Vi får egentlig ikke våren her i Delhi. Det er som å hoppe fra fullblåste vintre til fullverdige somre. Om sommeren kommer det fuktig vær. Du trenger et annet sett med produkter, spesielt for dette været. I dag snakker jeg om beste fuktighetskrem for dette været som du kan gå for. Så la oss komme i gang!

Merk:

Fuktig vær krever at du bruker en serumlignende / gelbasert fuktighetsgivende fuktighetskrem. Hold deg unna ekstremt tunge eller oljebaserte fuktighetskrem, da de vil føle deg ekstremt tungt i ansiktet ditt, og det vil gjøre det vondt.

Ren og klar Essentials Moisturizer

Denne fuktighetskrem er lett og leveres med den ikke-klebrig formuleringen. Det blir absorbert raskt inn i huden og etterlater det hydrert og fuktet. Dette er en anstendig fuktighetskrem for somre som er egnet for den oljeaktige og akne-utsatte huden.

Neutrogena Synlig klar oljefri fuktighetskrem

Dette er en oljefri fuktighetskrem som etterlater en halvmattig finish på applikasjonen. Det gjør huden til å virke godt fuktig, sunn og strålende. Det gir også ut hudtonen. Dette er også veldig enkelt å påføre og er dermatologisk testet.

Dr Organic Skin Clear Organisk Tea Tree Oil Control Moisturizer

Selv om det tar litt innsats for å spre seg på ansiktet ditt når det er spredt, gir det et matt utseende. Det minimerer også porene og gir et mer raffinert utseende til huden. Produktet reduserer også sebumproduksjonen og styrer olje. Produktet er laget med organiske ingredienser og inneholder ikke SLS eller parabener.

Natio Daily Repair Oil Free Moisturizer

Det er en veldig lett lotion og føles som en annen hud. Det styrer skinnet på ansiktet ditt for hele dagen ved å mattifisere det. Den kontrollerer også overskytende sebum på T-sonen din. Dette er en perfekt fuktighetskrem for fuktig vær.

Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxyl Skin Renewal Oljefri Fuktighetskrem

Denne fra Lotus Herbals kommer i pumpe dispenser form. Det er vannbasert og blir absorbert i løpet av sekunder i huden. Ansiktet føles umiddelbart fuktet og hydrert uten noe tyngde da det er oljefritt og perfekt for somre.

Lacto Calamine Oil Balance Lotion

Denne er ideell for normal til kombinasjonshud. Det er en leirebasert lotion som gir oljebalanse i opptil 8 timer gjennom sin unike 3-veis handling for å gi deg en myk og smidig hud. Det har anti-germ egenskaper som bidrar til å unclog porene mens naturlig fuktighet av huden.

Ansiktsbutikken Chia Seed No Shine Intense Hydrating Cream

Denne hydratiserende krem ​​holder huden næret og legger til en subtil glød og dewiness i ansiktet, og holder den myk og smidig hele dagen. Det gir fuktighet til den dehydrerte huden mens du absorberer overflødig sebum fra huden.

7 beste fuktighetskremer av 2017 Beste fuktighetskrem for tørr hud 10 Best SPF 50 Moisturizers 6 beste fuktighetskrem for fet hud 10 beste fuktighetsgivende kremer for vinteren Bekjempe fet hud i fuktig vær ved å unngå disse feilene 7 Viktige oppsetttips for varmt og fuktig vær Slik kontrollerer du svette og kropps lukt om sommeren 10 sminkeprodukter som ikke smelter ut på varme dager Summer Hair Care: Tips for sunt hår i varmt vær

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019