Hilsener alle,

Akne, spesielt cystisk akne, forlater alltid arene deres bak. Hvis du har lidd av cystisk akne, så kan du vite at det ofte fører til indrykk og pitted arr, noe som gjør hudens tekstur ujevn. For å forbedre hudtekstur etter akne, kan du velge retinol, alfahydroksyl- eller hyaluronsyrebaserte produkter, hjemmehjelpemidler eller søke etter medisinsk hjelp. Hvis hudtekstur er lett ujevn, velg deretter for hjemmet rettsmidler ellers velge produkter eller søk medisinsk hjelp. Så, la oss komme inn i posten for å finne ut mer detaljer.

1. Kate Somerville Dermal Quench Liquid Lift:

Selv om Kate Somerville dermal quench liquid lift er ment for aldrende hud, men det gjør en perfekt jobb i utjevning av huden. Produktet leveres i en metallkanne med dyse dispenser. Væsken er lett og absorberes lett inn i huden. Dermal quench liquid lift er formulert med botaniske ekstrakter som hjelper til med å gjøre huden jevnere og mykere. Med regelmessig bruk, vil den avgrense hudens tekstur, noe som gjør huden plump og hydrert. Hvis du er skeptisk til å bruke anti-aging-produkt i rutinen, må du bare bruke dette en eller to ganger i uken. Det vil være tilstrekkelig for synlige resultater.

2. Det vanlige melkesyre 5% + HA 2%:

Den vanlige melkesyren 5% + HA 2% er et eksfolierende serum som hjelper til med resurfacing av huden. For de som tenker å legge til alfahydroksylsyre i hudpleierutinen, er dette det beste alternativet til å begynne med. Det er ganske mildt, men effektivt samtidig. Produktet kommer i en frostet glassflaske med en dryppedispenser. Serumet er lett og absorberes raskt. Med vanlig bruk vil det vanlige melkesysserumet gi deg en lysere, jevnere og mykere hud med raffinert tekstur.

3. Den vanlige niacinamid 10% + sink 1%:

Dette produktet er et vannbasert serum med niacinamid og sink som nøkkelbestanddeler. Niacinamid hjelper til med å rydde opp huden og redusere overbelastning, mens sink kontrollerer overdreven olje. Serumet kommer i en frostet glassflaske med en pumpedispenser. Dette vannbaserte serum er lett og absorberes lett. Med regelmessig bruk forbedrer det hudteksturet samtidig som det blir klart og strålende. Videre vil du kunne se bemerkelsesverdige endringer raskt.

4. Dr. Dennis Gross Ferulic Acid + Retinol Brightening Solution:

Retinolbaserte produkter er ganske effektive når det gjelder å gjøre huden jevnere samtidig som teksten forbedres. Dr. Dennis brutto lysende løsning har en kombinasjon av ferulsyre og retinol; To beste produkter som effektivt forynter hudens tekstur. Produktet kommer i en mørk farget glassflaske med dryppedispenser. Løsningen er lett og absorberes raskt i huden. Videre er den perfekt for akne-utsatt hud som det behandler og forhindrer akne. Med vanlig bruk vil det gjøre huden din mykere, glattere, klarere og ungdommelig.

5. Avene Eau Thermale TriAcneal krem:

Avene Eau Thermale TriAcneal Cream er en av mine favoritt hudpleieprodukter. Produktet har røremballasje. Kremet er lett og absorberes lett. Denne krem ​​slår effektivt ut arrene og beroliger rødheten også. Den vanlige bruken av denne krem ​​har fullstendig forvandlet huden min. Huden er jevnere, mykere og strålende sammen med forbedret tekstur. Du vil føle forskjellen i huden din bare etter en uke med bruk.

6. Aloe Vera Gel:

Aloe vera gel finnes ofte i hudpleieprodukter som er ment å gi hydrering, næring og fuktighet i huden. Den vanlige bruken av aloe vera gel forbedrer også hudtekstur og hudfarge. Hvordan å bruke: Ta en aloe leaf og trekk ut gelen fra den. Påfør gelen over renset hud og la den stå i 30 minutter. Senere skyll den av med vanlig vann. Gjenta denne prosedyren hver dag for å få de beste resultatene.

7. Rismel:

Rismel er brukt siden oldtiden for en feilfri hud. Proteiner til stede i risen hjelper med å exfoliere huden og øker prosessen med cellefornyelse. Dette forbedrer i sin tur hudtekstur, gjør den myk, strålende og klar. Hvordan å bruke: Ta en spiseskje full av rismel og legg til grønn te for å lage en myk pasta. Påfør dette over renset hud og la det stå i 20 minutter. Senere skyll den av med vanlig vann. Gjenta dette hver annen dag for best resultat.

8. Papaya:

De enzymer som er tilstede i papaya, hjelper til med hudens eksfoliering. Dette fører til en jevnere hud med forbedret tekstur og hudfarge. Hvordan å bruke: Påfør mashed papaya på renset hud og la i 20-30 minutter. Senere skyll den av med lunkent vann. Gjenta dette minst to ganger i uken for å få de beste resultatene.

9. Tomat juice:

Tomatjuice er en rik kilde til vitamin A og C som bidrar til å forbedre hudteksturens effektivitet. De enzymer som er tilstede i tomatjuice, hjelper i hudflevering, noe som avslører strålende og jevn hud. Dessuten krymper det opp porene og styrer også overdreven oljeproduksjon. Hvordan å bruke: Påfør tomatjuice over renset og tørket hud. La det stå i 20 minutter og skyll deretter av med lunkent vann. Gjenta dette tre ganger i uken for å få de beste resultatene.

10. Kjemisk peeling:

Med hjelp av kjemisk peeling kan du ha en mykere og raffinert hudtekstur. Det hjelper med å exfoliere det ytre laget av huden for å gjøre huden ser klarere og strålende ut. Når de døde hudceller løsnes, stimuleres produksjonen av kollagen. Dette fører til raskere prosessen med cellefornyelse.Den nye huden du får etter kjemisk peeling er ganske følsom og må tas vare på. For å prøve ut kjemisk peeling, kontakt din hudlege først.

11. Ablativ og Fraksjonal Laser Resurfacing:

I fraksjonert laser resurfacing brukes laser til å stimulere veksten av kollagen. Det kan være flere sitteplasser for å få en raffinert tekstur ved hjelp av fraksjonert laser resurfacing. For ekstremt ujevn hudtekstur er ablativ laser resurfacing det siste alternativet. Du må velge ablativ laser resurfacing bare når alle andre måter ikke tilfredsstiller. Ved laser resurfacing brukes en laser til å ødelegge epidermislaget og for å varme opp dermislaget. Det fører først til kollagen ødeleggelse og deretter sin etterfølgende produksjon. På slutten av prosedyren vil du ha såret hud som til slutt vil forvandle seg til en ny, mykere og mykere.

Tips for å forbedre hudtekstur Metoder for å forbedre blodsirkulasjonen for glødende hud 8 gode verktøy som kan forbedre huden din drastisk 10 tips for å forbedre konsentrasjon / minne Slik strammer ansiktshuden uten kirurgi Lys din hudton naturlig Hvordan finne hudtoner Clinique enda bedre hudton Corrector Hvordan behandle ujevn hudton MAC-teksturer Øyenskygge 9 Game-Changing Makeup Tips for akne-utsatt hud Glykolsyre Peel for acne Pimple og akne kremer som ikke fungerte

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: