Hudtype: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei damer,

Lakmé har nylig lansert et nytt produktspekter - "Lakme 9 til 5 Naturale." Det er en primer, et etterbehandlingspulver og noen leppestifter i dette området. Jeg har plukket opp det løse pulveret. Så, her kommer anmeldelsen på Lakme 9 til 5 Naturale Finishing Powder. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg?

Produktbeskrivelse: Infusert med aloe vera og grønn teekstrakter, gjør dette lette etterbehandling pulveret ditt huden jevn og oljefri. Antioksidanter og SPF 50-komponenter i det skjermer huden mot smuss og forurensning. Den har en universell nyanse, det smelter enkelt sammen med alle indiske hudtoner og skaper en feilfri matt finish som stammer perfekt. Pris og antall: 550 INR for 8 gm.

ingredienser:

Min erfaring med Lakme 9 til 5 Naturale Finishing Powder:

Emballasjen til produktet er vakker og forskjellig fra vanlig Lakme-emballasje. Det løse pulveret kommer i en pappkasse, som har noen nødvendig informasjon om produktet. Inne i denne boksen er det et rundt plastrør med en vakker metallisk finishskrue på lue, som har en fin ombre-effekt i den. Metallisk grønn og rose gull ombre effekt ser veldig søt og nyskapende ut. Jeg elsker personlig hvordan det ser ut.

Merkets tagline er trykt på toppen av lokket i enkle skrifttyper. Basen på karet har en etikett som indikerer noen produktrelaterte detaljer som beskrivelse, ingredienser, etc. Det er et plastikdeksel på innsiden som har små hull i den. Dette sikkerhetsdekselet forhindrer produktspild eller spyling av produktet. Siktdekselet bidrar til å velge ønsket mengde produkt uten å skape rot i omgivelsene. Det løse pulveret kommer med en rund, hvit farget puff. Kvaliteten på puffen er fin. Den er myk og føles mild på huden. Samlet sett er emballasjen vakker og reisevennlig.

Det løse pulveret kommer bare i en nyanse. Innpakningen sier at det er en universell nyanse. Det løse pulveret er veldig lys beige i farge. Skyggen ser veldig naturlig ut som det meste av det gjennomsiktige pulveret. Det går bra med min hudtone og støtter ikke noe hvitt støt bak. Det er akkurat som et annet gjennomsiktig pulver; så forvent ikke noe dekning fra det. Det fungerer bare for å sette opp sminke. Det har ingen duft i den.

Teksturet av dette pulveret er så mykt og glatt. Pulveret er finmalet. Det løse pulveret flyr ikke når jeg åpner lokket da dette skjer med de fleste løspulver. Den smelter vakkert inn i huden og gjør den så naturlig og gir myk matte finish til huden. Bortsett fra den matte overflaten gir den litt glød på huden. Det føles ikke tungt eller kalkaktig på huden. Det føles ikke tørt på huden min. Jeg bruker dette løse pulveret for å sette min sminke.

Dette forhindrer at sminken min smelter og holder huden min oljefri og matt for lenge, men den skal blandes ordentlig som jeg hadde observert en liten pearly glans i den, som legger seg ned ved blanding. Du kan se det samme i prøven under, men dette avgjøres helt. Det lyser opp ansiktet mitt øyeblikkelig og bidrar til å legge til en fin, polert berøring til hele sminkeutseendet mitt.

Dette løse pulveret er til somre. Jeg foretrekker å bruke den med en myk pulver børste og gå over hele ansiktet mitt i stedet for å bruke svampen festet med produktet. Det bidrar til å kontrollere overflødig glans i varmt og fuktig vær og holder huden myk og frisk. Det stanset aldri porene mine i det hele tatt. Pulveret bidrar til å holde T-soneoljen fri. Produktet leveres også med SPF 50, noe som gjør det til et fantastisk valg for somre. Resultatene varer i ca 5-6 timer, noe som er ganske anstendig for meg. Totalt sett er dette et godt produkt med en anstendig prislapp.

Fordeler med Lakme 9 til 5 Naturale Finishing Powder:

 • Hyggelig emballasje.
 • God kvalitet puff.
 • Gjennomsiktig pulver.
 • Ingen whitish cast.
 • Vil gå bra med alle hudtoner.
 • Bra for å sette opp sminke.
 • Luktfri.
 • Glatt tekstur.
 • Blend vakkert.
 • Forhindrer sminke fra krølling.
 • Hjelper med å kontrollere oljen.
 • Holder huden matt og glødende.
 • SPF 50.
 • Utrolig etterbehandling pulver.
 • Rimelig.

Cons av Lakme 9 til 5 Naturale Finishing Powder:

 • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lakme 9 til 5 Naturale Finishing Powder? Ja.

Lakme 9 til 5 Naturale Aloe Aqua Gel Lakme 9 til 5 Flawless Matte Complexion Compact Lakme 9 til 5 Weightless Mousse Foundation Lakme 9 til 5 Primer + Matte Powder Foundation Det Kosmetikk Bye Bye Pores Airbrush Silkpresset Etterbehandling Pulver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: