Av Srijita Poddar

Hei mine kjære damer,

Hvordan går det med deg? Jeg er tilbake med et annet innlegg, og denne skal hjelpe deg med å løse dine woes for den store dagen i livet ditt. Ja, jeg snakker om bryllupsdagen, og den tingen vi skal snakke om, vil absolutt gjøre eller ødelegge ditt utseende. I dag finner du en omfattende veiledning om hvordan du velger riktig leppestift for bryllupet ditt, her på IMBB.

⦁ Velg riktig nyanse

Det første og det viktigste trinnet er å velge riktig nyanse. Den eneste måten du kan oppnå er ved å gå om det metodisk. Først er å holde hva leppestift nyanser går med din hud tone i tankene. Når du har funnet fargenfamilien som ser bra ut på deg, som brun, pinks eller rød, jobber du med å begrense den til det som ser best ut med vårt antrekk. Du kan gå for matchende nyanser eller komplementære. Og da må du prøve på de nyansene til du finner den perfekte for ansiktet ditt.

⦁ Hold deg til stilen din

Selv om din sminke vil være mer utførlig og spesiell på bryllupsdagen, husk at du ikke blir en helt ny person den dagen. Så det er viktig å beholde noen av dine originale stiler. Hvis du for eksempel aldri har hatt en varm rosa leppestift i livet ditt, vil bryllupsdagen din ikke være en god tid til å eksperimentere. Så ha tro på din personlige stil, og velg farger som forbedrer ansiktsfunksjonene dine best.

⦁ Velg en langvarig leppestift

Den viktigste kvaliteten som bryllupets leppestift skal ha er at den burde være ekstremt langvarig og ikke-flaky. Din bryllupsdag kommer til å vare lang, og du vil ikke ha leppefargen din til å begynne å falme eller flakke i løpet av flere timer. Gå for kjente merkevarer som har et rykte for å lage langvarige leppestifter. Test alltid leppestiftet på forhånd og se hvor lenge det varer. Gjør alt for å sikre at leppefarge forblir intakt i lengst tid.

⦁ Si ja til fuktighet

Hva kan være en større katastrofe enn å ha den perfekte leppestiften i perfekt nyanse, men å ha tørre fine linjer på leppene dine på den store dagen? Ikke glem at du vil ha utallige nærbilder for alltid for å minne deg om den katastrofen. Så sørg for at du tar opp en ekstremt fuktighetsgivende og fuktighetsgivende leppestift for din spesielle dag. Du smiler, snakker, og du vil ikke ha tørre, sprukne lepper for å dukke opp. Du kan vise litt ekstra kjærlighet til leppene dine ved å følge en fuktighetsgivende rutine for brudgulv for å legge til den spesielle effekten på den dagen.

⦁ Les anmeldelser og undersøkelser godt

Det kan virke litt dumt, men jeg vil anbefale å lese om leppestiftet du har valgt. Skyggen kan være perfekt, men det kan ha svært lav varighet. Kanskje det endrer nyanser i belysning og fotografier. I dag har vi fordelen av å lese opp alle vurderinger og erfaringer fra alle de som har prøvd det. Så sett opp på fordeler og ulemper med leppestiften din her på IMBB eller spør folk rundt for å være helt sikker på den dagen.

⦁ Hold alltid skyggen hendig

Absolutt ikke glem å bære skyggen med deg til arenaen din. Hvis du føler deg for overbelastet for å bekymre seg for disse detaljene, overgav leppestiftet til brudepiken eller din beste venn, slik at etter å ha spist eller snakket, vil gjenbruk av leppestift ikke kreve en veldig lang skattejakt.

⦁ si nei til nakender

Ja, nåde lepper kan være en rasende trend i sminkeindustrien, men det er bedre å unngå denne trenden på bryllupsdagen. Spesielt for alle indiske bruder, vil nakenlepper få deg til å se mye vasket ut og vil ikke se bra ut i fotografier. Så det er best å plukke ut varmere nyanser for bryllupsdagen din.

Finn din korrekte bra størrelse med enkle trinn Hvordan finne din perfekte MLBB-skygge Hvordan finne de mest smigrende halssnedene for din kroppstype Hvordan finne hudtype og velg riktig hudpleie regime Makeup Revolution Deres øyne kan ikke finne oss Ultra Velour Lip Cream 5 andre farger enn rød å ha på bryllupsdagen din 10 Must-Have Kandidater for bryllupet ditt 5 ting du bør alltid spørre din makeup artist før bryllupsdagen Faces Glam On Color Perfekt leppestift i Miami Night Lakme 9 til 5 Lip Color - Rosy Sunday

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: