Hudtype: Fet, følsom og akne utsatt Hei jenter, På grunn av den super varme sommersesongen har vi alle så mye solbrunhet, og nå vil vi desperat ha frisk, tanfri, klar hud. Jeg synes tydeligvis brunfargen min, men likevel foretrekker jeg min tan-fri hud. Men de fleste tan-fjerner ansiktspakker har blekemiddel i dem og de reagerer dårlig på min sensitive hud. Så jeg bestemte meg for å gjøre det på min egen måte. For tiden nyter jeg denne DIY tan-fjerner massasje toner. Her bruker jeg noen gode ingredienser til å forberede denne toneren, og det er veldig forsiktig for alle hudtyper. Likevel foreslår jeg alltid at du gjør en patch test før du bruker den på ansiktet.

Så la oss starte med ingredienslisten.

ingredienser:

Fersken: Fersken er rik på vitaminer og det beskytter huden mot UV-stråler. Det fungerer som en naturlig solkrem og reduserer solskaden. Fersken er også en super fuktighetsgivende frukt som holder huden myk og glatt. Det hjelper å fjerne solbrunningen og bringer den glødende huden tilbake.

Agurk: Agurk bidrar til å bleke og lysere kjedelig hud. Det legger til glød og friskhet i huden. Den har kjøling og beroligende effekter, og det bidrar til å kurere solbrenthet. Det fungerer på akne, arr og blemishes. Dette er en flott ingrediens for fet hud som en "oljekontrollerende juice".

Tomat: Tomater er rike på vitamin A og C. De har også fantastiske anti-tan egenskaper. De jobber veldig raskt for fjerning av tan og gir huden et friskt utseende. De gjør hudfargen jevn og skinnende også. De er også gode for sensitiv hud.

Sitronsaft: Sitron virker som en naturlig hudfargende ingrediens. Det kjemper også mot ulike hudproblemer som aldring, mørk flekk, akne, pigmentering. Det bidrar til å fjerne solbrun. Den styrer olje og etterlater huden frisk.

Kokosnøttvann: Kokosvann har gode hudfukterende egenskaper. Det bidrar også til å fjerne pigmentering og er effektiv på mørk flekk. Det gir en glødende, jevn, ungdommelig hud. Det reduserer også akne.

Fremgangsmåte:

1. Først må du hugge alle ingrediensene dine; tomat, agurk og fersken i noen små biter.

2. Legg deretter alle hakkede stykker i en juicer. Jeg ønsket å lage en tynnjuice av dem i stedet for en pasta, så jeg brukte en juicer. Du kan bruke mikser til å lage en pasta og deretter trekke ut saften fra den limen.

3. Etter at juicen er ferdig, legg juice i en bolle og legg kokosnøttvannet. Bland dem alle sammen pent.

4. Nå ved hjelp av en sigte, legg til litt frisk sitronsaft. Kombiner alle dem jevnt. Konsistensen skal være litt tynn slik at den glir jevnt som en toner.

5. Din brunbrun-massasje toner er klar til bruk nå.

Applikasjon:

Rengjør ansiktet ditt dypt og bruk denne toneren på de berørte områdene med en bomullsboll. Masser den i 10 minutter og hold den på igjen i 10 minutter. Skyll eller tørk av alt som sitter på huden.

Resultat:

Jeg blir solbrent så fort, om sommeren blir huden min 3 toner mørkere enn min faktiske hudtone. Jeg bruker denne toneren for den siste uken, og det har medført mye forandring i huden min. Jeg forteller deg ikke at det gjør meg rettferdig, men det hjelper virkelig å fjerne brunfarge med vanlig bruk. Det gjør huden min jevn og det reduserer også mørke flekker. Som jeg har brukt kokosnøtt vann og fersken, holder de huden min fuktet også. Denne massasje toneren gir meg en ny glødende hud. Det er virkelig en enkel sommer ansikts toner for alle hudtyper. Nå kan jeg legge merke til at huden min ser mye mer jevn og brunfarge ser mindre synlig ut. Det har ingen bivirkning. Jeg håper du liker denne oppskriften. Prøv denne tan fjerner lotion; det hjelper deg også!

Rødvin for hudpleie: DIY DIY Skin Potion: Beauty Oil Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY Hud Whitening Havre Face Pack: DIY DIY Beauty Potion - Skin Serum for de dovne dagene! DIY Face Serum for jevn og klar hud DIY Forfriskende ansiktspakke for å unngå vanlige sommerproblemer DIY Face Pack for å gjenopplive grov og tørr hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: