6 tips for å kvitte seg med harde vekter på hælene

Tørre, callused og cracked føtter er ikke bare heslig og unattractive å se på at de er like smertefulle også. Å gå i bare føtter eller friksjon mot skoene dine, kan begge bidra til tørr, crusty hud, men det er ingen grunn til at du må leve med det.

Sprukne føtter er et ubehag, men de kan vanligvis behandles enkelt og rimelig på komforten av ditt hjem med de nedenfor nevnte tipsene:

• Legg til halv kopp sitronsaft i 4 krus med varmt vann og så fukk føttene dine i 10 minutter, og løsne den stramme døde huden på føttene. Du kan legge til 3 eller 4 dråper lavendelolje, babyolje tor honning for å forbedre de hydrerende effektene.

• Jevne våte føtter regelmessig med pimpstein. Dette reduserer tykkelsen på hard, sprukket, ringaktig hud. Men sørg for at du ikke skrubber føttene hardt, eller prøv å fjerne all den døde huden samtidig, da det vil føre til mer smerte enn komfort.

• Bruk en hypoallergen fuktighetsgivende lotion og legg fri på føttene, og legg ekstra oppmerksomhet på dine hæler og sener. Lag din egen fotkrem ved å kombinere baby lotion med spearmint og eucalyptus olje. Masser inn i føttene og dekk dem i tynne bomullssokker. Sov i de lotionrike sokkene og skyll deretter forsiktig om morgenen. Du kan også velge vitamin E olje. Puncture vitamin E kapsler og spre innholdet på føttene. Vitamin E har vist seg å bidra til å helbrede tørr, sprukket hud.

• Virgin kokosnøttolje kan brukes som en dyp fuktighetsgivende behandling på føttene. Kokosolje inneholder middels kjedefettsyrer, inkludert laurinsyre, som samtidig helbreder huden og dreper sopp. Alt du trenger å gjøre er å skumme denne magiske oljen på rene, tørre føtter, og dekk dem med bomullssokker. La oljen trenge over natten. Vask den av grundig om morgenen.

• Skrub føttene hver annen dag med en hjemmelaget fotskrubbe laget av 4 ss salt blandet med ½ kopp babyolje, mandelolje eller kokosnøttolje. Når du bruker en oljebasert fotskrubbe, må du sørge for at du skyll føttene dine med varmt vann og ikke vaske dem med såpe, fordi du vil fjerne de hydrerende effektene av olje.

• Ikke velg ved sprekker i føttene. Du vil forårsake flere sprekker.

Se skarpt i flip-flops og sommer sandaler med disse hjemme-pedicure tips.

Hvis dine sprukne føtter bløder og ikke reagerer på hudpleie og fuktighetsgivende, kan en fot sopp være tilstede. I et slikt tilfelle bør du umiddelbart søke hjelp fra en lege eller podiater for å utelukke eventuelle større problemer.

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Parafinvoksbehandling for hender og føtter Oriflame føtter opp beroligende fotkrem Krack Happy Feet Radiant Foot Fuktighetskrem Hvordan velge riktig hæl for føttene dine 7 Vanlige føtskader - årsaker, rettsmidler og øvelser Oriflame beroligende fotkrem med kamille H20 Plus Mykgjørende Mintfot Gummi Fisk Spa for føtter Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Scholl Foot and Nail Cream Hjem Rettsmidler for Sprukne Hæl Oriflame Eucalyptus Exfoliating Foot Scrub Jovees Foot Care 2 i 1 Himalaya Foot Care Cream og TBS No More Rough Stuff Pimpsten Monsoon Fottøy og fotpleie Bad og kroppsarbeid Tå linjen: Glattende fotskrubb Avon Foot Works Forfriskende Citrus Foot Soak Oriflame Overnattingskrem med avokado VlCC Pediglow Pedicure Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: