødvendig, da det er like godt å bære deg selv på en naturlig attraktiv måte. Gå for lys sminke og unngå mascara hvis mulig.

8. Opt for leppepleie:

Velg alltid lip flekker da de er langt bedre enn en leppeglans. Ifølge eksperter er det sagt at leppeflater er mye bedre og har en god oppholdsegenskap enn en leppestift eller leppeblans.

8 måter å få ut den sexy diva i deg umiddelbart 8 måter å brenne mer fett raskere 8 måter å bruke kaffe i din skjønnhetsrutine 8 måter å holde kviser og voksen akne i bukten Slik holder du sminken din kompakt, ren Slik holder du makeupbørstene dine rene mens du reiser Hvordan lage Makeup børster i lengre tid Fresh Face Summer Makeup 7 tips for å se frisk hele tiden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: