Hii IMBBians,

I dag skal jeg diskutere om etterbehandling av cysteine ​​hårbehandling. Men før jeg går videre til etterbehandling, la meg fortelle deg hva Cysteine ​​hårbehandling handler om.

Cysteine ​​hårbehandling er urteformen av Keratin hårbehandling, der det brukes minimal kjemikalier på håret ditt. Cystein er et naturlig protein som finnes i håret ditt, og det gjør ca 40% av naturlig sammensetning av håret ditt. Dermed blir håret mindre cystitisk og kremer blir mye mer håndterlig. Siden det ikke involverer bruk av sterke kjemikalier, er det trygt for håret ditt, og det vil også kontrollere håret faller i stor grad. Det er mer av en naturlig jevnbehandling.

Men, cysteine ​​hårbehandling er ikke så populær og dermed er det mange usynlige ting om cysteine ​​hårbehandling. Så, i dag, la oss se på hvordan du skal ta vare på håret ditt etter Cysteine ​​hårbehandling.

1. Post Cysteine ​​hårbehandling, anbefales det å bruke cysteinbasert serum. Dette er det beste serum som skal brukes på håret ditt, og det vil alltid forlenge levetiden til ditt cysteinbehandlede hår.

2. Unngå å svømme minst en måned etter cysteine ​​hårbehandling. På denne måten kan du få maksimale fordeler ut av cysteine ​​hårbehandling. Kjemikalier i vannet kan skade håret ditt og dermed unngå kontakt med vann etter at håret ditt har gjennomgått en cystein hårbehandling.

3. Prøv å unngå kjemisk behandling etter at du har gjort cysteinehårbehandlingen. På denne måten vil håret forbli mye sunnere. Du bør unngå dette i minst 3 måneder eller så for å få det beste ut av håret ditt.

4. Du anbefales å gå til en spa-behandling en gang i måneden etter å ha behandlet cysteine ​​hår. Dette vil forbedre og øke levetiden til cysteine ​​hårbehandling på håret ditt.

5. Unngå å bruke henna på håret ditt etter at du har gjort cysteine ​​hårbehandling. Henna er ekstremt sterk og kan forstyrre Cystine hårbehandling og det er effekt på håret ditt.

6. Prøv også å bruke spesiell sjampo og balsam som hår stylisten eller salongen anbefaler. Fordi, etter at du har gjort Cysteine-hårbehandling, kan håret ditt bare kreve ganske spesifikke produkter. Dermed unngå å bruke noen sjampo eller balsam på håret ditt. Videre bør du stresse på å bruke sulfatfri sjampo og balsam for håret ditt.

7. Hvis du er den som shampoos håret ditt daglig, så unngå det umiddelbart hvis du har gjort cysteine ​​hårbehandling. Daglig shampooing vil fjerne de naturlige håroljene, og effektene av Cysteine-hårbehandling vil også slette ganske raskt. Dermed sender Cysteine ​​hårbehandling, sjampo kun tre ganger i uken maksimal og ikke mer enn det.

8. Det sies at cysteine ​​hårbehandling varer best bare når håret ditt er jomfru og ubehandlet. Så, hvis du ønsker å oppnå maksimale fordeler ut av cysteine ​​hårbehandling, så hold håret ditt jomfru etter behandlingen. Unngå å bruke for mange kjemikalier og behandlinger på håret ditt.

9. Eventuelle metalliske fargestoffer må også unngås etter cystein hårbehandling. Dette vil ta bort fordelene med cysteine ​​hårbehandling og dermed vil håret være tilbake til sin normale form og størrelse.

10. Unngå hyppig oljepost etter behandling med cystein. Dette vil føre til at produktet bygges opp, og dermed vil cysteinehårbehandlingen ikke være mye effektiv i det tilfellet.

11. Prøv å unngå å bruke for mange produkter på håret ditt, det være seg naturlig kjøkken hjemmelaget produkter eller kommersielle produkter. De vil føre til at produktet bygger opp på håret ditt. På denne måten vil du kunne øke levetiden til din cysteine ​​hårbehandling.

Hvordan ta vare på hår, ansikt og kropp etter ferie Hvordan ta vare på håret ditt om vinteren Hvordan ta vare på bleket hår Hvordan ta vare på huden din på slutten av tjueårene Slik beskytter du hår og hud i offentlige svømmebassenger Hvordan redusere håret fall om vinteren - Gjør det selv Hvordan ta vare på neglene dine Alt du bør vite om cystein hårbehandling 6 utprøvde salongbehandlinger for frisyrhår Keratinbehandling Vs Rebounding For Hair Glatting

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: