Hei fashionistas, Hvordan går forberedelsene dine til fargeloggen? Jeg er veldig spent på planlegging for Holi, fra antrekk til hudpleie og hårpleie. Snakker om hår, jeg har nylig lagt merke til en gal trend av lob (les lang bob) og bob haircuts blant jenter i disse dager. Sannheten blir fortalt, jeg vil aldri ha lyst til å kutte mine tresses av noen grunn, uansett. Men denne korthårstrenden ser ut til å få mye oppmerksomhet for øyeblikket. Det trenger mindre vedlikehold, og selvfølgelig er det super elegant, det er derfor mange Bollywood kjendiser som driver denne trenden for tiden. Her har vi innskrenket noen Bollywood fashionistas som har skapt den perfekte balansen mellom bob og lob; noen faktisk gikk for hakket og noen bar faux stilen som forbedret utseendet med slående form, farge og tekstur.

1. Sonakshi Sinha

Kjent for sine lange låser, overrasket Sonakshi Sinha sikkert alle sammen når hun trente på trenden. Men makeoveren fungerer definitivt i hennes favør.

2. Anushka Sharma

En annen skuespillerinne som rocker den korte hårtendensen er Anushka Sharma. Hun spilte en parykkskåret parykk for hennes pokerkontor. Nå er den lubbe skuespillerinne sett med sportstrekkstrenden og rocker den helt.

3. Sonam Kapoor

Unødvendig å si, gjør Sonam rettferdighet til ethvert utseende hun sport. Dette var ikke mindre. Skuespilleren så strålende ut i faux boben hun hadde på Cannes Film Festival. Hennes rett hår-lob-look i Neerja var like imponerende.

4. Priyanka Chopra

Vi elsker hvordan den svært allsidige skuespillerinnen Priyanka Chopra hadde på seg hennes løft. Hun har definitivt gjort hodeskudd med dette fantastiske utseende.

5. Frieda Pinto

Frieda Pinto ble oppdaget på Pre-Oscars-festet med en bølgete hakkende labb. Vi elsker hvordan hun opprettholde en balanse mellom lang og kort med denne in-vogue hårklipp.

6. Kangana Ranaut

En annen skuespillerinne som ropte denne trenden på en nylig hendelse er Kangana Ranaut, og hun ser helt fantastisk på seg med den rette boben.

7. Jacqueline Fernandez

Vi elsket absolutt Jacqueline's lange hår ser i Roy, men hennes farget-bob look tok kaken. Bob kuttet kombinert med retro nyanser helt skrek 'klasse'!

8. Ileana D'Cruz

Det siste tillegget til den korte hårvognen er Ileana. Hun hakket nylig håret hennes og folk ser ut til å elske sin nye avatar!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

9 Bollywood-skuespillerinner som er single og rocking it Bollywood Skuespillerinner i Lille Svart Kjole 7 Bollywood Celebrities og deres favoritt designere Bollywood stjerner og deres favoritt leppestifter Bollywood stjerner og deres luksusbiler Bollywoods barnestjerner - da og nå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: