Saslic og Saslic DS Face Wash Review

Hei venner,

I dag vurderer jeg Saslic Face Wash, som ofte er foreskrevet av hudlærere til fetskinnet gals. Selv om jeg fikk denne på egen hånd ;-), kom jeg på mange artikler om fordelene med salisylsyre, kom på mange produkter som inneholdt den, pluss les Clinique brosjyren hvor de også pralste om tilstedeværelse av salisylsyre i nesten alle sine produkter på grunn av sin fordelaktige eksfolierende virkning for å avsløre frisk ny hud.

Å være tilbøyelig til sporadiske breakouts, hater jeg fysiske scrubs, og jeg leter alltid etter kjemiske. Siden jeg skjønte at salicylsyre satifactorily gjør det, ventet jeg ikke mye for å kjøpe dette ansiktsvasket

Først, la oss sjekke ut fordelene med salisylsyre:

Det blir kvitt den døde huden på toppen, slik at andre medisiner kan komme til den betente huden under lettere. Salisylsyre har mange kosmetiske fordeler og brukes vanligvis til å behandle flekker. Når det brukes på huden, virker salisylsyre ved å forårsake at cellene i epidermisene skures ordentlig. Dette forhindrer porene i huden å bli tilstoppet og smittet med bakterier. Det er i utgangspunktet et kjemisk middel som aids i eksfoliering, ved å eliminere overflatehudceller og åpne porene. Syren er også kjent for å bryte ned hudormer og whiteheads samt andre typer akne.

Dette er hva Saslic ansiktsvaskfirma har å si om denne ingrediensen, ganske mye det samme

Salisylsyre er et keratolytisk middel. Det oppmuntrer til peeling av det øverste laget av huden og åpning av de pluggede folliklene, noe som bidrar til å gjenopprette den normale hudcelleutskiftingssyklusen. For mildere akne, hjelper salicylsyre unclog porer å løse og hindre lesjoner. Det har ingen effekt på produksjon av talg eller P. Acnes.

Jeg vurderer "Saslic" og "Saslic DS." "Saslic" er ment for fet hud. "Saslic DS" er ment for "betydelig fet hud".

Pris:

Saslic, Rs. 150 for 60 ml. Saslic DS, Rs. 180 for 60 ml.

ingredienser:

Saslic ansiktsvask: Salisylsyre IP, 1%. Saslic DS: Salisylsyre IP, 2%.

Bør brukes som en del av den daglige rensingsrutinen for behandling og forebygging av akne. Saslic er foreskrevet for litt fet hud og Saslic DS er foreskrevet for betydelig fet hud.

Instruksjoner for bruk:

Ta to aktiveringer / pumper) og masser skummet forsiktig over det våte ansiktet, og unngår øynene og omgivelsene. La det forbli i 20 til 30 sekunder. Skyll grundig og klapp tørr. Bruk to ganger daglig.

Min erfaring med Saslic og Saslic DS Face Wash:

Jeg liker den klare, gjennomsiktige, lette plastflasken i fine, lykkelige farger som oransje og lavendel. De ser ikke for medisinsk-og kjedelig. Væsken på innsiden har nesten vann som konsistens og er bare "litt glatt." Men når du trykker på pumpen, kommer den ut i form av skum, interessant! 😀

Det skummer ikke mye. Når du har glatt det over ansiktet, er nesten alle boblene borte, bare litt glatte væske hviler på ansiktet ditt. Siden man skal vente i 20 til 30 sekunder, børster jeg tennene i mellomtiden for å la den magiske ingrediensen trenge inn i porerne mine godt. Så, i utgangspunktet bruker jeg det en gang i morgen etter å ha våknet opp og en gang før jeg sovnet om natten. Dette sørger for at jeg børster tennene mine to ganger: valp:: valp:

Jeg hadde først Saslic, den oransje fordi jeg ikke fikk det gjennom noen resept. Så, jeg ønsket å sørge for at jeg bruker den med mindre konsentrasjon av salicylsyre for å få huden min til det, eller la oss si det, start det sakte.

Saslic Face Wash

Det rydde huden min veldig bra: ja: og etter å vaske av og tørke ansiktet mitt, så det mykt og squeaky rent. Det styrte olje, men ikke så mye. Så, når jeg nesten var ferdig med å bruke denne 3/4, mens jeg så gode resultater og mykere mykere hud, visste jeg at jeg hadde min anrop fra "Saslic DS", som hadde 2% salicylsyre, som er ment for betydelig fet hud og min er hyper fet!! 😥

Saslic DS

Tekstur er den samme som ovenfor, bare litt tykkere konsistens bortsett fra, det renser super grundig og styrer olje for mye lenger og holder ansiktet matt for super lang. Begge har hjulpet gjort huden min jevnere på grunn av eksfolieringsegenskapen jeg antar. Også, huden min ser mer hydrert nå på en eller annen måte (sannsynligvis fordi fuktighetskremer kan trenge inn i huden godt nå) og jeg er ikke særlig utsatt for kviser lenger fordi det totalt slår ut porene mine.

De er veldig lik hverandre, derfor vil jeg liste dem under samme fordeler og ulemper.

Pros:

• Begge rens ansiktet grundig. Saslic DS, ekstra grundig, gir super squeaky ren hud og holder huden matt i lengre tid. • Vaskes veldig lett ut og gir ingen form for film bak. • Begge mykner huden betydelig. • Hud blir jevnere om dagen. • Ingen av dem tørker, selv om Saslic DS ville tørke kombinasjon hud jenter, tror jeg. • Har i stor grad kontrollert utbrudd. Jeg trenger ikke å bekymre deg for tilstoppede porer og dermed bygger bakterier opp. • Sikrer bedre penetrasjon av fuktighetskrem og andre hudpleieprodukter. • Meget mild, veldig ulikt andre sterke ansiktsvasker ment for fet hud. • Har ikke en omfattende ingrediensliste.

Ulemper:

  • Det varer ikke lenge, en flaske skraper knapt gjennom en måned.
  • Venter på 20 til 30 sekunder er å bor !!!
  • Skyll ikke mye, skum er ubetydelig. Det kan være en con for noen mennesker.

Ville jeg kjøpe dette igjen:

Ja, helt, jeg vil kjøpe Saslic DS igjen da huden min er ekstremt fet.

Ville jeg anbefale det til andre?

Ja, dette produktet fungerer virkelig. Det er som å rengjøre og exfoliere begge sammen uten å bruke en fysisk granulær skrubbe.

Min vurdering:

5 stjerner.

Les også: Gjennomgang: Lotus Acne Gel med Tea Tree Oil og Lotus haul Keracnyl Foaming Gel for Acne Prone Skin VLCC Acne Control Clove Massasjegel Rosacnil Gel for akne og hudfliser Himalaya Clarina Anti-Acne Face Wash Gel Gel Moisturisers for fet hud: Spør IMBB Gang Vichy Normaderm Rensende rensegel Pimple og akne kremer som ikke fungerte Acnemoist - Oljefri fuktighetskrem for akne utsatt hud Hemmelighet til My Pimple Free Skin Ayur Tea Tree Face Vask for akne-utsatt og fet hud Hvordan jeg ble kvitt akne Hvordan bli kvitt akne arr Neutrogena Oil - Free Acne Wash Redness Beroligende Cleanser Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask Garnier Pure Exfoliating Face Wash AHAGLOW Skin Rejuvenating Face Wash Gel Lakme Fruit Blast Facewash Strawberry Review, Bilder Garnier Light Fairness Face Wash Pond's Matte Perfect Face Wash Dove Deep Pure Face Wash Pore Care

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019