Hilsener alle,

Har du lagt merke til fine linjer rundt øyeområdet når du smiler? Det kan være mange grunner til utseendet på rynker rundt øynene når du smiler. De kan oppstå på grunn av aldring eller overdreven tørrhet. Disse linjene gir ofte merker på huden din og blir permanent. Dermed er det 7 gode tips og triks for å kvitte seg med de fine linjer og rynker. Så, la oss komme inn på den.

Laser under øynene rynke behandling

Laserbehandling for øynene rynker anses å være den beste og sikreste. I denne prosessen brukes de fine mikrolaserlysene. Hensikten med denne behandlingen er å trenge inn i laserlyset gjennom hudvev for å behandle de fine linjer og rynker. Eclipse mikropen faller også under kategorien laserbehandling. Eclipse micro pen brukes til å lage mikroskopisk sår rundt øyet. Etter å ha punktert huden, begynner huden selv å helbrede og øker kollagenproduksjonen som forbedrer hudens elastisitet. Dermed får du en ny hud under øyet ditt.

Dermal filler behandling

Deretter er dermal filler behandling også et bedre alternativ å jobbe med. Hudfyllstoffer virker på prinsippet om å fylle opp rynkene med en naturlig substans som en menneskelig kropp produserer. Således, i stedet for et fremmed stoff, brukes en gellignende substans som nesten ligner hyaluronsyre. Disse fyllstoffene gjør huden din mykere og forbedrer hudtekstur. Man kan helt sikkert legge merke til en stor forbedring rundt øyet, da fyllstoffet har en tendens til å binde vannet rundt det, noe som gir volum til øyet på en naturlig måte.

Hjemmelagde behandlinger

Hvis du er redd for å gå for ovennevnte behandlinger, kan du velge hjemmelagde behandlinger for å kvitte seg med øyneskrynker. Det er mange måter som kan hjelpe deg med å oppnå en dypere hud. Siden hjemmelagde måter ikke er det raskeste å erobre problemet, må du være tålmodig med dem. En av de mest effektive og populære måtene å løfte opp skinnende hud er bruken av eggehvite. Dette trikset forsterker hudens elastisitet og gjør det ser fastere ut.

Under øynene rynke kremer

Et annet alternativ til å behandle eller forebygge rynker under øyet er vanlig bruk av under øynene rynke kremer. Generelt retter nesten hver øyekrem alle bekymringene: fine linjer, mørke sirkler og puffiness. De viktigste ingrediensene som finnes i disse kremer er ganske hjelpsomme til å oppnå plumped og creaseless hud under og rundt øyet.

Øyeplaster eller masker

I dag er markedet oversvømt med øyenmaskere som er ment å behandle de under øynene rynker ganske effektivt. Denne typen masker fokuserer generelt på å øke kollagenproduksjonen eller øke hydrering av området. Når kollagenproduksjonen øker, øker hudcellens fornyelse. Og kollagen øker hudens elastisitet, og forhindrer dermed at det faller eller danner rynker.

Øyemassasje

Massasje er nesten et synonym for avslapning. Å gi en god massasje til øynene dine, hjelper ikke bare med å forebygge og behandle øyekrympene, men også slappe av øye muskler. Det forbedrer oksygen sirkulasjonen under øyet ditt. For å følge massasje prosedyren, rengjør først hendene riktig. For massasje kan du velge vitamin E og antioksidantrik olje eller fløte. Ta en liten mengde olje eller krem ​​og masser det forsiktig rundt og under øyet.

Øk antioksidantinntaket

Det er ikke en hemmelighet at man må ha et antioksidantrikt kosthold for en sunn og ung hud. Antioxidanter hjelper til med å øke fornyelsesprosessen av hudceller. De bekjemper frie radikaler og beskytter huden mot skadelige solstråler. Dette gjør huden din frisk og ung og hindrer det fra mer skade. Sikt på god natts søvn og mindre stress sammen med disse tipsene for å få de beste resultatene.

7 fantastiske tips for å bli kvitt oljeaktig T-Zone Hvordan bli kvitt mørke flekker på knær DIY skrubbe og pakke for å bli kvitt mørk hud på halsen 11 tips for å bli kvitt en oppblåst mage En guide til salongbehandlinger for å bli kvitt Tan Himalaya Anti-Wrinkle Cream Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Moisturizer Hvordan bli kvitt Frown and Laugh Lines? Kosmetiske prosedyrer i tannlegen - Smil Topp 8 Fairness Creams for fet hud i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: