Hei IMBBians! Tror du at du drikker nok vann for å holde kroppen din og huden hydrert hele dagen? Vi vet alle at det er obligatorisk å forbruke minst 8-10 glass vann daglig, men den hektiske planen lar oss ikke nå målet om å konsumere tilstrekkelig vann. I så fall må vi se etter andre muligheter for å bringe og låse hydrering i kroppen vår. Her i dette innlegget, vil du bli kjent med enkle måter å hydrere huden din utover det vanlige vanninntaket.

Ta en titt:

1. Unngå tørre snacks med tunge karbohydrater:

Mat med tunge karbohydrater bør unngås hvis du vil beholde litt fuktighet og fuktighet i kropp og hud. Du kan i stedet se etter snacks som inneholder yoghurt, frukt og grønnsaker. Hjemmelagde smoothies er enda bedre alternativ til karbohydrater.

2. Legg havregryn i frokosten din:

I tillegg til å øke vekttapsprosessen, er havremel nyttig når du låser vannet i huden din. Men inntaket av havregryn vil være gunstig hvis du legger til litt krem ​​og frukt i den. Tilsetning av melk er også et godt alternativ å bli lagt til i dette sunne måltidet.

3. Hold noen smaksprøver i kjøkkenet ditt:

Jeg forstår at det ikke er en lett jobb å gjøre en vane med å spise 8 - 10 glass vann per dag. I så fall kan du bytte til flavored drinks for å holde seg hydrert. Frisk fruktjuicer og flavored tea vil hjelpe fordi det er lettere å drikke smaksatt væske sammenlignet med vanlig vann. Fordi det grunnleggende motivet er å konsumere tilstrekkelig væske til huden.

4. Ta med deilige supper i kostholdet ditt:

Start dagen med en grønnsakrik suppe er veien å gå for å holde seg hydrert hele dagen, foruten å drikke tilstrekkelig mengde vann. En fantastisk begynnelse av dagen med en næringsrik og deilig suppe vil holde tanken frisk og kropp hydrert.

5. Har et fargerikt kosthold minst en gang om dagen:

Fargerikt kosthold betyr ikke en multi-cuisine tallerken fylt med hoveddelen av karbohydrater. Ditt måltid bør inneholde mer enn to typer edibles som inneholder grønnsak, frukt og helkorn. Vannforsyningen i kroppen skal være ledsaget av vitaminer og mineraler. Ikke glem frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold.

6. Ikke bli redd for melk:

Hvis du vil ha hydrering for huden din, må du slutte å lage rare ansikter før du drikker melk. Du kan ganske enkelt legge til smaksprøvepulver (sjokolade eller jordbær) for å drikke det med lethed. Men gjør en vane å drikke melk for en hydrert og sunn hud.

Nedenfor er en liste over edibler med høyt vanninnhold som du kan innlemme i kostholdet ditt: -

Spinat - sammen med så mange essensielle næringsstoffer, er det en stor kilde til fuktighet med nesten 90% vann i den.

Brokkoli - Brokkoli inneholder vitamin A, D og K sammen med phytonutrients som hjelper til med å avgifte kroppen.

Vannmelon - Jeg trenger ikke å si mye om denne frukten fordi alle vet det og elsker det sikkert. Er det ikke?

Radish - en av de vanligste medlemmene av salatfamilien er beriket med antioksidanter som jeg antar er en ekstra fordel.

Kokosnøttvann - Morgenturen er ufullstendig med kokosnøtt vann. Denne drikken er ikke bare velsmakende, men er en rik kilde til kalium og avgjørende elektrolytter for kroppen.

Agurk - agurk anses å ha det høyeste vanninnholdet sammen med vitamin E i den. Det kan tas i supper, salater og smoothies.

Foruten disse ediblene inneholder andre frukter som kiwi og jordbær også en høyere mengde vann.

Bildekilde - 1,2,3,4,5

Hvordan lure deg selv til å drikke mer vann hver dag Hvordan lage infisert vann og dets fordeler Fordeler med ris vann for hud og hår Topp 8 tips for klar hud Belly Slimming Detox Water Vann-eneste rensemetode: Yay eller nei? Rose Vann hudpleie tips og ideer Vichy Eau Thermale Thermal Spa Vann

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: