Hårtype: mykt, glatt, men tynt hår med tørre ender Hovedbunn: fet og fettete

Hei damer! I dag vil jeg dele en hårpakkeoppskrift som bidrar til å bekjempe sommerenes hårproblemer. Jeg har ekstremt fet hodebunn og håret mitt svetter mye. Samlet gir det mye utslett og allergi på hodebunnen. Også, varmen minsker skinnet av håret mitt. Jeg elsker å bruke DIY hårpakker til håret mitt og slike pakker gjør virkelig håret mitt sunt. Denne oppskriften kurmer alle mine hårpleiehår og gir meg sunt og skinnende hår.

ingredienser:

Fenugreekfrø: Fenugreekfrø er super effektive hvis du vil gjøre håret sterkt og sunt fra røttene til tipsene. Disse frøene reduserer hårfall og fremmer hårvekst. De gir en fantastisk glans og glans til kjedelig hår. De får håret mitt til å skinne.

Agurk: Agurk har en forfriskende natur som holder håret rent og friskt lenger. Det kontrollerer faktisk hårfall. Det bidrar til å løse problemet med hårtynning og fremmer hårvekst. Det gir en frisk glans til håret og gjør håret mykt. Det er veldig nyttig hvis du har tynt, slank og fettete hår.

Hvitløk: Hvitløk kjemper mot bakterier og infeksjoner. Det fremmer hårvekst og kontrollerer hårfall. Det bidrar faktisk til å fremme blodsirkulasjonen i hodebunnen og holder den sunn. Det holder håret flassfritt og friskt.

Neem Oil: Neem olje er super effektiv på utslett og problematisk hodebunn. Det kurmer kløende og irritert hodebunn. Det rydder øyeblikkelig alle infeksjoner og renser huden. Det reduserer også flass. Det bidrar til å kontrollere hårfall og holder håret sunt og mykt.

Melk: De fuktighetsgivende egenskapene til melk er gode for hårkondisjonering. Det fremmer også hårvekst. Det reparerer tørt og skadet hår og bidrar til å få fuktighet. Det gir en naturlig glans til kjedelig hår og holder hodebunnen fuktig. Det gir nok fuktighet for å stoppe hårbrudd.

Oppskrift:

1. Lag en ekstremt fin pasta av fenegreekfrø og legg ½ kopp melk til den. Bland denne limen jevnt.

2. Legg 1 ½ spiseskje agurkpasta til det og bland alle ingrediensene pent.

3. Tilsett ½ en skje hvitløkpasta og 1 skje neem olie til den. Nå kombineres alle ingrediensene godt til det blir en glatt middels tykk pasta.

4. Neem olje har en veldig sterk og dårlig lukt, så jeg har lagt 4-5 dråper lavendelolje til den. Hårpakke klar til bruk nå.

Applikasjon:

Komb håret ditt pent og bruk så denne pakken på hodebunnen og håret. Dekk håret ditt med en dusjhett og hold pakken på i 30 til 45 minutter. Skyll deretter med normalt vann. Jeg sjampo håret mitt neste dag. Det er ganske vanskelig å fjerne fenegreekfrøene fra håret.

Men ikke panikk og ikke prøv å fjerne det under dusjen. La håret tørke først, og når det tørker ut helt, så kam håret med en fin kam. Det bidrar til å fjerne alle frøene fra håret. Bruk denne pakken på en uformell dag når du ikke trenger å gå ut. Shampoo håret ditt neste dag.

Fordeler:

Denne hårpakken har så mange fordeler for håret. Det lukter litt dårlig på grunn av neemoljen. Men, neem olje er den viktigste ingrediensen i denne pakken. Jeg har brukt dette to ganger i uken for å redusere utslettene mine. Og det virker bare så bra på håret mitt. Min hodebunn føles glatt og alle utslettene har blitt redusert nå. Det gjør hodebunnen ren og gir en beroligende effekt på hodebunnen. Det holder hårbunnen oljefri og gir en forfriskende opplevelse.

Samlet sett gjør denne pakken håret mykt og glatt. Det gir en synlig glans til håret mitt. Håret mitt ser sunt og skinnende ut. Det fungerer også på flass og irritert hodebunn. Det er også effektivt for hårfall. I utgangspunktet løser det alt håret mitt og holder håret mitt sunt. Håper du vil nyte denne oppskriften også.

Bildekilde

Banjara er Samvridhi Hair Pack 20 beste hjemmelagde hårpakker DIY Forfriskende ansiktspakke for å unngå vanlige sommerproblemer Skjønnhetsformler Tea Tree Forfriskende Body Wash Himalaya Forfriskende Fruktpakke Bronzed Skin Bright Lip Summer Makeup Look 6 Summer-Proof Makeup Essentials under INR 600 Hjemmelaget hårpakker for tørr skadet hår Jovees Regrowth og Revitalizing Klar til å bruke Hair Pack Hårpleie: Gjør det selv Hair Protein Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: