Clinique Happy Fragrance pencil (ca Rs 500 for 0,16 oz) er et veldig smart solidt utvalg av Clinique cult classic. Lykkelig parfyme i blyantform. Den har et klart pennedekseldeksel som tettsittende passer over det. Ida har allerede vurdert Happy parfyme i sin klassiske sprayform. Her er jeg tatt på det solide blyantssortimentet som jeg mottok som en del av en gave med kjøp (GWP) fra Clinique.

Hvordan bruker man den?

Bare slipp eller penn blyanten på pulspunktene dine. Dette er hvor blodkarene er nærmest huden som gir mer varme og fungerer som mini duftpumper. Pulspunkter er håndleddet, bak øret, skur på armen og kneet, i halsen. Det er ganske enkelt å bruke, siden det ikke er i væske / ånd form, og derfor kan du enkelt gni den på de ønskede stedene.

Hvordan lukker det?

Himmelsk. Glad. Fruktig. Citrusy. Lys. Fersk. Som kjærlighet. Liker lykke. Du må ha gjettet det faktum at jeg elsker duften. Det er akkurat den rette mengden å være en duft som ikke prøver for vanskelig å være en duft, det er en perfekt hverdag, frisk, lykkelig lukt. Siden menneskeheten ennå ikke har oppdaget innebygd luktteknologi over internett, så som en grafisk designer, her er min visuelle representasjon av Clinique Happy duft. Ja folk, det er fantastisk.

For å oppsummere-

Pros av Clinique Happy Solid Fragrance Pencil

-Lovlig, søt emballasje. -Camouflages som en penn i vesken din. -Allergy-testet av Clinique standarder, derfor ganske trygt på huden. -Gjenn å glide på puls poengene i forhold til en parfyme spray. -Blyanten vil ikke bryte eller spilles i vesken din, noe som gjør dem perfekte for å bruke på farten. -Can bli båret i din carry-on på flyplassen, veldig reisevennlig. Kan blandes og matches med andre dufter. Ingen flekker på klærne dine fra noen form for spray. - Sprøyter ikke over hele stedet, mer konsentrert uten spild.

Cons av Clinique Happy Solid Fragrance Pencil:

-Fragrance varer ikke mer enn 2-3 timer. -Du ender med å kaste bort noen av det solide parfyme godheten når du skjerper dem. Ikke tilgjengelig i butikk hele tiden, selv om de fortsetter å bringe den opp for salg fra tid til annen. -Vanskelig å finne den eksakte størrelsen på kompatibel skarpere for blyanten, noen ganger selger Clinique dem med sin egen sperrer.

Konklusjon:

Jeg vil definitivt anbefale Clinique Happy Solid Fragrance Pencil til noen. Det er også en veldig trygg innsats duft til gave til folk, siden det nesten har en universell appell og blyantformatet er faktisk unikt. Det er som å håndtere over et fargebånd til en ivrig gutt. Det er veldig praktisk å bære, søke og lagre. Jeg planlegger å kjøpe en ekstra en, og den holder den på kontoret mitt. De hadde også gitt ut en tre-pakningsversjon med Clinique Happy, Clinique Citrus og Clinique - et vell av blomster som jeg er sikker på å kjøpe når de re-introduserer det i butikkene sine. Hvis noen planlegger å kjøpe en, vil jeg foreslå å gå for det øyeblikket du ser det i butikkene og ikke forutse siden det har en tendens til å bli utsolgt.

Til slutt er det et godt kjøp for alle, og spesielt for folk som kommer til å bli krammet og kysset i en periode - folk blir gift, engasjert, fødselsdag etc eller folk som bare er populære :). Bare bruk den på pulspunktene dine slik at folk lukter den når de kommer i nærheten av deg, i motsetning til folk som har parfyme fra en kilometer unna.

Foreløpig tilgjengelig online på Amazon

.

Les også:

Clinique Happy Parfyme for menn og kvinner gjennomgang NARS Lipstick i Pigalle (Semi-Matte) Review Clinique Fresh Bloom All Over Color Review: Almond Blossom Clinique Foundation Review-Superfit Makeup

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: