Hudtype: Fet og akne utsatt.

Hei damer!

Rose er min nåværende favoritt ingrediens som jeg elsker å bruke i min DIY ansiktspakke. Vinter tar en avgift på den naturlige gløden av huden din, og ser dermed sløv ut, sliten og grov. I motsetning til en varm sommerdag, om vinteren trenger vi også en hudfriskende ansiktspakke som gir litt glød og hydrering til huden. Også vinter betyr latskap, så jeg tenkte å raskt forberede denne enkle ansiktspakken som ikke trenger tid og gir meg et øyeblikkelig resultat.

La oss komme inn i oppskriften.

ingredienser:

• Rose blader: Rose er rik på vitamin C, som er en stor kilde til antioksidanter; så det bidrar til å beskytte hudceller mot skade og gjør det sunt. Det beskytter også huden din mot solskader og dens beroligende effekt beroliger seg ned i den trette huden. Det har også fuktighetsgivende egenskaper som holder huden myk og naturlig glødende. Det virker også som en antibakteriell ingrediens.

• Aloe Vera: Aloe Vera gir enorm hydrering til huden, og det reparerer også eventuelle skader. Det reduserer den kjedelige, slitne hudens tekstur og gir en frisk ungdommelig klar hud. Det er bra for alle hudtyper, og det gjør huden din jevn, myk og frisk umiddelbart. Det virker som et fint hud beroligende eller forfriskende element. Det bidrar også til å redusere akne og mørke flekker.

• Oransje: Oransje er en utmerket kilde til vitamin C. Det hjelper med å få deg til å se ung og glødende ut. Regelmessig bruk av appelsinjuice kan gjøre huden din klar og klar. Det fungerer som et aknebekjempende middel. Appelsiner er også rike på antioksidanter. Det bidrar til å holde huden hydrert og detoxifies huden. Det er en god ingrediens for rengjøring av tette porene og kontrollerer oljesekretjonen fra ansiktet ditt.

Fremgangsmåte:

Trinn 1: Først må du ta en ½ skje Aloe Vera gel i en bolle og tilsett ½ skje med appelsinjuice.

Steg 2: Kombiner dem pent og gjør en jevn pasta i bollen.

Trinn 3: Deretter må du lage en tykk pasta av noen rosenblad og legge til 1 skje med rosepasta i den bolle.

Trinn 4: Bland alle ingrediensene pent og du er klar med ansiktspakken.

Trinn 5: Påfør denne pakken på din klare hud og hold den i rundt 15-20 minutter og skyll den deretter pent.

Fordeler:

Dette er en lettvekt, nesten gel som en pakke som føles veldig glatt og myk på huden. Det vil ikke tørke ut huden din og fungerer veldig bra i vinter. Denne pakken føles aldri elastisk på huden din. Det gjør aldri huden din tørr. Denne lette ansiktspakken føles veldig beroligende og forfriskende på huden, og det løfter straks mitt slitne ansikt. Det gir en ikke-fet, myk, jevn hud ved å gjøre det ser veldig sunt ut. Jeg elsker dens ettervirkninger. Det reduserer også lyse akneflater med vanlig bruk og gjør huden din klar. Egentlig, jeg forventer ikke slike fantastiske resultater, men det gir en umiddelbar frisk glød til huden og ansiktet mitt ser også veldig lyst ut. Det gir anstendig fuktighet og holder huden myk for lenge. Det passer alle hudtyper og brøt meg aldri ut. Jeg håper du liker denne oppskriften.

Intensive Hair Treatment for Hair Re-growth: DIY DIY Beauty Potion - Skin Serum for de dovne dagene! DIY Hjemmelaget sminkefjerner med agurk og kokosnøttolje Lakme 9 til 5 Rose Touch Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Color Kroppsbutikken British Rose Exfoliating Gel Body Scrub Maybelline Baby Lips -Rose Addict Aloe Vera og Coconut Oil Hair Pack for skadet hår 5 Hjemmelagde Aloe Vera Face Packs FabIndia Aloe Vera beroligende gel Forfriskende hjemmelaget ansiktspakker til sommer DIY Forfriskende ansiktspakke for å unngå vanlige sommerproblemer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: