Hei skjønnhet!

Etter hele sommersesongen har vi alle en liten smule brunfarge eller dullhet på huden. Også i løpet av denne vinterperioden ser huden min kjedelig ut på grunn av sesongendringer. Så jeg foretrekker mest en lysende maske som bidrar til å gi strålende glød til huden og fjerner også sløvhet. Toady, jeg skal dele en ansiktsmaske med søt kalk og gurkemeie som er bra for alle hudtyper. Nå er vi alle besatt av arkmasker som det er en flytende ansiktsmaske, men det er ganske vanskelig å bruke på ansiktet. For å gjøre det enkelt å bruke, bruker jeg en ren arkmaske for å gjøre applikasjonen enklere. La oss nå komme inn på detaljene.

ingredienser:

Sweet Lime: Sweet Lime har fantastisk frisk lukt, og det er også en forfriskende frukt. Bortsett fra dette, kjemper det også mot ulike hudproblemer som aldring, mørke flekker, akne og pigmentering. Den inneholder C-vitamin som fungerer som en naturlig hudfargende ingrediens og bidrar også til å fjerne tan. Det kan kontrollere oljeproduksjonen i ansiktet og forlater huden frisk. Det hjelper også å avgifte kroppen, det er også bra for huden.

gurkemeie: Gurkemeie er et antibakterielt middel. Gurkemeie bidrar til å helbrede akne, så vel som at huden ser ung og frisk ut. Den har naturlige hudglansegenskaper som gir en sunn glød. Den inneholder mange antioksidanter som også er godt egnet for hud aldring.

Honning: Honning er full av antioksidanter som fungerer som en anti-aging ingrediens. Det er ekstremt fuktighetsgivende og beroligende, så det gir strålende glød. Honning kalles også som naturlig blekeprodukt, slik at det også bidrar til å redusere kjedelig tekstur på huden. Honning er avklart, fordi det åpner porene som gjør dem enkle å unclog også.

Fremgangsmåte:

1. Klem litt søt kalk i en bolle og ta rundt 4 spiseskjeer av den saften. (Jeg tok mindre mengde juice i utgangspunktet, så jeg trengte å legge til igjen)

2. Tilsett ½ skje med gurkemeie til bollen og kombinere dem godt.

3. Legg til to spiseskjeer med honning til blandingen og bland dem jevnt i en flytende pasta.

4. Når du er ferdig med blandingen, ta et vev eller du kan bruke en foldet arkmaske og legge den i bollen. Hold det i noen minutter.

5. Når det er fuktet, legg det på ansiktet. Hold den i 15-20 minutter og fjern deretter masken. Du kan massere væsken på ansiktet i få minutter og skyll den av. 6. Hvis du ikke har noe ark, kan du umiddelbart bruke det med en børste på ansiktet og holde det som vanlig og skyll det deretter av.

Fordeler:

Dette er en lysende maske, og det hjelper å fjerne den kjedelige, slitne, lette teksturen fra huden. Den inneholder alle lysende ingredienser, som bidrar til å gi en frisk klar glød til huden. Det er en lett, ikke-oljeaktig maske og på grunn av tilstedeværelsen av honning, gir det god hydrering til huden også. Da jeg gjorde det som en arkmaske, er det ganske enkelt å bruke og væsken blir absorbert i huden godt. Det gjør huden klar og lys. Regelmessig bruk bidrar til å lette de mørke flekkene og gi en jevn hudtone. Det er trygt for sensitiv hud som det ikke har tinte sensasjon. Det er en hjemmelaget maske, så du må vente på de beste resultatene. Det bidrar til å fjerne daglig solbrenthet og gir et strålende utseende til huden. Det gjør huden tekstur jevn og myk. Jeg bruker denne masken siden noen dager, og ja, det er et effektivt hjem rette for å få en klar klar glød på huden. Jeg håper du liker dette enkle middelet.

DIY - 3 Ingredienser Ansiktsmaske for glødende hud DIY-Skin Brightening ansiktsmaske med havre og gurkemeie DIY Gelatin Peel Off Mask for å fjerne Blackheads, Whiteheads og uønsket hår DIY Hjemmelaget Organic Anti-Aging Botox Face Mask DIY Baking Soda og havregryn ansiktsmaske for kjedelig hud DIY Sweet Lime og Tulsi Tea Sheet Mask for klar og skinnende hud DIY-Brightening Eye-Mask med Sweet Lime og Banana Kroppshandelen Sweet Lime Body Butter DIY Wild gurkemeie og melk hud Whitening Pack Banjara's Kasturi Gurkemeie Hudpleiepulver 8 måter å bruke gurkemeie for vakker hud Skin Republic Brightening Vitamin C Face Mask Sheet Lotus Professional PhytoRx Whitening og Brightening Polisher Kaya Insta Brightening Micro Mask Chambor White Brightening Gel Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020