Gresskar Peel Ansiktsbehandling

Facial peels er så vanlige i disse dager, og tusenvis av kvinner ønsker å dra nytte av avskallingsbehandlinger. Men hvis du vil ha noe forsiktig, beroligende og likevel enormt gunstig, er gresskarskallet ansiktsbehandling bare det rette for deg! Denne ansiktsbehandling er ikke bare forfriskende, men også ansett sikrere enn de kjemiske peelingene som er tilgjengelig i dag.

Hvorfor gresskar Peel Facial?

Gresskar er et rikt lagerhus av vitamin A, vitamin C, beta-karoten, kalium og sink. Det er antioksidant-rike og hjelper i å bekjempe frie radikaler på en effektiv måte. Den har naturlige enzymer som forbedrer hudtonen og hydroksylsyrene i gresskar hjelper til å exfoliere huden. Derfor bidrar gresskarskall til å gi huden din viktige næringsstoffer.

Gresskar Peel ansiktsbehandling fordeler:

En gresskarskall ansiktsbehandling har mange fordeler, hvorav noen er som følger:

 • Forbedrer hudens tekstur slik at den ser frisk ut og næres.
 • Gjenoppretter overlegen ansiktsfarge.
 • Mål for hyperpigmentering og akneproblemer.
 • Går av med døde hudceller ved overlegen eksfoliering.
 • Stimulerer kollagen og elastinproduksjon.
 • Perks opp cellefornyelsesprosessen.
 • Bløder rynker og fine linjer og gir betydelig reduksjon i tegn på aldring.
 • Hydrerer huden.

Gresskar peeling er heller ikke så intens som glykol peeling eller så dypt som kjemisk peeling. Gresskarskallene er imidlertid milde på huden din. Ofte er andre behandlinger kombinert med gresskarskall, slik at du høster maksimale fordeler, avhengig av dine skjønnhetsproblemer. Oksygeninfusjon og microdermabrasion er noen slike behandlinger som anbefales sammen med gresskarskall.

Gresskar Peel Facial Steps:

Trinnene har en tendens til å variere fra en salong til en annen som også fra en person til en annen, basert på kundens behov. Imidlertid har du omtrent følgende trinn til et gresskar skille ansiktsbehandling:

 • Rengjør huden for å eliminere olje, sminke og smuss.
 • Rengjør huden din for andre gang for å gjøre det knirkende rent.
 • Primerer huden med litt sur base for peeling.
 • Skal behandling utmattet til huden din.
 • Ansiktsmassasje og fuktighetsgivende.

Det er best igjen på erfarne hender hvis du vil se huden din slikke i godheten til et gresskarskall ansiktsbehandling.

Hvordan lage gresskar skille ansikts hjemme med kjøkken ingredienser?

 • Rengjør-Vask ansiktet med en pasta av søppel og melk.
 • Exfoliate - Ta to skjeer med gresskarmasse og legg til en skje med brunt sukker. Legg til halvt skje sitronsaft. Skrub ansiktet ditt med denne blandingen i omtrent to minutter. Vask av med lunkent vann.
 • Påfør gresskar ansiktsskall - Her er noen av de enkleste oppskrifter for et gresskarskall for ansiktet ditt. Velg som per ditt krav:

1. For en grunnleggende gresskarskilleoppskrift blandes 2 skjeer med pureed gresskar med en skje yoghurt og halvskallet honning grundig. Påfør masken på ansiktet ditt og vent i 15 minutter. Skyll med lunkent vann. 2. Hvis du har en oljeaktig hud, legg til en halvskikkelig honning og en halvskje melk til 2 skjeer med knust gresskarmasse. Påfør blandingen på ansiktet ditt og vent i 10-15 minutter. Vask av med lunkent vann. 3. Ta to skjeer blandet gresskarmasse og legg til et egg. Legg til en skje med honning. Bland ingrediensene og bruk på ansiktet ditt, vent i 15 minutter og skyll med varmt vann. Denne masken er god for tørr hud.

Pass på å unngå området rundt øynene dine mens du bruker gresskarskallene.

 • Fuktighet - Masser nå ansiktet ditt med en fuktighetskrem etter eget valg.

Dermed kan du lage et hjemmelaget gresskar peeling ansikts med ingredienser lett tilgjengelig!

PS! Dette er en forskningsartikkel, og jeg har forsøkt å samle så mye informasjon som jeg kunne skaffe meg. Lesere er velkommen til å dele sine erfaringer, synspunkter og ideer.

Bildekilder: 1, 2, 3.

Gresskar kanel ansiktsmaske for glødende hud: DIY Bath & Body Works True Blue Spa Forny ansiktsmaske med gresskar Slank Makeup Blush By 3 - Gresskar Gresskar - Helse og skjønnhetsfordeler Hjemmelaget ansiktsskille for hud Skin-Brightening Orange Peel Face & Body Mask: Gjør-det-selv Alt om ansiktsskall Hvordan lage Lemon Peel Face Scrub - Gjør det selv Montagne Jeunesse Peel Off Face Masque Freeman Superfruits Revealing Peel-off Facial Mask Macadamia Natural Healing Oil Treatment Marokkansk oljebehandling Damens flawless White Re-Brightening Night Treatment Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: