Hei IMBBians,

Øyne danner en meget fremtredende del av ansiktet ditt og i dag har de fleste sminkeutseende en tendens til å fokusere på øynene. Men ikke alle av oss er velsignet med lyse og store øyne. Pluss, stress og søvnmangel gjør ofte øynene våre sløve og slitne. Som et resultat blir hele utseendet bortskjemt. For slike dager, her er noen sminke triks du ikke kan gå glipp av. Disse enkle triksene vil lyse opp øynene dine og få dem til å pope.

Gi pigment et forsøk

Hvis du har riste hender og ikke kan bruke eyeliner ordentlig, kan pigmenter være din beste venn. De er enklere å bruke, og markerer ikke øyesminkefeil. Du kan bare tegne en tykk linje mot ytre hjørner av øynene for å få øynene dine til å virke dramatiske.

Champagne Øyenskygge

Ta en champagnefarget øyenskygge og bruk den over øyelokkene dine. Ikke glem å markere midtdelen av øynene dine og gi den en halo-effekt for best resultat. Dette er en av de raskeste måtene å få øynene til å pope.

Ditch din Kajal

Kajal eller svart eyeliner på vannlinjen er hver desi jentes stift, men du må grøfte det på dager du vil at øynene dine skal se lysere ut. Gå for en naken eller beige eyeliner i stedet, og legg til mer skjønnhet i øynene dine.

Bright Eyeliners

Det er på tide å være eksperimentelle og dramatiske. Så kast bort alle dine naken og mørkfarget liners. Gå dristig og eksperimentere med lyse farger og se hvordan øynene dine ser helt våken ut.

Deal med Crow's Feet

Crows føttene området kan gjøre øynene dine ser virkelig eldre og saggy. Sammen med å ta godt vare på en kraftig øyekrem, gå også til en fin concealer. En concealer vil gjemme alle ufullkommenhetene og lyse opp øyet.

Øyenskygge trick

Fargen på øyenskyggen din bestemmer hvordan dukker ut eller dypt sett øynene dine vil dukke opp. Velg derfor klokt. Husk, gå etter fargeskjul når det kommer til å velge farger for øyefarging. For eksempel, hvis du har blå øyne, må du gå med bronse og kobberfarger, mens for grønne øyne er hassel og brune farger perfekte.

Mascara er et must

Mascara er ikke bare for forlengelse og krølling av øyevipper. Det er også vant til å gjøre øynene dine pop. Lang og kurvete øyevipper skiller seg ut, noe som gjør at øynene dine ser mer åpne og vidt våken. Du kan til og med bruke falsies, men sørg for at du markerer ditt underøyeområde godt mens du gjør det.

Groom dine øyenbrynene godt

Ingen sminke utseende er fullstendig uten øyenbryn grooming disse dager. Øyenbrynene er en viktig del av ansiktet ditt. Velpleide penner tar bort negativ oppmerksomhet og gjør ansiktet ungdommelig.

Jordana 03 Grønn Bright Eyes Retractable Eye Liner Makeup Look - Kobberøy, Bright Lips, Braids The Face Shop Bright Eyes Modeling Gel Patch Makeup Revolution Matte Brights Redemption Palette 10 irriterende ting som alle makeup elskere er lei av hørsel Montagne Jeunesse Trøtt Leg Gel Slik gjenoppliver du trøtt øyne On The Go-løsninger for tidlig morgen, kjedelig hud Hjemmelaget beroligende øyemask: Gjør det selv Hvordan bekjempe puffete og slitne øyne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: