Hudtype: tørr og av og til akne utsatt Hudtone: rettferdig med nøytrale undertoner

Hei skjønnhet,

Dagens gjennomgang handler om Kiko Milano Smart Color Eyeshadow i skyggen 21 Pearly Wisteria. Les videre for å vite hvor godt det gikk som en pearly øyeskygge.

Pris: GBP 2,50 (INR 290) for 1,8 g Produktbeskrivelse: Lyse farget øyenskygge. Den gjentatte blanding av pigmenter og oljer resulterer i en revolusjonerende formel, virkelig en eksplosjon av farge og opplevelser. Det myke, kremete pulveret er ekstremt byggbart. Den spesielt jevne og ensartede konsistensen sikrer høy blandbarhet. Øyenskyggen er silkeaktig til berøring. Den rene fargen avsløres øyeblikkelig og glir jevnt. Øyenskyggen kommer i en moderne, praktisk kompakt; Den unike, særegne emballasjen har KK-monogrammet preget på gjennomsiktig lokk. Den praktiske, morsomme størrelsen vil friste deg til å samle mange forskjellige farger for å skape intens, unik øyeformering for enhver anledning. Velg mellom 32 fantastiske farger tilgjengelig i fire forskjellige finish: matte, perle, sateng og frostet. Oftalmologisk testet.

ingredienser: Talkum, glimmer, dimetikon, trietylheksanoin, sinkstearat, nylon-12, syntetisk fluorflogopitt, kaprylylglykol, etylheksylglyserin, tinnoksid. +/- (kan inneholde): Ci 77891 (Titandioxid), Ci 77491 - Ci 77492 - Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanid, Ferric Ferrocyanid), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake).

Min erfaring med Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 21 Pearly Wisteria:

Kiko Milano Smart Color Eyeshadow kommer i et vakkert utvalg av 22 vakre nyanser med tre typer finish - matt, perle og metallisk. Skyggen rekkevidde er spennende og det forlot meg befuddled, så jeg fikk ganske mange av dem fra hver type finish å vite hvor godt de jobber.

emballasje: La oss begynne med emballasjen av produktet. Øyenskyggepotten er pakket inn i et svart pappdeksel som har et hull i midten, slik at du kan se skyggen gjennom hullet på dekselet. Som du vet, kommer alle Kiko Milano-produkter pakket i svart emballasje, så denne typen emballasje var ikke noe nytt for meg. Øyenskyggen kommer pakket i en firkantet krukke med avrundede ender og har et klart klaffdeksel.

Navnet på merkevaren er nevnt på baksiden av torget og på forsiden av det svarte pappdekselet i hvite skrifter. På baksiden av beholderen og også på ytre dekslet, er navnet på øyeskyggen nevnt. Størrelsen på beholderen er liten, så den ser veldig søt ut og girly. Det kan bæres rundt beleilig overalt. Alt i alt, jeg elsker emballasjen til disse søte, lille potteskyggen fra Kiko Milano.

Skygge: Skyggen '21 Pearly Wisteria 'er en veldig lys lilla farge. Det er mye lettere enn '20 Pearly Iris ', som allerede er gjennomgått. Begge disse nyansene faller inn i den lilla kategorien med variasjoner i fargeintensiteten. Fargen ser ikke dristig ut, men det ser mye dempet ut. Du kan faktisk se finmalte sølvpartikler i denne skyggen. Men når du sverger det, diffunderer disse sølvpartiklene helt og gir et fantastisk utseende til øynene dine. Du ville ikke se noen skygger tydelig synlig etter at du har brukt den.

Denne fargen er perfekt å brukes på krøllen. Denne fargen kan brukes alene hvis du ikke vil gå overbord med sminke. Fargen ser pearly ut og er sikker på å løfte øyet sminke spillet. Jeg elsker denne typen muted nyanser for hverdagsbruk. Det vil gå med alle hudtoner, men vil passe til rettferdige til middels hudtoner bedre.

pigmentering: Pigmenteringen av disse øyeskyggen er anstendig og ikke bang-on. Du får en anstendig fargeutbetaling på 1-2 swipes. For fullere dekning og maksimal fargepenger, trenger jeg 3-4 swipes. Fargebetaling er veldig bra, men det kunne vært mye bedre. Men jeg har ikke mye klager som det er veldig rimelig. Fargen okkuperer dekslene ordentlig, så jeg må si at de har en god pigmentering.

Tekstur og finish: I henhold til produktbeskrivelsen er øyeskyggen ment å gi en pearly finish til øynene. Ved å bruke dette for første gang fant jeg teksturene til å være veldig glatt og ikke-grusete. Den passer godt sammen med andre skygger og kan brukes til å skape vakre utseende. Søknaden følte seg ikke ubehagelig på øynene. Formuleringen er ikke veldig kremaktig eller veldig pulveraktig. Det har bare den riktige mengden konsistens og gir en lett følelse etter applikasjon.

Da jeg fargede denne skyggen, la jeg merke til en jevn og jevn overflate med svært mindre merkbare glitter eller shimmers i den. Det gir bare den rette mengden pearly finish til øyet. Disse øyeskyggen kan brukes både med en pensel og til og med med fingrene. Men en børste bidrar til bedre blanding. Utseendet vil bli mer intensivert hvis du våt børster og bruke dette. Nyansene føles ikke flekkete og sikrer en jevn finish etter søknad. Samlet sett elsker jeg virkelig teksturene til disse nyanser og deres fantastiske finish.

Oppholdsstyrke: Disse nyanser holder seg på plass for en anstendig tid uten krølling. De varer i ca 5-6 timer, som jeg synes er bra til denne prisverdien.Hvis du har oljede lokk, vil du definitivt trenge en primer før påføring; ellers vil intensiteten gradvis falme bort. Disse nyanser er lette å fjerne også. De kommer lett av med sminkefjerner. De fine skimmerpartiklene skaper heller ikke noe rot og fjernes enkelt.

Alt i alt: Jeg elsket virkelig denne super rimelig og pen farge fra Kiko. Det er veldig nyttig og fungerer godt som en øyeskygge. Hvis du vil samle forskjellige farger, men ikke vil tømme lommene mye, er dette området en stjeleavtale. Totalt sett er jeg fornøyd med kjøpet.

Fordeler med Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 21 Pearly Wisteria:

• Reisevennlig emballasje • Kommer i søte, små firkantede potter • Kommer i totalt 22 nyanser • Leveres i 3 forskjellige typer finish • Veldig rimelig • Vakker og glamorøs lilla farge • Pigmentering er anstendig og fargen dukker opp godt • Myk tekstur • Gir en jevn og jevn finish • Føler seg ikke ujevn • Steder for en anstendig periode • Gir den riktige mengden perlefinish • Shimmers gir ikke et overdekkende sminkeutseende • Gir et diskret utseende • Ikke krøller seg • Fjerning er veldig enkelt • Lett formel • Passer til alle hudtoner

Cons av Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 21 Pearly Wisteria:

• Leveres ikke med en applikatorbørste • Shimmerpartikler ser mindre fremtredende når skyggen påføres med en børste • Primerpåføring som trengs for oljede lokk • Ingen speil tilgjengelig

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 21 Pearly Wisteria? Ja til begge deler.

Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 22 Pearly Cornflower Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 27 Metallisk Pine Green Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 15 Pearly Azalea Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 25 Pearly Yellow Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 20 Pearly Iris L'Oreal Color Riche Lip Farge - Wisteria Rose Hard Candy Wisteria Velvet Mousse Matte Lip Color Crabtree og Evelyn Wisteria Shower Gel og Body Lotion Karuna Vitamin C + Perler Damens Hvite Skjønnhet Perle Rensing Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: