Hvordan gjøre Frukt ansikts hjemme

Frukt er alltid bra for huden din. Enten du lager en dessert ut av den eller bruker den i skjønnhetsrecepten, gir fruktene gode fordeler for huden din og for helsen din. Ingen tvil om at også frukten er veldig populær blant kvinner i disse dager, og i dag skal jeg snakke om noen få aspekter av frukt ansiktsbehandlinger. Som du kan forstå, som mange av mine andre artikler som har blitt postet her, er dette også et produkt av min forskning. Hvis du vil vite mer om de ulike aspektene av en fruktfarge, les videre.

For å starte med en veldig positiv notat, la meg dele et tilbud som jeg kom over i løpet av min forskning. I Times of India-nettsiden skjedde jeg å lese en artikkel, "Vil du se fab? Få en frukt ansiktsbehandling "og der, et utdrag leses" Skin ekspert Dr. Rashmi Shetty bekrefter, "Å bruke frukt på huden er en av de eldste, mest kostnadseffektive og pålitelige metoder som brukes for sikker hudpleie behandling. For det første gir frukt huden din med enorm hydrering, og gir den et veldig friskt, slått utseende. En annen stor fordel med det er i løsningen av sementet mellom de døde cellene på det øverste lag av huden. For eksempel fungerer papainenzymet i papaya på denne måten. "

Fruit Facial - Hvordan gjøre det?

Normalt inneholder et frukt-ansiktssett en fruktbasert rengjøringsmiddel, fruktskrubbe, fruktmassagel / krem ​​eller begge, fruktflaskepakke og en fruktbasert fuktighetsgivende / anti-tanning / anti-aging formel. Du begynner med å rense huden din og deretter eksfolierer den mildt, og deretter går du for ansiktsmassasje, påføring av pakning og deretter oppfølging med hudpleie-lotion. Det gjøres best på en salong etter eget valg. Samtidig kan du velge å investere i et fruktfasettsett tilgjengelig så lett i markedet og få det gjort på ditt hjems komfort.

Hjemmelaget Fruit Facial Ideas:

Jeg foretrekker en hjemmelaget fruktfarge og stoler på meg, hvis det handler om noe så lett tilgjengelig som frukt, er jeg bare ikke klar til å investere i et pakket sett, som vil inneholde mange konserveringsmidler og kjemikalier bortsett fra de mye ønsket fruktekstrakter. Jeg håper du vil gå gjennom noen av disse ideene som jeg skal dele nå:

  • Ryd - Bland limejuice med rå melk og et klype salt. Soak en bomullsboll i denne lotionen og dyprenn huden din ved å gni bomullet mot ansiktet ditt i en oppadgående sirkelbevegelse. Gjør dette i et par minutter og vask av med lunkent vann.
  • Exfoliate - Nå er det på tide å skru opp ansiktet med din favoritt fruktskrubbe. Avhengig av sesong, kan du velge å ha sesongbaserte fruktbaserte skrubber som oransje skrubbe, vannmelonskrubbe eller papayaskrubbe. Du kan også gjerne bruke en sitronskrubbe hvis du har et oljeaktig ansikt eller bananer, skrubbe for tørr hud. Vet mer om disse fruktskrubbeoppskrifter i artikkelen - Hjemmelaget Face Scrubs med Frukt.
  • Massasje - Bland litt banan, jordbær eller noen papaya. Bland det med en skje med melk og litt honning. Hvis du har fet og akne-utsatt hud, kan du kanskje hoppe over melken og bruke sitronsaft i stedet. Bland det for å få en kremaktig blanding og bruk den til å massere ansiktet forsiktig. Tørk bort det.
  • Ansiktspakke - Gjør din favoritt ansiktspakke avhengig av hudtype og basert på dine hudbehov. For eksempel, hvis du vil bli kvitt brunfarge, skal du tilberede en agurk juice-sitronsaft løsning eller en yoghurt-sitron pakke. Hvis du vil få et glødende ansikt, bland appelsinjuice med melk og et par dråper honning og bruk som en pakke. Hvis du vil behandle overflødig oljeaktig sekresjon og kviser, lage en pakke ved å blande multani mitti med mosket agurk og rosenvann. Bare vær kreativ for å bruke din favorittfrukt etter dine hudbehov.
  • Tone - Bruk en hjemmelaget toner med agurk, sitron, kokos eller kalk. Sjekk ut ideene her - Topp 15 hjemmelagde ansikts toner ideer.

Selvfølgelig krever hjemmelaget frukt ansikts tålmodighet, og du må holde ting klart før du starter ansiktet på frukt. For eksempel må du holde frukten klar enten i en mashed eller i en juiceform, etter behov. Men definitivt, det gjør deg glad som en kreativ person, og huden din fordeler naturlig.

PS! Ideene som finnes i "hjemmelaget frukt ansikts ideer" er helt personlig og generalisert. Hudtype varierer og hudbehov varierer også. Bruk derfor disse oppskrifter med omhu.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Slik krøller hår uten varme - Rags Hvordan bli rettferdig naturlig Slik minimerer du en stor panne Hvordan å bære belter Hvordan å perm håret Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Hjemmelaget Face Scrubs With Fruits Fordelene med en ansiktsbehandling Gull ansiktsbehandling Naturlig Hjemmelaget Astringent For Skin: Enkel Oppskrifter Og Ideer Vaadi Herbals Lip Balms: Jordbær og blandet frukt Banan Beauty Benefits, Applications og tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: