Hei venner,

I dag snakker vi om noen få sengetids tips for å forhindre over natten på huden. Når du er utmattet og lav på energi, er natt hudpleie rutine det siste som kommer til hjernen din. Sikkert, trøtt og kjedelig hud kan ofte føre til rynker, økte porer og dehydrert hud. Hvis ikke tatt ordentlig forsiktighet, kan det ofte føre til overgrep som kan resultere i akne, kviser og koke i løpet av de neste dagene. Dette er din beste mulighet til å bekjempe og forhindre fremtidige breakouts, siden huden din bruker tiden, bruker du å gjenvinne energi, regenerere og reparere seg selv.

Sjekk ut disse 7 fantastiske tipsene for sengetid for å forhindre overfall på huden på natten.

1. Double Cleanse:

Den første og viktigste tingen du bør vurdere å gjøre om natten, er dobbelt rensing av huden din. Du bør fjerne hver sminke på huden, på slutten av dagen. Du bør bruke en oljebasert rensemiddel som vil bidra til å fjerne sminke og også rense porene dine grundig. Bruke en oljebasert rensemiddel kan bidra til å fjerne jevn vanntett sminke. For å sikre at alt smuss og bakterier fjernes, går du til den andre rensingen med et mildt skumrenser.

2. Fuktighet:

Du bør aldri glemme å fukte huden din før du legger deg til sengs fordi den lindrer huden og lar den puste riktig. Din hud kan vanligvis føre til breakouts når huden er dehydrert, tørr og uttørket. Så, hvis du vil ha en fuktig og myk hud neste morgen, bruk en egnet fuktighetskrem.

3. Exfoliate:

Exfoliate noen ganger i en uke for å fjerne urenheter og smuss fra huden. Exfoliating huden din kan bidra til å fjerne døde celler som vil bidra til å holde huden forynget og myk om natten. Sørg for at du bruker en mild og kjemisk fri exfoliator slik at den ikke gjør huden din ekstra tørr.

4. Hydrat huden din:

Hydrering er en av de viktigste faktorene som bidrar til å forhindre kviser på huden din. Det er viktig å drikke mye vann hele dagen og også før du går og legger deg. Å drikke nok vann kan bidra til å fjerne utbruddene og tilstopping av porene på huden din.

5. Unngå mobiltelefoner:

Du bør aldri sove ved siden av telefonen fordi det kan føre til breakouts på huden. Du bør unngå alt som er kontraproduktivt rett før du går i seng. Fordi mange bakterier og bakterier blir deponert på telefonen, er det viktig å holde dem unna så mye som mulig.

6. Skift putedekselet:

Bruk av uhygienisk pute deksel er en annen vanlig årsak til breakouts på huden. På samme måte som telefonen din, inneholder putehåndtaket mange bakterier over dem. Og derfor er det viktig å bytte putetrekkene så ofte som mulig. Hvis det er nødvendig, kan du bruke silke pute deksler som de hindrer tugging på huden din.

7. Gå til seng tidlig:

Overraskende, sovende sent på kvelden kan være en av de viktigste bekymringene for breakouts på huden din. Hvis du ikke får nok av søvn, er du bundet til å få utbrudd på huden. Du gir ikke huden din nok tid til å gjenopprette og gjenopprette, og dette kan forårsake breakouts. Så det er veldig viktig å gå tidlig i seng.

7 fantastiske måter å unngå Cakey Foundation Look 13 Brilliant Instagram Beauty Hacks som er verdt å prøve Strålende måter å gjenbruke utgåtte produkter 12 sengetidsregler for å våkne opp med et nydelig hår 10 Bedtime vaner for å forhindre tidlig hud aldring Shiseido Perfect Rouge Lipstick - Rd346 Bedtime 12 Everyday vaner som overraskende forårsaker acne breakouts L'Oreal Go 360 Clean Anti-Breakout Facial Cleanser La Roche-Posay Effaclar AI Målrettet Breakout Corrector

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: