Hei alle sammen!

Essence lanserte et nytt utvalg av flytende leppestifter, og jeg ønsket å prøve dem. De har lansert 10 nyanser, og jeg fikk 7 av dem. I dag vurderer jeg skyggen '07 Bite Me, hvis du kan '.

Pris: € 3 for 8 ml Produktbeskrivelse: Disse flytende leppestiften gir høy fargepigmentering og en fantastisk, blank overflate som minner om smeltet latex. takket være den høye pigmenteringen og flytende tekstur, glir leppestiften over leppene og gir perfekt dekning med bare ett program. tilgjengelig i et kjølig rørdesign og et variert fargespekter.

ingredienser: Polybuten, Octyldodecyl Stearoyl stearinsyre, Silika Dimetyl Silylate, Triethylhexanoin, Triisodecyl Trimellitate, isocetylstearat, pentaerytrityl Tetraisostearate, Diisostearyl Malate, Vp / heksadecen-kopolymer, glyserylbehenat / eicosadioate, tokoferylacetat, caprylsyre / caprinsyre triglycerid Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, aluminiumhydroksyd, Aroma (smaken), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 45410 (Red 28 Lake), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titandioxid).

Min erfaring med Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite meg hvis du kan:

La oss starte med emballasjen. Den kommer i en plastrør. Fargene på røret er i samme farge som leppestiftet inni. Dette gjør det mulig å plukke riktig farge som man ikke trenger å lese navnet eller nummeret. Dette er spesielt et pluss-punkt hvis du eier mer enn en av disse.

Alle rør har en svart skruelokk. De er veldig sikre og også enkle å åpne og lukke. Perfekt å reise med! Jeg trodde i utgangspunktet at røret ville ha en liten åpning for å påføre produktet, men det kommer med en applikasjonsstav. Dette var en hyggelig overraskelse.

Staven er ganske sterk og gir den støtten til å bruke leppestiftet overalt, spesielt på kantene uten noen feil. Filtapplikatoren på spissen er timeglassformet og fungerer bra under applikasjonen. Den flytende leppestiften selv lukter litt som maling. Stinken er en ting jeg hatet. Men overraskende varierer stanken i nivåer for forskjellige farger. Men man kan legge merke til lukten. Heldigvis holder lukten ikke lenge. Den forsvinner etter noen minutter.

En ting jeg likte om disse flytende leppestifter er at de ikke har glimmer eller glitter. Utseendet er skinnende, men ikke på grunn av glimmer eller glimmer. De føler seg ikke klissete eller glatte på leppene. De føler seg også komfortable på leppene. De overfører når de spiser og enda mer når de drikker. Den flytende leppestiften er veldig lett overførbar, noe som er litt forventet.

Jeg ville bære den sammen når jeg bruker den slik at jeg kan bruke på nytt etter behov. Det er definitivt nødvendig å bruke på nytt. Med denne leppestiften, er det bedre ikke å gå over bord som det kan lande på tennene. Så det er bedre å bruke fingertricket for å unngå å overføre til tennene. Med lettere nyanser kan applikasjonen vise seg å være streaky.

Man må gå over leppene med staven for ikke-stramt bruk. Fargen er også godt pigmentert og utbetalingen er god. Den skinnende glatte latexfinishen varer i 2 timer eller så, etter hvilken det svetter litt. Jeg antar det er normalt og akseptabelt også (i hvert fall for meg).

Dette er en blodrød farge. Jeg elsket absolutt fargene når de ble fargede og også på leppene. Jeg er dusky og denne skyggen passet meg veldig bra. Denne fargen vil passe alle hudfarger som den er rød og alle bør eie en rød leppestift. Dette ville være et perfekt kjøp for røde skygge elskere som meg. Jeg har så mange røde nyanser, men aldri slutte å kjøpe dem.

Samlet sett er det en svært pigmentert lipgloss. Det er egentlig ikke en flytende leppestift. Men for den prisen tror jeg ikke det er rimelig å klage. Jeg personlig ville ikke foretrekke iført slik latex-effekt leppestift til kontoret, men foretrekker så mye for kvelds- eller nattfester. Disse er også perfekte for de fargerike indiske bryllupene eller festivaler.

Pros av Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite meg hvis du kan:

• Liten, solid emballasje • Ikke-klebrig og ikke-glatt • Fargepengene er gode • Godt skyggeområde • Fritt for alkohol, olje osv • Vegan • Ikke dyrt • Perfekt til fest og kveldsutseende • Passer alle hudtoner

Cons of Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite meg hvis du kan:

• Malaktig duft • Søknaden kan være strekende • Latex-effekten varer ikke lenge • Overføringer enkelt

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite meg hvis du kan? Jeg kjøper vanligvis ikke leppestifter som jeg liker å prøve forskjellige nyanser. Vil jeg anbefale Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite Me Hvis Du Kan? Dette er en nydelig nyanse som passer til alle hudtoner. Så, jeg vil anbefale.

Essens Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 03 Pink Interest Essens Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 05 Lolilolipop Essens Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 02 Naken er den nye søte Essens Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo L.A. Girl Bite Me Matt Flat Velvet Lipstick Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift - Rabarbra 7 Trender å unngå hvis du er kort og deres alternativer Ting du ikke visste tannkrem kunne gjøre!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: