Hei divas, Bryllupspenning er noe som nesten alle brides-to-be-ansikt, i uker og måneder før og til og med etter den store dagen. Det er alltid godt å ha en de-stressende rutine og å følge den opp jevnlig. Så hvis du er en brud eller hvis du kjenner noen som har sin store dag nærmer seg, bør disse akupressurpunktene være en god start på pre-wedding rutinen.

1. Templer

Det er et litt flatt område på hver side av hodet, bak øyet og pannen, over den zygomatiske buen og foran øret. Å trykke på templene med midterfingre hjelper med å lindre hodepine og fremmer avslapning.

2. Tredje øye

Ved å bruke de to første fingrene og tommelen, klyver du forsiktig ditt panneområde mellom øyenbrynene og vipper hodet nedover. Hold i minst et minutt. Du kan også trykke eller forsiktig trykke på det tredje øyet for å lindre stress og føle deg rolig.

3. Under øyenbrynene

Trykk forsiktig på området mellom de indre hjørnene av øyenbrynene under ryggen og siden av nesen for å lindre sinuspress, hodepine og spenning.

4. Gushing våren (Yongquan)

Finn et ømt sted på fotsolen din, rett ved midtlinjen. Trykk ned med tommelen.

5. Guddommelige Gate-ørepunktet (Shenmen)

Det er et poeng så kraftig at det behandler nesten alt - stress, depresjon, angst etc. Dette er en av de mest kraftige punktene som brukes i auriculoterapi.

6. Tai Chong

Finn dette punktet ved to tommelbredder over gapet mellom storå og 2. tå. Trykk et øyeblikk og pust dypt, eller du kan til og med trykke på den.

7. Bak skinnbenet

Finn dette punktet bak skinnbenet ved 4-finger bredde over ankelen. Det er en stor stressbuster og hjelper også med å lindre benklemmene fra dagens stress på å gå og løpe om.

8. Hegu

Finn dette punktet på dorsum av hånden din, på nivået mellom første og andre metakarpale bein eller ved to fingre bredde fra gapet mellom tommel og pekefinger. Dette punktet er også kjent for å bidra til å regulere blodtrykket.

Hold deg også hydrert ved å drikke nok vann, velg et sunt kosthold, få nok søvn og mosjon regelmessig for å fullføre stresspusten din for din store dag. Ha det fint!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

10 prøvde og testet måter å lette stress på 17 ting du burde gjøre for deg selv for å sparke stress ut Hvordan bli kvitt stressutslipp Enkle og effektive stressbremsingsteknikker 10 Awesome Beauty Prep Tips for indiske bruder 11 viktige elementer hver brud må ha i hennes nødsituasjonssett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: