Hei damer,

Kuppaimeni, også kalt "Indian Nettle", er en plante som vokser overalt som ugress og trenger ikke noe vedlikehold i det hele tatt. Kuppaimeni er rik på alkaloider, katakoler, flavonoider, fenolforbindelser, saponiner og steroider. Den har så mange fordelaktige bruksområder for hud og hår. I dagens innlegg, la oss snakke om noen av dem.

Fordeler med Kuppaimeni Pulver

1. Kuppaimeni har fantastiske anti-inflammatoriske egenskaper. Når det påføres eksternt, kan det redusere betennelsen veldig effektivt. 2. Kuppaimeni reduserer også smerte veldig effektivt da det har smertestillende egenskaper. 3. Kuppaimeni har både fantastiske antibakterielle og anti-soppegenskaper som gjør det til en av de beste ingrediensene som skal brukes til hudpleie. 4. Kuppaimeni ekstrakt har også fantastiske anti ulcer egenskaper.

Hvordan lage Kuppaimeni Pulver

Du kan kjøpe den direkte på nettet, eller du kan tørke kuppaimeni under varm sol til skarp og deretter pulver i en tørr mikser. Sikt for å få et fint pulver og lagre det i en lufttett flaske.

Måter å bruke Kuppaimeni Pulver

1. Ansiktspakke for klar hud For ansiktspakken, ta 1 teskje kuppaimeni pulver i en bolle; Legg i 1/4 ts kasturi gurkemeiepulver til den. Legg nå risvann for å lage en myk pasta. Påfør det på ansiktet og vask det av etter 20 minutter.

2. Fjerning av ansiktshår Du trenger kuppaimeni pulver, 3 gram gurkemeiepulver og 1 teskje honning. Bland alle ingrediensene sammen. Påfør denne blandingen på ansiktet ditt. La det stå i 30 minutter. Skyll med kaldt vann. Regelmessig påføring av dette pulveret gjør håret tynnere og fjerner det uten smerte. Gjenta prosessen tre ganger i uken i noen måneder for å få hårfri hud.

3. Anti-Pimple Face Pack

Ta håndfull neem og tulsi blader med kuppaimeni pulver. Slip dem alle sammen. Ta nødvendig mengde jordet pulver og bland det med rosevann for å lage en myk pasta. Alternativt kan du legge til aloe vera gel eller kokosnøtt vann. Påfør pakken jevnt på ansiktet. Vent til pakken blir fullstendig tørket og vask med kaldt vann.

4. For varmekjøler Akne arr og varmekoker kan fjernes fra huden ved å bruke juice av Kuppaimeni-bladene eller tørket pulver blandet med limejuice på det berørte området. Gjenta denne prosessen hver annen dag for å legge merke til en betydelig forskjell.

5. Flassbehandling Ta kuppaimeni pulver og neem pulver. Tilsett pulverblandingen til ostemasse, aloe vera eller rent vann. Bland det godt for å lage en pasta. Nå, bruk den på hodebunnen og vask den av etter en halv time. Gjør dette to ganger i uken for effektiv flassbehandling.

6. Hudutslett Hvis du har utviklet utslett hvor som helst på huden din, må du bare lage en tynn pasta av bladene eller direkte bruke pulveret med filtrert vann og påfør utslettene. Vask av etter en time med vanlig vann. Gjenta dette noen ganger om dagen for gode resultater.

7. Behandling av eksem Ta bladene lime av indisk nøre eller tørket pulver og neem. Legg til noen dråper sitron og 1 teskje gurkemeie. Bland dem godt inn i en fin lim. Bruk det direkte på målrettede områder. Gjør dette hver annen dag for merkbar lettelse.

8. Hårtap Problemer

Hvis du står overfor noen form for hårtapproblemer, kan du prøve å sippe på indisk nål en gang hver dag. Det vil ikke bare hjelpe med håret ditt, men vil også være gunstig for huden din også. Du kan direkte kjøpe teen på nettet, og den kan brukes til å behandle hårtap internt.

7 måter å bruke kokosnøttolje for rynker og sagging hud 10 måter å bruke ris mel til hud og hår 7 fantastiske måter å bruke risvann for vakker hud og nydelig hår 5 måter å bruke MAC Strobe Cream 7 måter å bruke vitamin E kapsler 8 enkle måter å bruke Baksoda til å smøre underarmene 8 fordeler og måter å bruke Calamine Lotion i din skjønnhetsrutine 9 Amazing Beauty Fordeler med ingefær for hud og hår 9 Hjem Remedies Bruke Baking Soda for hud og hår Overnatting Beauty behandlinger å våkne opp med nydelig hud og hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: