Hilsener alle,

Ingefær har sitt velkjente sted som et effektivt naturlig middel, særlig når det kommer til opprørt mage eller kulde og influensa. Men bare noen få vet at ingefær har mange skjønnhetsfordeler. Ja, når ingefær er inntatt eller brukt topisk, gir det mange fordeler for din skjønnhet og velvære. La oss lese videre for å vite hva alt du har manglet.

Forynker huden

Ingefær inneholder rundt 40 antioksidanter som bidrar til å forbedre og opprettholde hudvelsynet. Antioksidanter hjelper til med å nøytralisere de frie radikaler som er ansvarlige for hudskader. Og når de blir oksidert, gjør de huden pigmentert. Ved hjelp av antioksidanter er oksidasjon av frie radikaler også forhindret. Også antioksidanter øker kollagenproduksjonen som bidrar til å opprettholde elastisiteten i huden. Derfor, når ingefær inntas eller brukes topisk, forynges huden din, gjør den ungdommelig og glødende.

Toner huden

Ginger virker som en naturlig astringent og hjelper i toning huden. Det reduserer også utseende av arr og blemishes. Når ingefær brukes topisk, det forbedrer hudfarge med sine toning effekter og reduserer også porestørrelsen. Når ingefær brukes som et eksfolierende middel, scrounges det av smuss, smuss, overflødig sebum og giftstoffer ut av huden. Dermed hjelper ingefær til å gjøre huden myk, strålende og selvtonet.

Smerter huden

Ingefær er ganske kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper som det brukes som et naturlig middel for opprørt mage. På samme måte berører ingefær også hudirritasjon og brannskader. Når ingefær brukes til hudirritasjon eller brannskader, kjøler den øyeblikkelig ned huden og lindrer smerter.

Reduserer cellulitt

Ginger er en av de ingrediensene som kan takle cellulitt med et smil. Ginger er en kjent fettforbrenningsmat som har evne til å varme opp kroppen. Det øker blodsirkulasjonen og øker stoffskiftet. Et ingefær-infisert detoxbad kan bidra til å eliminere giftstoffer og redusere cellulitt. Den essensielle oljen kan være ganske nyttig for å redusere forekomsten av cellulitt.

Fades arr

Som nevnt ovenfor har ingefær antioksidant og toningegenskaper. Denne hjelpen er fading av arrene, og gir deg en klarere hudfarge. Når ingefær påføres topisk, stimulerer den huden din og stimulerer hudceller. Bortsett fra dette, er ingefær anses å være ganske nyttig i å behandle akne og banishing akne-forårsaker bakterier. Ikke bare dette, ingefær er nyttig i å behandle hypopigmentert arr effektivt.

Bekjemper flass

Ingefær inneholder antiseptiske og antimikrobielle egenskaper som bidrar til å bekjempe flass. På grunn av dets antiinflammatoriske egenskaper, det lindrer også irritasjon av hodebunnen. Når du bruker ingefær-infused hårpleieprodukter, forbedrer de blodsirkulasjonen i hodebunnen og nærer den ved å gi næringsstoffer og oksygen. Dette gjør hodebunnen sunn, fuktig og flassfri.

Fremmer hårvekst

Bruke ingefær-infused hårpleieprodukter fremmer veksten av sunt hår. Når ingefær påføres topisk, forbedrer blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å gi næringsstoffer og oksygen til hodebunnen. Dermed gjør hårbunnen og hårsekkene dine sunne og sunne hårsekkene fremmer veksten av sunt hår.

Behandler splittede ender

Når du bruker ingefær til håret ditt, gjør det hårsekkene sterkere og nærer dem. Dette fremmer i sin tur veksten av sunt hår og reduserer sjansene for splitte ender mens de behandler de nåværende.

Nærer skadet hår

Ingefær er ganske kraftig i vitaminer, sink og fosfor, og disse næringsstoffene trengs av håret ditt for å være sunt. Bruke ingefær til tørt og sprø hår kan gi dem en glans. Det er et flott hårbalsam på grunn av vitaminer og essensielle oljer som er tilstede i den. Ginger vil gjøre håret ditt mer håndterbart og mykere.

Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY 8 Skjønnhetsfordeler med Calendula for hud og hår Krydder for skjønnhet 5 Forfriskende hjemmelagde skjønnhetsrecept med ingefær Skjønnhetsfordeler med majones Sunne juice for feilfri hud og nydelig hår Organix Repairing Ginger Awapuhi Shampoo NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær Khadi Herbals Ginger Lime Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020