Hei alle sammen,

Vi er alle godt kjent med de mange helsemessige fordelene av bananer. Men den aktuelle applikasjonen av en moden banan kan faktisk gjøre underverk på huden din. Bananer er fullpakket med flere vitaminer og næringsstoffer som vitamin E, vitaminer B1 og B2, C-vitamin og karoten. Disse essensielle vitaminer i sin helhet gjør det til en mirakel ingrediens for å behandle mange hudproblemer, noe som gir deg en sunn, strålende og ungdommelig hud.

Hjemmelaget Banana Face Packs for alle hudtyper:

1. Banan Face Pack for tørr hud: For å behandle tørr hud kan du blande en moset moden banan med honning eller kokosnøttolje. Banan og honning blandet sammen vil gjenopprette fuktigheten i huden din og hydrere hudceller fra dypt innvendig. Du kan bruke dette som en fuktighetsgivende maske og skyll av med lunkent vann etter 15 minutter. Ved å bruke banan og kokosnøttolje vil huden gi deg det trangt nødvendige E-vitamin og vil berike huden din med en stor dose fuktighet. Disse bananfrontpakker er gode for vintersesongen. Om nødvendig kan du legge til melk for å endre konsistensen av ansiktspakken.

2. Banan Face Pack for fet hud: Ripe banan kan også brukes til å kontrollere overflødig olje og sebum. Bland litt moden banan og bland den med litt sitronsaft, honning og havre. Mens sitronsaft vil fungere som en astringent, vil honning holde fuktigheten restaurert. Havre vil bidra til å kontrollere overflødig oljeutskillelse. Det fjerner også hudormer, whiteheads og adresser andre slike hudproblemer.

3. Banan Face Pack for Aging Skin: For rynker, fine linjer, kjedelig og dehydrert hud, kan moden banan gjøre mirakler. Ta en moset moden banan og legg til litt appelsinjuice og yoghurt til den. For et enklere alternativ, kan du legge til rosevann til den mosede modne banan. Enten av disse kan påføres ansiktet som en ansiktspakke. Disse blandingene vil lysere og forynge huden og øke kollagenproduksjonen, og dermed sørge for tidlig hudaldering.

4. Banan Face Pack for akne og kviser: Bananer kan låne seg vakkert til ansiktspakke og behandler akne og kviser veldig bra. Alt du trenger å gjøre er å moske en moden banan, tilsett litt gurkemeiepulver og litt natron. Til dette kan du legge til enten litt vann eller litt yoghurt for ønsket konsistens. Påfør denne pakken på ansiktet i 30 minutter og skyll av med lunkent vann.

5. Banan som hudrens: Du kan lage et utmerket ansiktsrensemiddel ved hjelp av banan. Alt du trenger er en moset moden banan, litt sitronsaft og litt melk. Disse tre ingrediensene blandet sammen, vil rydde huden din dypt ved å rydde smuss, smuss og forurensning. Dette vil også forynge og lysere huden, og gjenopprette fuktigheten tilbake uten å irritere eller tørke ut huden din.

6. Banan Face Pack for Skin Brightening: For en lys og glødende hud trenger du en moset moden banan, noe sandeltrepulver og litt honning. Sandeltre er kjent som en mirakelbestanddel og er kjent for å behandle en rekke hudproblemer. Denne blandingen vil gi huden din en naturlig glød og etterlater huden din, super myk og hydrert.

7. Banan ansiktspakke for blemished hud: Hvis du lider av akne arr, rødhet, mørke flekker eller hyperpigmentering, så er alt du trenger en blanding av moset moden banan, litt sitronsaft og litt honning. Dette vil lette arr og pigmentering uten å tørke huden din.

Ekstra fordeler:

Bananer kan moses og brukes på huden med en rekke andre ingredienser som ananasjuice, avokado, agurk, etc. Uansett hvilken måte du velger å bruke banan, vil det gi fantastiske fordeler for huden din.

Bruke banan for en rekke hudproblemer er en av de enkleste, milde og billigste måtene å oppnå en vakker hud på. En slik lett ingrediens å anskaffe og den er tilgjengelig rundt året, gjør banan det enkelt for alle å ha vakker hud!

14 Hjemmelagde Besan Face Packs 5 Hjemmelagde Aloe Vera Face Packs 7 Hjemmelaget Gurkemeie Face Packs Hjemmelaget Face Pack for å lette kompleksjon: Gjør det selv Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking 5 beste hjemmelaget kaffe ansiktspakker 5 hjemmelagde ansiktspakker for å fjerne tennene 5 beste hjemmelaget granatäpple ansiktspakker 5 hjemmelagde agurk ansiktspakker Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019