Hei skjønnhet,

Jeg er endelig støttet med et friskt sminkeutseende. Jeg var veldig opptatt med familien min og det var derfor jeg var MIA. Desember er en måned med lykke, men siden begynnelsen av denne måneden gikk jeg gjennom mange vanskeligheter, men nå prøver jeg endelig å sette alt riktig og komme tilbake til arbeidsmodus. Dette er en av mine favorittmåneder, og jeg er også veldig glad i julen. For noen dager siden gjorde jeg denne enkle, blå, dobbeltfløyte eyeliner-sminke, og jeg deler den trinnvise piktogrammet / opplæringen med dere alle i dag. Det er egentlig et veldig enkelt, men vakkert utseende å donere til feriefester. Slik gjør du det:

øyne: Trinn 1: Påfør først en brun skygge for å definere øynene og velg deretter en naturlig overgang brun nyanse for å blande det godt. Trinn 2: Påfør deretter en mørk brun skygge på krøllen, gjør det dypere for å få et veldefinert utseende. Bland skyggen med en varm brun skygge fordi den bidrar til å få et jevnt, naturlig, røykaktig utseende. Trinn 3: Påfør en skimrende gullskygge på lokket for å skape et fremhevende utseende, også shimmer er perfekt for fester.

Trinn 4: Deretter tegner du en fin vingefylt øyeforing med en blå væskeforing på den øvre linjen. Hold det enkelt og tynt. Trinn 8: Neste med samme liner, lag en linje på den nedre lash linjen og strekk vingen til det ytre hjørnet. Der du går, du har en dobbel vinget eyeliner! Trinn 9: For å markere øynene dine, bruk en gylden gelforing på vannlinjen og bruk den samme gyldne skyggen på det indre hjørnet. Trinn 9: For å fullføre dette utseendet, bruk mascara til både øvre og nedre pisker. Fyll også i pennene dine med en penneblyant.

Ansikt: Etter å ha fullført øye sminke, rengjør alt fallout og påfør en fuktig primer. Gå for en lett, naturlig dekning fundament og concealer. Bland alle nyanser med jevnbørsten og sett sminken med et innstillingspulver. Hold sminken din varm og naturlig - bruk en varm bronzer for å konturere ansiktet og påfør en coral pink rødme på kinnene. Bruk en naturlig beige høyttaler for å markere ansiktet ditt. For å få en naturlig finish, spray på litt ansiktsdåse som gir en fin glød til huden.

lepper: På lepper, bruk en varm brun væske leppestift som passer perfekt med hele utseendet.

Nå er her mitt siste blikk. Jeg hadde en ganske kald skulderplade av Rheason, og jeg elsker det til fester. Denne sminke passer perfekt med min antrekk, og det ser veldig enkelt ut og bærbar også. Håper du liker denne opplæringen og stiler den på din egen måte.

Makeup-produkter som jeg brukte: Ansikt:

Colorbar Aqua Feel Foundation Milani Secret Cover Concealer Cream-Golden Beige Faces Ultimate Pro Face Palette-Glow

øyne: Makeup Revolution Jeg elsker Chocolate Eye Shadow Palette-Chocolate Vice Colorbar All Matte Eyeliner Matte Blue L'Oreal Paris Infallible silkkissme gel eyeliner Golden. Innisfree Auto Browse Pencil-Espresso Faces Canada Magnet Eyes Mascara.

lepper: Sukker smør meg ikke flytende leppestift-Don fawn

Smokey Winged Eyeliner med røde lepper - Festlig Makeup Look Bold Svart Winged Eyeliner Makeup Step-by-Step Makeup Tutorial - 4 forskjellige Winged Eyeliner Tutorials Feline Royal Blue Winged Eyeliner Makeup Look Emerald Green Holiday Makeup Look Burgundy Brown Holiday Makeup Look Shimmery Plum Pink Holiday Makeup Look Holiday Gold Green Makeup Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: