Jeg elsker disse Rodin Olio Lusso Luxury leppestifter. I dette innlegget vurderer jeg en nyanse som heter "Loving Lucy" fra Lip Wardrobe-serien. Les videre for mer informasjon om denne leppestiften.

Produktbeskrivelse: Fashionistas trykker kontinuerlig Linda på hvordan hun oppnår hennes utseende; nå har de deres svar. Som Linda Rodin ser det, gløder huden og den rette leppestift negere behovet for andre typer sminke. Linda er så enkelt, men likevel så luksuriøst, går hennes morgenrutine slik: Først sprer hun noen få dråper RODIN olio lusso ansiktsolje på hennes fremdeles fuktige ansikt. Deretter gjelder Linda ett av hennes fem pigmentrike leppestifter, avhengig av humøret og noen ganger hennes antrekk, så er hun ute av døren. Pris: $38

Min erfaring med Rodin Loving Lucy Lip Garderobe Leppestift:

Den kommer inn i et gjennomsiktig plasthus med Rodin trykt på toppen av hetten og på kantens kant. Du kan se leppestiftets farge fra utsiden av røret som gjør det lett å finne skygge. Navnet på skyggen er trykt på bunnen av røret. Linda Rodin er kjent for sitt fantastiske hudpleieutvalg, og jeg var sikker på at leppestiften ble laget av toppkvalitet ingredienser. Rodin leppestifter er super kremete og tilbyr en myk matte finish med liten glans på den.

"Loving Lucy" er en dyp rød nyanse med et snev av rosa undertone som vil se fantastisk på alle hudtoner. Denne leppestift glir jevnt og klamrer seg ikke til noen tørre flekker av mine lepper, og får dem til å virke saftig og fullere.

Denne leppestiften er høyt pigmentert og gir ren til middels dekning, og du kan definitivt bygge den opp til fulle ved å legge den på.

Den beste delen om Rodin leppestift er at den ikke fjærer eller bløder rundt leppene og er super behagelig å ha på seg. Jeg finner formuleringen av denne leppestiften bedre enn Charlotte Tilbury og Tom Ford leppestifter.

Å være en satinmatteformel, forventet ikke mye slitasje fra denne leppestiften, men det gir en god slitestid. Jeg fikk 5 timers oppholdskraft og det forlot en vakker flekk etter å ha spist og drukket og bleknet ikke i ytterligere to timer, det fades jevnt.

Pros av Rodin Loving Lucy Lip Garderobeskap Leppestift:

  • Passer alle hudtoner.
  • Føler seg komfortabel på leppene.
  • Ikke klamrer seg til de tørre flekkene på leppene.
  • Glider lett.
  • Ikke fjær.
  • God slitasje.
  • Fades jevnt.

Cons av Rodin Loving Lucy Lip Garderobeskap Leppestift:

  • Ingen.

Vil jeg anbefale Rodin Loving Lucy Lip Wardrobe Lipstick? Ja. IMBB Rating: 5/5

Rodin Winks Olio Lusso Luksus leppestift Rodin Olio Lusso Luksus leppestift - Tøff tomat Rodin Olio Lusso Luksus leppestift - Billie på sykkelen Rodin Olio Lusso Luksus leppestift Pinky Winky Rodin Olio Lusso Luksus Leppestift Rød Hedy Rodin Olio Lusso Luksus leppestift Arancia Adore Jane Iredale Lucy PureMoist leppestift L.A.Girl Luxury Creme Lipstick-Promise Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktig leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: