Hårtype: Rett, fint, kjedelig, kjemisk behandlet, tørr og frizzy

Hei alle sammen,

I dette innlegget skal jeg vurdere L'Oréal Professionnel Paris Serie Expert Liss Unlimited Prokeratin Shampoo. Jeg har rett, tynt og fint hår som er kjemisk behandlet. Jeg pleier å farge / fremheve håret minst en gang i måneden, på grunn av hvilken den har blitt tørr, frizzy og untamed. For det andre, på grunn av vannet og været her, får jeg noen ganger flass og har også problemer med hårfall. Jeg bestemte meg for å prøve L'Oreal Series Expert Liss Unlimited Prokeratin Shampoo. Les videre for å vite hvor langt denne sjampoen hjalp meg og om jeg vil tilbakekjøpe dette produktet?

Pris: £ 12,50 / INR 1166,28 Produktbeskrivelse: Bare frisøren din kan gi det opprørske håret riktig mengde næring og prokeratin, for å hjelpe disiplinere håret i fire dager. Oppdag liss ubegrenset sjampo eksklusivt i l'oréal professionnel salonger. Beriket med prokeratin og kukui og kvelden primroseolje renser det lette ubegrensede området håret og hodebunnen som gir opptil fire dager anti-frizz-effekt, selv med et åtti prosent fuktighetsnivå.

ingredienser: Prokeratin forbedrer og opprettholder hydrering av håret, styrker strukturen og etterlater det mykt og skinnende. Kukui nøtterolje fra Asia; denne mutter presses fra frøene til aleurites moluccana treet. Denne oljen inneholder omega-6 og omega-3, to essensielle fettsyrer som ikke kan produseres av menneskekroppen. Kukui-mutterolje gir derfor en forsterket beskyttelse mot fuktighet, som fungerer som en fuktighetsblokker.

Min erfaring med L'Oreal Professionnel Prokeratin Liss Ubegrenset sjampo:

Jeg kjøpte standard 300 ml produkt, som er pakket i en vakker, lilla farget sjampoflaske. Hetten har et lokk som lukker fast og har et lite hull for å dispensere sjampoen, noe som forhindrer unødvendig sløsing. Emballasje er reisevennlig.

Ærlig, jeg må holde jonglering mellom sjampo og hårprodukter. Nylig har jeg hatt mye flass og hårfall problemer. Jeg har kjemisk behandlet, urokkelig og krøllete hår. Selv etter bruk av serum ofte, vil effekten forblir en dag eller så. Vannet og været legger til "brennstoff til brannen", for ikke å nevne det fuktige klimaet og eksponering for varme og klimaanlegg.

Denne gangen bestemte jeg meg for å gå til L'Oreal Series Expert Liss Unlimited Prokeratin Shampoo. Jeg har brukt dette produktet for en halv og en halv nå, en eller to ganger i uken, og jeg er klar til å gi mine synspunkter. Denne sjampoen er fløyelsaktig tekstur og et hvitt farget væske.

Jeg gjør det alltid et poeng å olje håret mitt minst femten minutter før du tar et hårbad. Jeg våtte håret mitt, så masser jeg grundig denne sjampoen over hele hodebunnen og håret og skyll grundig med lunkent vann. Det skummer ikke mye, og ikke mye kreves for skulderlengden. For det andre, selv etter oljen, er en vask nok, jeg trenger ikke å vaske igjen. Jeg bruker også et balsam for langvarige og bedre resultater.

Denne sjampoen glatter meg mystisk hår, tames og fjerner frizzen. Det legger også til glans til kjedelig hår. Det fjerner ikke helt sprett eller flatt ut håret mitt; men holder håret mitt rett og tammet. Strukturen i håret mitt føles jevnt og silkeaktig. For bedre resultater er det tilrådelig å bruke denne sjampoen sammen med en balsam og en serumolje som har langvarig effekt.

Etter at jeg har brukt denne sjampoen, har jeg lagt merke til at tekstur av håret mitt har definitivt forbedret, har flassen definitivt redusert; Men hårfallet er fortsatt det samme.

Pros av L'Oreal Professionnel Prokeratin Liss Ubegrenset Sjampo:

  • Prokeratin sjampo med kukui mutter og primrose olje.
  • Skyll ikke mye, og for meg er dette et pluss punkt.
  • Holder håret glatt og rett, uten å fjerne sprettingen.
  • Gir en skinnende tekstur til mitt kjedelige hår.
  • 300 ml størrelse emballasje er absolutt reisevennlig.

Ulemper ved L'Oreal Professionnel Prokeratin Liss Ubegrenset sjampo:

  • Hjalp ikke med å løse håret mitt problem.
  • For optimal resultat, må det brukes sammen med balsam og serum fra samme område.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Professionnel Prokeratin Liss Unlimited Shampoo? Ja, jeg anbefaler absolutt denne sjampoen. Jeg vil definitivt tilbakekjøp, til jeg finner et bedre alternativ eller erstatning.

L'Oreal Professional Liss Unlimited Shampoo L'Oreal Professionnel Serie Expert Prokeratin Liss Ubegrenset Masque L'Oreal Profesjonell Liss Ubegrenset Keratinoil Complex Smoothing Masque L'Oreal Professionnel X-Tenso Care Nutri-Reconstructor Shampoo L'Oreal Professionnel Sensi Balanse Beroligende Sjampo Keratin Hair Treatment Dove Nourishing Secrets Styrking Sjampo Schwarzkopf Gliss Hair Repair Ultimate Volume Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 10 2020