Hei folk,

Hvordan har du hatt det? Og hvordan var din Holi? Håper alle hadde mye moro med venner og familier 🙂. Av en eller annen grunn spilte jeg ikke Holi i år. I det siste har jeg fått mange kviser og jeg er veldig irritert av arrene de forlater. Det er som de skriker "Tum mujheyubhulanapaoge" 😀 😛. Så, i dag skriver jeg på en DIY for kvisepleie ved å bruke svært enkle ingredienser som vi alle vet godt om. Min venn foreslo denne pakken for kvisebehandling, og jeg har brukt det for en uke hver natt, og det har vært svært gunstig. La oss grave videre.

ingredienser:

  • Rose vann-2 ss
  • Sitronsaft-2 ss
  • Honning-1 ss
  • Ørepinne - for å påføre pakken på kviser og arrene. Jeg bruker 1 side av øreproppen hver dag.

Trinn 1: Legg til like mye rosevann og sitronsaft i en liten bolle.

Steg 2: Og 1 / 4de mengde honning til blandingen. I dette tilfellet er det 1 ss honning i 4 ss blanding.

Trinn 3: Påfør det på kviser med en side av øreproppen. Siden denne løsningen er ganske vannig, er ørepropper praktisk. Bildet viser løsningen etter oppbevaring i kjøleskapet i 3-4 dager. Det blir konsentrert da.

Trinn 4: La det stå over natten og vask ansiktet neste morgen.

Jeg får vanligvis stædige pimples som ikke går lett og gir ukarakter. Men denne pakningen reduserte kviser effektivt på 3 dager. En liten del av det gjenstår fortsatt på ansiktet, skjønt. De gamle pimple merkene blir også lettere. Så, dette virker på både kvise og deres karakterer.

Denne pakken fungerer sakte, men jevnt som de fleste andre hjemmelagde pakker. Vær tålmodig med den, og den vil vise sin effekt. Den kan lagres enkelt i kjøleskapet opptil en uke.

På den annen side kommer dette også opp med egen bagasje:

  • Selv om det fungerer bra over natten, blir det mindre hår fast i det uansett hvor godt du klipper det! Så det gjør håret greit lett. Den stikker også til puten.
  • Sitronsaft gjør huden din følsom overfor sol. Så fortynn og bland løsningen godt. Påfør bare blandingen på kviser. Å bruke det hele ville ikke hjelpe.
  • Test dette på huden din. Dette kan ikke passe til huden din.
  • Mørkhudede damer bør ikke bruke sitronsaft til aknebehandling. Jeg fant denne informasjonen på nettet "Årsaken til ikke å bruke sitronsaft på mørk hud er at mørk hud inneholder mange melanocytter, celler som gjør pigment. Sitronsaft stimulerer melanocytter til å lage antioksidanter som beskytter huden. Når de lager disse beskyttende antioksidanter, gjør de også ekstra hudpigmenter. Det er mulig at sitronsaft, som nesten enhver annen "stikkende" hudbehandling, kan forårsake langvarig eller permanent mørkgjøring av allerede mørk hud. "(Referanse: www.facingacne.com)

Fordeler med ingrediensene som brukes:

Rose vann: Rose vann renser tilstoppede porer og bidrar til å stramme huden. Det bidrar også til å opprettholde pH-balanse i huden.

Sitronsaft: Det foreslås at sitronsaft ikke bør påføres ansiktet, da pH-verdien er svært lav. Dette kan justeres når det brukes med rosevann. Citroner har astringente og blekende egenskaper. Så det bidrar til å redusere rødheten og tørke ut pimple.

Honning: Honning har anti-bakteriell egenskap som dreper bakterier som forårsaker akne. Det har også antiinflammatoriske egenskaper som reduserer rødmen av kviser.

Så, gå videre og bruk pakken for å si farvel til kviserene dine.

Glad IMBBing! 🙂

Bildekilde: 1, 5, 6, 7.

Hjemmelaget Rose Water Toner: Gjør det selv Topp 15 Hjemmelagde Face Toner Oppskrifter 3 Quick DIYs Bruke Glycerin og Rose Water For Winters Rose vann for hårpleie 5 hjemmelagde Rose Face Packs Lemon + Curd Scrub for Dark Patches rundt Lips: DIY Hvordan lage kokosnøtt sitron kroppsmørk: Gjør det selv Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY Mørk sjokolade honning ansiktspakke for fet hud - DIY DIY: Aloe Vera Face Pack for glødende hud DIY: Aloe Vera, Yoghurt og Honey Hair Mask The Holy Basil Face Pack - Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: