Jeg ønsket å være mer eklektisk i min siste koreanske hudpleie og sminke og legge til noen vanntopp fra Holika Holika til min online handlevogn også. Slike slags leppeprodukter er spesifikke for koreanske merker. De er ment å legge til en subtil farge og fargetone til lepper og kan også brukes til å legge fargegradient til lepper. På blek hud virker disse produktene veldig naturlig. Jeg vurderer Holika Holika Holi Pop Water Tint i skyggen "Grapefrukt." Jeg liker produktet, men ikke fargen så mye.

Produktbeskrivelse: Vannbasert leppefarge, det vil gjøre leppene dine føle kule og oppdatere. Påfør et passende beløp på leppene dine. Før du er helt absorbert, bruk fingeren til å gni leppene dine for en gradasjonseffekt. Pris: $8

Min erfaring med Holika Holika Holi Popvann Tint 02 Grapefrukt:

Dette er min første vannfarve av et koreansk merke. Jeg liker merket Hollika Hollika. Jeg har nylig vurdert en ceramide lip olje av samme merke og likte å ha det mye. Også, dette merket er rimelig, så jeg bestemte meg for å prøve et leppeprodukt. Jeg liker å bruke overdrevet øye sminke, så jeg liker å holde leppene mer dempet og en måte å gjøre det er å velge matte ferdigprodukter. Fullføringen av denne vannet er matt, så det er et proff for meg.

Emballasjen til dette produktet er som det meste av de flytende leppestiften eller leppeblankrørene. Produktet kommer i et gjennomsiktig rør som tydelig viser fargen på fargetone, og dette gjør identifikasjon enklere. Hetten har en rektangulær, litt bøyd, doe-fot applikator som er like vanlig blant leppeprodukter. Jeg likte applikatoren siden det gjør applikasjonen lettere, spesielt rundt hjørnet og omrisset. Denne leppefargen kommer i 3 forskjellige nyanser.

Produktet har en veldig subtil, fruktig aroma som låter så lenge produktet varer på lepper. Den har en vass konsistens, så må du være forsiktig når du påfører det på en hvilken som helst flekk på ansikt eller klær. Den består av alkoholbaserte ingredienser og har en kunstig duft. Ingredienslisten er tydelig beskrevet på engelsk, noe som er en fordel. Den inneholder også noen viktige ekstrakter som er gode for huden.

Jeg finner den beste måten å bruke den på leppene, er å overføre noen få dråper produkt fra applikatoren til fingertoppene, og deretter tørke det på leppene etter behov. Det kan bygges opp dersom mer fargeintensitet er nødvendig. Ved å dabbing med fingrene, kan vi oppnå et mer naturlig utseende og også legge fargegradient til lepper. Jeg elsker å bruke dette produktet, men skyggen "Grapefrukt" er ikke for meg. Jeg bærer ikke koraller eller oransje nyanser siden de accentuerer pigmentering rundt munnen min, men jeg vil gjerne prøve den i andre nyanser.

Pros fra Holika Holika Holi Popvann Tint 02 Grapefrukt:

  • En rimelig leppefarge som kommer i en tubeemballasje som holder den sanitær.
  • Leveres i 3 varianter - alle nyanser av rød og rosa.
  • Den har en subtil og behagelig fruktig aroma som drar en stund.
  • Det har ingen ubehagelig smak (faktisk har den ikke smak overhodet).
  • Den har en vass konsistens og kan bli dabbed på leppene etter behov.
  • Det er lett å bygge opp og også legge til fargegradient på leppene.
  • Røremballasjen er gjennomsiktig og gjør skyggeidentifikasjonen enklere.

Cons av Holika Holika Holi Popvann Tint 02 Grapefrukt:

  • Med koreanske produkter kan tilgjengeligheten være et problem for noen (det finnes tredjeparts selgere som selger koreanske merker).
  • Denne spesielle nyansen er ikke for meg. Jeg kan ha den kaldt, rødt, men ikke korall eller fersken.

Vil jeg anbefale Holika Holika Holi Popvann Tint 02 Grapefrukt? Jeg anbefaler det bare til de som liker å dabble med ny sminke eller de som liker matt ferdig leppeprodukter. De fleste mennesker liker koral nyanser, så de bør definitivt prøve. IMBB Rating: 4/5

Holika Holika Holi Popvann Tint 02 Grapefrukt på lepper Holika Holika Good Cera Super Ceramid Lip Oil Balm Tata Harper Volumizing Lip and Cheek Tint Svært sjarmerende og veldig velsmakende ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint Bite Beauty Lush Lip Tint - Vannmelon Peripera Airy Ink Velvet Lip Tint Det Brun Orange

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: