Hei alle sammen,

Vi vet allerede at solbrun hud er et resultat av eksponering for solens skadelige UV-stråler, og det blir ofte ledsaget av rødhet og betennelse på huden. Derfor er det nødvendig å ta spesiell forsiktighet i garvet hud. I dette innlegget vil jeg ta deg gjennom en enkel og effektiv hudpleierutine for solbrun hud. La oss ta en titt på hva det er.

1. Bruk en veldig mild og mild melkbasert rengjøringsmiddel: For det første er det viktig å holde huden ren, men det er også like viktig å holde seg borte fra harde rensemidler og såper som striper huden din av fuktighet. Du kan bruke en DIY ansiktsrenser med kald råmelk og grammel. Dette vil rense huden din, lette hudtonen din ved å fjerne døde celler og solbrun, og det vil også berolige og nærme huden din.

2. Bruk en DIY ansiktskrem med sitronsaft og sukker: I stedet for vanlige ansiktsskrubb kan du bruke en blanding av sitronsaft og sukker for å exfoliere ansiktet ditt. Dette vil bli kvitt brunfarge og fjerne døde hudceller. Du kan legge litt olivenolje eller honning til denne skrubbe for å gjøre det mer fuktighetsgivende.

3. Behandle huden din til en papaya maske: Papaya er svært effektiv når det gjelder beroligende solbrun hud og det hjelper prosessen med tan fjerning. Lag en pasta ved å mashing massen av moden papaya og påfør det på huden din som en ansiktsmaske.

4. Påfør en ansiktsmaske: I tillegg til den nærende papaya masken, bør du også bruke en annen ansiktsmaske for å hjelpe tanfjerning. Du kan bruke noe enkelt som yoghurt og grammel (Besan), eller lag en maske ved å blande effektive brunfjerningsmidler som tomatjuice, potet juice og sitronsaft med yoghurt.

5. Påfør aloe vera gel regelmessig: Aloe vera er en av de beste naturlige ingrediensene for å behandle solbrun hud. Det kurerer en rekke hudproblemer knyttet til solbrun hud. Pass på at du bruker fersk utvunnet aloe vera gel på huden 2-3 ganger daglig. Dette vil hydrere og berolige huden samtidig som det fremmer kollagenproduksjon og regenerering av hudceller.

6. Bruk en dyp hydratiserende fuktighetskrem: Solbrent hud er ofte dehydrert og har stort behov for hydrering, og derfor er en dyp restorativ fuktighetskrem et must som en del av hudpleierutinen.

7. Ikke hopp over solkremet: Mens du behandler garvet hud (og til og med på annen måte), må du sørge for at du har solkrem hele tiden (selv innendørs - om dagen) for å forhindre ytterligere skade på huden.

8. Gjør bruk av essensielle oljer: Det er veldig viktig å gi ekstra fuktighet til solbrun hud, da huden er betent og skadet. Du kan supplere fuktighetskrem med essensielle oljer som jojobaolje, avokadoolje, olivenolje, rosmarinolje eller kokosnøttolje.

9. Påfør kald råmelk på huden: For å hjelpe tan fjerning prosessen, kan du bare ta litt kald rå melk og bruke den til renset hud ved hjelp av en bomullsboll. Gjør dette 3-4 ganger om dagen, og du vil se forskjellen innen en dag eller to.

Hvordan detanerer huden raskt 8 hjem rettsmidler til Detan Feet 9 Beste De-Tan Kremer i India 6 Beste Tanfjerning Ansiktsvasker i India 10 kremer for å fjerne tan fra hender Hvordan bli kvitt en sta Kropp Tan og oppnå feilfri hud DIY 3-Ingredient Face Pack for å få jevn hudton raskt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: