Hei damer!

Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om hvordan du bruker øyeserum på riktig måte. Øyeserumet er en av de viktigste essensielle som kan bidra til å forhindre rynker under øyet og også fremme glødende hud. Regelmessig bruk av øye serum kan bidra til å behandle mørke sirkler enkelt og også fremme lysere hud. Bortsett fra alle disse fordelene, kan øyeserum bidra til å fukte huden din og til og med ut hudtonen.

Så, her nevner vi trinn for å påføre øyeserum riktig slik at det faktisk fungerer.

Trinn 1: Vask ansiktet ditt

Du bør vaske ansiktet ditt riktig før du bruker øyeserum. For å få huden til å absorbere øyeserum enkelt, bør du vaske ansiktet ditt med vann. Unngå å vaske ansiktet med varmt vann, da det kan tørke huden din, og dermed gi deg betennelse og rødhet på huden. Foretrekker å bruke kaldt vann som renser huden din grundig.

Trinn 2: Bruk et rengjøringsmiddel

Nå bør du bruke rengjøringsmiddel slik at huden din blir hydrert i lang tid. Bruk en mild rensemiddel for å fjerne smuss og urenheter fra huden. Det bidrar også til å lukke de åpne porene og fjerne de døde hudcellene. Påfør noe rengjøringsmiddel på huden og masser i sirkulær bevegelse. Skyll av med vann og bruk et rent, mykt håndkle.

Trinn 3: Bruk et øye serum

Ta nå øyeserum og bruk på underøyet området ved hjelp av fingerringen. Øyeserum absorberes lett av huden, og derfor trenger du ikke å gni mot huden. Du vil trenge litt øye serum til å søke på under øyet. Begynn med liten mengde og legg til litt mer om nødvendig.

Trinn 4: Bruk det på riktig måte

Du bør alltid bruke serum ved hjelp av fingerringen eller den fjerde fingeren, da det er den svakeste fingeren som sikrer at du ikke legger for mye press på øyet. Forhindre at du legger for mye press på huden slik at følsom hud rundt øyet ikke er skadet.

Trinn 5: Dekke området riktig

Masser øyeserumet i en sirkelbevegelse, og sørg for at du dekker hele området. Du kan også bruke solbriller som en veiledning. Påfør øyeserum til alt område som er dekket av solbrillen din. Det anbefales alltid å påføre et tykt lag av øyeserumet slik at det trenger dypt inn i huden og også fremmer lysere hud.

Trinn 6: Riktig tid til å søke

'Når du skal bruke øyeserum' er et av de mest søkte spørsmålene av hver kvinne. Fordi øyeserum inneholder anti-aging egenskaper, bør det påføres 15 minutter før du sover. Det er viktig at huden din absorberer øyeserumet slik at det raskt reparerer huden din. Hvis du vil bruke det om morgenen, kan du legge til noe øye-serum til fuktighetskremet og søke om morgenen.

Viktige punkter å vurdere:

• Du bør alltid lappes test før du bruker øyeserum. Øyeserum kan være en kostbar affære som det kommer i væskeaktig konsistens og i en meget liten beholder. Du bør undersøke riktig og deretter bruke den på huden. Vent litt om å kontrollere om huden din reagerer på serumet. Hvis du ikke opplever irritasjon eller kløe, kan du bruke øyeserum regelmessig. • Hviling er en annen effektiv måte å nyte fordelene med øye serum. Du bør sove 7-9 timer regelmessig slik at det reparerer huden og forhindrer også rynker og mørke sirkler på huden. Prøv å slappe av, slik at du får lysere og lettere hud. • Hvis du vil bli kvitt kråkens føtter, må du sørge for at du kommer inn i cervices på hjørnet. Crows føtter kan behandles med vanlig bruk av øyeserum.

Noen av de beste øyeserumene er:

• Sukin Antioxidant Eye Serum Innisfree White Tone Up Eye Serum • Kaya Brightening og Firming Intense Clarify HD Eye Serum • Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum • B-leve B-ungdommelig ansikt og øyeserum

Hvordan hvite hud naturlig uten kjemikalier Slik behandler du løs løs hud under øynene Slik fjerner du Tan og får god hud Hvordan velge den perfekte øyeskyggepaletten Slik bruker du Panstick som et proff Slik bruker du øyenskygge med fingre: Tutorial DIY Dark Circle Corrector Eye Serum Clinique All About Eyes Serum De-puffing Eye Massage Roll-On Peter Thomas Roth Neuroliquid Volufill Youth Eye Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: